توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا بفهمیم یه هاست خوبه ؟
iman-rajabi
April 26th, 2015, 12:35
سلام دوستان خسته نباشید میخواستم بدونم از کجا باید بفهمیم یه هاست خوبه و انتیامه یا نه
ببین کدوم اپتایم بهتری داره و تو هر ماه 10بار قعطی نداشته باشه
سلام
قصد تخریب ندارم ولی :
توی همین رتبه ی ۱ تا ۱۰ :
۱ مورد اخراجی از انجمن به دلیل شکایت های بسیار و تخلف بسیار بالا و ...(که همه درجریان هستن)
۱ مورد هم چند هفته پیش به کاربر گفته بود بیش از ۷۰۰ هزار تومان بده تا بکاپ بدم! (با اولی فرق داره)
۱ مورد شخضا خرید داشتم روز های تعطیل (۵ شنبه جمعه ) پشتیبانی ندارند ۲ روز سرور اصلی داون بود به دلیل اورسل بیش از حد کسی پاسخگو نبود
۱ مورد بسیار بد اخلاق هست و برخورد خوبی با همکار و مشتری نداره
این ۴ مورد که تازه من خبر دارم!
البته ۲ مورد خوب هست : میزبان سایت و هزار نویس
بعد یک سوال : از کجا معلوم این سایت تمام سرور های یک هاستینگ رو مانیتور میکنه؟
j4b3r
April 26th, 2015, 13:41
سلام
کلا یه میوه در بسته هست.
بسته به شانس داره.
البته اگر تلاش کنید می تونید میزان شانسی رو کم کنید و با بررسی اصولی انتخاب بهتری انجام بدید
سعی کنید ببینید میزان شکابت چقدر بوده
tikweb.ir
April 26th, 2015, 13:50
سلام
قصد تخریب ندارم ولی :
۱ مورد اخراجی از انجمن به دلیل شکایت های بسیار و تخلف بسیار بالا و ...(که همه درجریان هستن)
۱ مورد هم چند هفته پیش به کاربر گفته بود بیش از ۷۰۰ هزار تومان بده تا بکاپ بدم! (با اولی فرق داره)
۱ مورد شخضا خرید داشتم روز های تعطیل (۵ شنبه جمعه ) پشتیبانی ندارند ۲ روز سرور اصلی داون بود به دلیل اورسل بیش از حد کسی پاسخگو نبود
این سایت برحسب نظرات کاربران زیر صفحه هر هاستینگ و اپتایم رتبه بندی میکنه
که برای هاستینگ های ایرانی اصلا ملاک خوبی نیست
در ضمن خود مدیر هاستینگ باید هاستینگ رو ثبت کنه
خود این سایت اینکارو انجام نمیده
lila4145
May 19th, 2015, 11:18
سلام بچه ها
من تقریبا3ماهه از یه سایت هاست گرفتم
mehrganhost.ir
خوب بوده هم سرعت هم پشتیبانی اما قیمتهاش بالاست ایا شما سایت با قیمت پایین تر سراغ دارید؟
ممنوم میشم راهنمایی کنید
این هم ادرس سایت
www.mehrganhost.ir (http://www.mehrganhost.ir)
nasrsd98
May 19th, 2015, 11:32
سلام
قصد تخریب ندارم ولی :
حرف اقای تمدن درسته ضمن اینکه دو تا از این هاستای ک تو لیست هستند من با هاشون ب مشکل خوردم یکی ک مبلغ ناچیزی رو هاپولی کرد یکیک ای وب هاست ک اصن معروفه واسه سرکیسه کردن ....
ببین کدوم اپتایم بهتری داره و تو هر ماه 10بار قعطی نداشته باشه
با توجه به تجربه خودمون عرض میکنم خدمتتون
این سایت که میفرمائید به راحتی میشه آمارو برد بالا با روش های خیلی ساده
که بیاین Review (http://www.webhostingstuff.com/review/KakoHost.html) بذارید داخل این سایت و این سایت هم بهتون رتبه بهتری میده
در مورد آپتایم هم بیشتر مواقع سرور هاستینگ و سرور هاست سایت اصلی تقاوت دارند که مورد در این سایت اصلا اعمال نشده
الان ما در 3 ماه اخیر 10 دقیقه دون تایم داشتیم در سرور هاستینگمون مجبور به ریست شدیم که الان از اون اطلاعاتی در دسترس کاربر نیست در این سایت و نمیشه بهشون تضمینی گفت ! الان در سایت آپتایم سایت ما زده 100 درصد در ماههای اخیر
البته سرور هاستینگ و سرور سایت خودمون از همدیگر جدا هستند
http://www.webhostingstuff.com/uptime/KakoHost.html
به نظر بنده باید نظرات کاربران جویا بشید که چقدر ازشون شکایت شده
saeed1988m
May 19th, 2015, 11:45
بنده به شخصه عرض میکنم میزبان سایت میتونه گزینه خوبی باشه جدا از تجربه بنده از همکاری با این عزیزان در این صفحه نیز رتبه و آپ تایم مناسبی دارند و یک سایت دیگر نیز نت افراز هست که واقعا آپ تایم بسیار خوبی دارند و تیم فنی بسیار با دانش در مورد iWhost (http://www.webhostingstuff.com/company/iWhost.html) به هیچ عنوان سمتش نرید خود بنده تو این سایت متضرر شدم و به قول دوستمون پول بالا کشیدن خوشبختانه تایپیک بنده نیز موجوده خواستید میدم مطالعه کنید
nasrsd98
May 19th, 2015, 12:14
بنده به شخصه عرض میکنم میزبان سایت میتونه گزینه خوبی باشه
جوک بود
؟
nasrsd98
May 19th, 2015, 12:27
ایا میزبانی خوبی نداره ؟ دلیل مستحکمی دارید ؟
شما در جریان نستید دوست عزیز بخام دوباره دلایل مستحکمو بیارم مدیر این هاست میاد مث بچه 18 ساله قمپوز فتا فتا در میاره
ولی خوب من یه تجربه داشتم با این هاستینگ دو سال پیش همون سه روزم داستان شد ........
shazo
May 19th, 2015, 12:32
سلام.. تجربه دیگر دوستان قبل از این که خودتون تجربه کنید !
behnam nouri
May 19th, 2015, 13:09
با سلام
شما واسه انتخاب یک هاست خوب می تونید موارد مختلفی رو در نظر بگیرید. مثلا از هاست های معتبر خرید داشته باشید. هنگام خرید هاست مواردی که مورد نیاز سایت شماست را با میزبان مطرح کنید و در صورت پاسخ گو بودن به نیازهای شما می تونید اقدام کنید. هنگام انتخاب هاست حتما قوانین مربوط به اون هاستینگ را مطالعه کنید تا در صورت مواردی خلاف عقیده و یا قوانین جامع از اون مطلع شوید. اگر پشتیبانی سایت براتون مهمه ، این مورد رو می تونید به شخصه تست کنید !!! و برخی موارد دیگر که دوستان گفتن رو هم در نظر بگیرید. با رعایت این موارد تقریبا می تونید یک هاست مناسب انتخاب کنید.