توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش کار با مدیریت whcms
mahdi20
August 19th, 2010, 11:59
با سلام و خسته نباشید و درود فراوان
این تاپیک رو ایجاد کردم ولی ک نکنم مرتبط باشه با موضوع اصلی ولی رابطه ای نه چندان نزدیک خواهد داشت
دوستان اطلاعاتشون بالا باشه میدونند که وی اچ ام سی اس یه سیستم مدیریت میزبانی وب هست و سایت هایی که برای فروش و پشیتبانی این سیستم رو نصب می کنند
من از عزیزان خواهشمندم اگه کسی کار با کنترل پنل ادمینی این سیستم رو یاد داره و در یک اقدام خیر خواهانه و خدا پسند در این تاپیک آموزش کار با بخش های این سسیستم که مدیریتیش منظورمه رو بزاره اینجا
و اگر فایل های اموزشی تصویری و ویدئویی بود هم قرار بدن یا اگر به این چند صورت نشد
whmcs !!! cpanel ?!!!
* خانه
* انجمن
* کنترل پنل ها
* سی پنل CPanel
* آموزش کار با مدیریت whcms
rozdata
August 19th, 2010, 15:07
سی پنل که درست نبود
اما ادمینش فارسی نیست انگلیش هست تازه ماهانه 14500 هم لایسنس باید بخری :d
mahdi20
August 19th, 2010, 15:17
پیش فرض پاسخ : آموزش کار با مدیریت whcms
سی پنل که درست نبود
اما ادمینش فارسی نیست انگلیش هست تازه ماهانه 14500 هم لایسنس باید بخری
---------------------------------------------------------------------------------------------
عزیز تا وقتی کرک شده و نال شدش باشه عمرن من ماهی 14500 بدم بابایتش اونم ادمینی انگلیسی!اگه فارسی بود ادیمینیش یه چیزی
rozdata
August 19th, 2010, 15:18
بله خودم دارم با قالب فارسی و لایو زیلا آماده به نصب اما ادمینش که فارسی نیست پس مفت هم گرونه
TukaNet
August 19th, 2010, 15:32
یک سوال !
شما که نمی تونید با بخش مدیریت whmcs مورد دارید ... چطور قرار هست سرورتون رو مدیریت کنید ؟ با دیتاسنتر مکاتبه کنید ؟ و ....
whmcs قیمتش خیلی هم مناسب و معقول هست ، بهتره به جای عیب گذاری روی برنامه ها سواد خودمون رو بیشتر کنیم . نظر شما چیه ؟
rozdata
August 19th, 2010, 17:11
یک سوال !
شما که نمی تونید با بخش مدیریت whmcs مورد دارید ... چطور قرار هست سرورتون رو مدیریت کنید ؟ با دیتاسنتر مکاتبه کنید ؟ و ....
whmcs قیمتش خیلی هم مناسب و معقول هست ، بهتره به جای عیب گذاری روی برنامه ها سواد خودمون رو بیشتر کنیم . نظر شما چیه ؟
بنده نمیگم که عیبی داره اما ادمینش فارسی نیست و در پاسخ دوست عزیزمون اشاره کردم عزیز
ShahreServer
August 19th, 2010, 17:20
عزیز تا وقتی کرک شده و نال شدش باشه عمرن من ماهی 14500 بدم بابایتش اونم ادمینی انگلیسی!اگه فارسی بود ادیمینیش یه چیزی
اگر اطلاعات مشتری هات واست مهم بود user/pass که مشتری ها تیکت میکنن یا user/pass روت سرور میخواستی توش بزنی ماهی 200 تومان هم میدادی بابتش !! اما...
rozdata
August 19th, 2010, 17:26
مهمترین بحث همین امنیت فوق العاده زیادش هست که اما متاسفانه ایران در تحریم هست و یوزر های ایرانی هم اگر بخوان ازش استفاده کنن یا باید به قول دوستمون برن کرک شده و رایگان رو استفاده کنن و کپی رایت رو نقص کنن و یا باید برن ماهانه از 14500 بدن و با ادمین انگلیسی کار کنن صداشون هم در نیاد
kingoftehran
August 19th, 2010, 18:37
به نظر من که از این کامل تر روی وب نیست و بهترین اسکریپت برای سایت های هاست (http://www.parmishost.com) و دایمن هست.اگر یک آموزش کامل فارسی هم واسش ایجاد بشه هاستینگ (http://www.parmishost.com) های خورده پا هم که نمایندگی دارند می تونند خوب ازش استفاده کنند.
iacbook
August 19th, 2010, 23:28
عزیز جان پیشنهاد می کنم شما با قالب اچ تی ام ال برای شروع کار کنید تا کم کم راه بیفتید . یک مقدار که زبان انگلیسی رو مسلط شدید از این سیستم استفاده کنید.
bestvps
August 20th, 2010, 09:36
Whmcs از خیلی جهات عالی هست !!! شما مگه سیستم بدرد بخور فارسی هم سراغ داری ؟؟؟؟ ((:
حالا میدونید چرا سیستم بدرد بخور فارسی وجود نداره ؟؟ :(
چون دوستان لطف میکنن حاضر نیستند لایسنس بخرند :( میرن کرک شده استفاده میکنن !!!! برنامه نویس فارسی زبون هم باید بره غاز بچرونه دیگه ؟ :( 90% برنامه های فارسی هم از کرنل خارجی استفاده میکنن ! خلاصه تا این اوضاع هست کسی تو ایران حاضر نیست برنامه نویسی کنه که شما دنباله فارسیشم بگردی :)
و انگلیسی بودنش هم آنچنان سخت نیست whm که نشه باش کار کرد خیلی ساده هست به نظر من عبارت ها و جملاتی که توش استفاده شده !
1eng.ir
August 20th, 2010, 09:51
شما مگه سیستم بدرد بخور فارسی هم سراغ داری ؟
Soon ;)
bestvps
August 20th, 2010, 10:00
به سلامتی :) بعد از یه عمر بالاخره یه نفر یا یه گروه پیدا شدن که یه کاری برا این قضیه بکنن . انشاالله موفق باشد ولی حواستون به کرک و این قضایا باشه
1eng.ir
August 20th, 2010, 10:25
به سلامتی :) بعد از یه عمر بالاخره یه نفر یا یه گروه پیدا شدن که یه کاری برا این قضیه بکنن . انشاالله موفق باشد ولی حواستون به کرک و این قضایا باشه
Sure ;)
vPsPersia.COM
August 20th, 2010, 15:22
چه طوری میشه وقتی که ایمیل بزنید به یک آدرس مشخص ، یک تیکت ساخته بشه ، و یا جواب یک تیکت رو داد؟
iacbook
August 20th, 2010, 21:00
چه طوری میشه وقتی که ایمیل بزنید به یک آدرس مشخص ، یک تیکت ساخته بشه ، و یا جواب یک تیکت رو داد؟
خوب شما تیکت بزنید تا ایمیل ارسال بشه بهتره !
برای ارسال تیکت هم روی اسم مشتری کلیک کنید تا مشخصاتش بیاد و بعد برید گزینه Open New Support Ticket رو بزنید و تیکت ارسال کنید. بعد از ارسال تیکت برای مشتری ایمیل هم بصورت خودکار ارسال میشه ....
برای پاسخ تیکت هم وارد home بشید و admin home و اونجا زیر نمودارها یه کادری هست که نوشته چندتا تیکت جدید دارید. بزنید روش و جواب هر تیکتی که میخواید رو بدید .........
نمیدونم منظورتون همین بود یا نه ;)
vPsPersia.COM
August 20th, 2010, 21:07
نه :D اینا رو بلدم .
دیدید در دیتاسنتر های خارجی ، وقتی به sales یا info ایمیل می زنید و سوال می پرسید ، همزمان یک تیکت برای شما باز شده ، و بعد هرچی توی اون ایمیل های replay کنید ، انگار که توی سیستم تیکتینگ رفتید و replay کردید
منظورم و متوجه شدید ؟
iacbook
August 20th, 2010, 21:11
اوکی - متوجه شدم - من چنین چیزی رو توی whmcs ندیدم - همه تنظیماتش رو زیر و رو کردم و تقریبا" 99 درصد گزینه های اونو بلدم ! اما فک نمی کنم این امکان رو داشته باشه ... اما مبشه یه کارایی کرد ! ولی مطمئن نیستم ....
Veria
August 21st, 2010, 03:51
با تعریف pipe میشه انجام داد
vPsPersia.COM
August 21st, 2010, 10:22
توی سایتش دیدم این pipe رو ، اما یکم سخت بود و منم تنبل :D
من 1 مشکلی دارم چه جوری
دامین اضافه کنم توش برای ثبت
aghdaee
January 21st, 2011, 16:57
من 1 مشکلی دارم چه جوری
دامین اضافه کنم توش برای ثبت
سلام
setup=>domain pricing
قسمت TLD: پسوند دامنه ها مثل com net org و... رو قرار میدید
Pricing: روی بخش Open Pricing کلیک کنید و با توجه به سال به ترتیب از چپ به راست قیمت ثبت/ انتقال / تجدید دامنه رو تعیین کنید
Auto Registration: با توجه به شرکتی که ازش نمایندگی ثبت دامنه دارید اون شرکت رو انتخاب می کنید
موفق باشید