ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای اپلود و دانلود موزیک و ویدیو

1616
April 24th, 2015, 17:08
سلام
یه سایت مذهبی دارم.
میخوام یه قدم مثبت بردارم و تو سایت نوحه های تصویری و صوتی هم برای دانلود قرار بدم. اما شنیدم که برای اینکار باید vps داشت.
چون تابحال با vps کار نکردم با بقیه مسیر آشنا نیستم.
از دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم یه راهنمایی کلی در اختیارم بذارن که باید چه سروری بخرم و...

serverhaa
April 24th, 2015, 19:34
سلام دوست عزیز

شما میتوانید یک سرور مجازی یا همون vps با رم و هارد مناسب تهیه کنید میتونید دو منظوره استفاده کنید هم به عنوان هاست دانلود و هم سرور مجازی برای دانلود و آپلود ، اگر بودجه بفرمائید راحت تر میتونم خدمتتون کمک کنم

1616
April 24th, 2015, 20:39
​والا چون از یه طرف ما سایتمون مذهبیه و درامدی نداریم (تقریبا صفره) از یه طرف هم که سایتمون تازه کاره؛ در حال حاضر دست و بالمون زیاد باز نیست.
حدود 20 الی 30 هزار تومان
+
ببخشید میشه از این سرور هم برای دانلود و اپلود نوحه ها استفاده کرد و هم اینکه ازش چند تا هاست دانلود ایجاد کرد؟

!MihanIt!
April 24th, 2015, 20:41
​والا چون از یه طرف ما سایتمون مذهبیه و درامدی نداریم (تقریبا صفره) از یه طرف هم که سایتمون تازه کاره؛ در حال حاضر دست و بالمون زیاد باز نیست.
+
ببخشید میشه از این سرور هم برای دانلود و اپلود نوحه ها استفاده کرد و هم اینکه ازش چند تا هاست دانلود ایجاد کرد؟

دوست عزیز اگر خواستید می توانید در ارتباط باشید راهنماییتون میکنم
09354652210

serverhaa
April 24th, 2015, 21:02
+

بله امکانش وجود داره اگر تمایل داشتید با بودجه مورد نظرتون امکان سرویس بهتون هست میتونید از طریق سایت Serverhaa.Com ثبت نام کنید و از طریق تیکت با ما در ازتباط باشید و یا با تلفن های روی سایت تماس بگیرید .

سپاس