توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سیستم عامل مناسب برای سرور کوچیک
afrateam
April 24th, 2015, 12:31
سلام
برای یه سرور کوچیک و شخصی با 512 مگ رم و 3 گیگاهرتز cpu برای اجرای یک برنامه php که درگیری زیادی با mysql داره چه سیستم عاملی رو مناسب میدونین؟ حدودا 200 الی 500 کوئری mysql در ثانیه باید اجرا بشه
در حال حاضر از ویندوز سرور 2003 به همراه xampp استفاده میکنم که سرعت و پایداری مناسبی نداره و اشکالات عجیب غریب پیش میاد و میخوام که به لینوکس کوچ کنم اما نمیدونم چه نسخه ای از لینوکس رو استفاده کنم
آیا centos minimal به همراه پنل webmin یا Kloxo کارمو راه میندازه؟
با تشکر
hamid.soltani92
April 24th, 2015, 12:35
سلام.
debian میتونه انتخاب بسیار مناسبی باشه.
jahromweb
April 24th, 2015, 12:46
سلام.
debian میتونه انتخاب بسیار مناسبی باشه.
سلام
چند سوال که هم برای استارتر مفید هست هم برای بنده و برخی از دوستان دیگر:
ببخشید جناب سلطانی centos minimal چه قدر تفاوت داره با debian (مصرف منابع و سرعت) ؟
تجربه ی استفاده از fedora server دارید؟ (نسخه ی جدید که اخیرا امده) عملکرد به چه صورت بوده(اگر از استیبل بودن صرفه نظر بشه)؟
سرعت centos 7 با 6.6 چه قدر تفاوت داره و همچنین مصرف منابع؟
only_for_you
April 24th, 2015, 13:22
برای سرور های کوچک CentOS و یا xubuntu
sssoheil
April 24th, 2015, 13:56
درود
با احترام نسبت به نظر جناب سلطانی دوست خوبمون.جناب سلطانی به نظر شما آیا استفاده از نسخه های RedHat Base مانند CentOS برای سرور توجیه امنیتی بیشتری ندارد؟
ارادتمند
jahromweb
April 24th, 2015, 14:04
همچنین :
چرا برای مورادی مثل هاستینگ کسی به سراغ اوبونتو و دبیان نمیرود و این مورد در تمام جهان صادق است که برای کار هایی که استیبل بودن نیاز است سراغ رد هت میروند ( به علت پشتیبانی ) و برای مورادی که پشتیبانی نمیخواهد به سراغ centos ؟
باتشکر
007
April 24th, 2015, 14:06
س
دبیان با ۶۴ مگ رم درحالت معمولی کمترین پیشنیاز مقدار رم برای نصب رو داره.
ارادت
jahromweb
April 24th, 2015, 14:14
س
دبیان با ۶۴ مگ رم درحالت معمولی کمترین پیشنیاز مقدار رم برای نصب رو داره.
ارادت
سلام
راهی برای مینیمال کردن بیشتر centos نیست؟
علت مصرف پاببن چیست؟ پکیج های کمتری دارد؟
بجر مصرف دیفالت رم در سرور هایی با حدود ۲ تا ۴ گیگ رم چه سودی دارد؟
hamid.soltani92
April 24th, 2015, 14:34
سلام
چند سوال که هم برای استارتر مفید هست هم برای بنده و برخی از دوستان دیگر:
ببخشید جناب سلطانی centos minimal چه قدر تفاوت داره با debian (مصرف منابع و سرعت) ؟
تجربه ی استفاده از fedora server دارید؟ (نسخه ی جدید که اخیرا امده) عملکرد به چه صورت بوده(اگر از استیبل بودن صرفه نظر بشه)؟
سرعت centos 7 با 6.6 چه قدر تفاوت داره و همچنین مصرف منابع؟
یک نکته وجود داره، اون هم اینه که centos minimal هیچ تفاوتی با centos در حالت عادی نداره. هنگام دانلود سیستمعامل centos با چند گزینه روبرو میشید. مثل everything's ISO، minimal و ...
نسخه مینیمال برای دانلود سبکتر هست و پکیجهای اضافی رو به همراه نداره. اما هر چیزی که برای راهاندازی این سیستمعامل نیاز هست رو به همراه داره. بعضی اوقات به اشتباه centos minimal سبکتر تصور میشه، که کاملا اشتباه هست. شما میتونید با استفاده از نسخه Everything هم محیط کاربری گرافیکی رو نصب نکنید!
centos نسخه ششم در حالت خط فرمان (cli) بدون نصب محیط گرافیکی برای راهاندازی به ۳۹۲ مگابایت رم نیاز داره، debian در شرایط مساوی تنها به ۶۴ مگابایت رم نیاز داره.
متاسفانه تا به حال از fedora server استفاده نکردم، ولی روی سیستمهای دسکتاپ همیشه از fedora استفاده میکنم و به نظرم یکی از بهترینهاست.
جسارتا، سرعت چیشون رو میخواید با هم مقایسه بفرمایید؟ در مورد مصرف منابع centos 7 با سرویس یکسان، منابع بیشتری مصرف میکنه.
- - - Updated - - -
درود
با احترام نسبت به نظر جناب سلطانی دوست خوبمون.جناب سلطانی به نظر شما آیا استفاده از نسخه های RedHat Base مانند CentOS برای سرور توجیه امنیتی بیشتری ندارد؟
ارادتمند
سلام و عرض ادب.
پیشنهاد بنده با توجه به فرمایش استارتر تاپیک بود. فرمودن که برای استفاده شخصی با درگیری زیاد mysql هست، که خب با توجه به محدود بودن حافظه، درگیری کم حافظه در حالت idle یک مزیت به شمار میره و بدین ترتیب سرویسهای در حال استفاده حافظه بیشتری برای استفاده دارند.
در رابطه با امنیت هم تفاوتی بین ردهت و دبین نمیشه قائل شد. در بعضی موارد دبین با وجود community based بودن، پچهای امنیتی رو سریعتر از ردهت ارائه میکنه.
- - - Updated - - -
همچنین :
چرا برای مورادی مثل هاستینگ کسی به سراغ اوبونتو و دبیان نمیرود و این مورد در تمام جهان صادق است که برای کار هایی که استیبل بودن نیاز است سراغ رد هت میروند ( به علت پشتیبانی ) و برای مورادی که پشتیبانی نمیخواهد به سراغ centos ؟
باتشکر
دلبلش سهولت در استفاده هست. هرجا که نیاز به استفاده از سیستمهای automation باشه از debian به دلیل دردسرهایی که ممکنه پیش بیاد استفاده نمیشه. این به معتی unstable بودن debian نیست، بلکه به معنی وجود گزینههای خیلی خیلی بیشتر برای تنظیمات و ... هست.
jahromweb
April 24th, 2015, 14:36
باتشکر از توضیحات شما
درمورد centos 7 علت حرفم جدید تر بودن کرنل بود
با توجه به این مورد ایا سرعت بهتری تجربه خواهیم کرد؟
درمورد فدورا برای سیستم خانگی واقعا خوب هست و کاملا موافقم بعد از امتحان مواردی مثل elementary mint ubuntu رفتم سراغش (البته چند سال قبل هم استفاده میکردم و راضی بودم)
ممنون
OmidX
April 24th, 2015, 17:07
سلام
برای یه سرور کوچیک و شخصی با 512 مگ رم و 3 گیگاهرتز cpu برای اجرای یک برنامه php که درگیری زیادی با mysql داره چه سیستم عاملی رو مناسب میدونین؟ حدودا 200 الی 500 کوئری mysql در ثانیه باید اجرا بشه
در حال حاضر از ویندوز سرور 2003 به همراه xampp استفاده میکنم که سرعت و پایداری مناسبی نداره و اشکالات عجیب غریب پیش میاد و میخوام که به لینوکس کوچ کنم اما نمیدونم چه نسخه ای از لینوکس رو استفاده کنم
آیا centos minimal به همراه پنل webmin یا Kloxo کارمو راه میندازه؟
با تشکر
در حال حاضر شما بروی بدترین حالت ممکن قرار دارید ، پیشنهاد بنده ب شما آخرین نسخه CentOS 6 هست ...