PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گذاشتن دامنه روی vps

the_coder
August 18th, 2010, 20:59
سلام دوستان
من یک vps ویتدوز دارم که iis نصب هست
راهی هست که دامین روی ip این ست کنم؟ مثلا www.domain.com/file.zip (http://www.domain.com/file.zip) بره از vps دانلود شه؟
میشه راهنمایی کنید؟

taghikhani
August 18th, 2010, 21:01
شما باید DNS server نصب کنید.

the_coder
August 18th, 2010, 21:10
میشه بیشتر توضیح یدید؟ به چه صورت نصب میشه؟ آموزشی ازش دارید؟

r3z4
August 18th, 2010, 21:17
یه راه دیگه هم هست
شما تو پنل دومین یه A record می سازی و تو A record آیپی وی پی اس رو میدی
مثال :
www.domain.com -ip:10.10.10.10
domain.com -ip:10.10.10.10

the_coder
August 18th, 2010, 21:27
A Record? دامنه های .ir هم دارند؟ تا حالا داخل پنل این جور چیزی ندیدم؟ میشه روی یک سای دمین هم گذاشت؟ میشه بگید چجوری a record بسازم؟

srashedian
August 18th, 2010, 22:04
A Record? دامنه های .ir هم دارند؟ تا حالا داخل پنل این جور چیزی ندیدم؟ میشه روی یک سای دمین هم گذاشت؟ میشه بگید چجوری a record بسازم؟

سلام
دوست عزیز برای دامنه های ir باید DNS Server داشته باشید... برای نصبش این کار رو انجام بدید (باید به مدیر سرورتون بگید CD ویندوزتون رو ماونت کنه براتون... ضمنا این برای ویندوز 2003 هست)
اول برید توی Control Panel
بعد Add/Remove Hardware رو باز کنید و روی Add and Remove windows components کلیک کنید... بعد از اینکه ویزارد ویندوز کامپوننتس باز شد، در اولین صفحه Next بزنید و توی صفحه ی بعد از جدولی که در اختیارتون میذاره، روی Networking Services کلیک کنید و بعد روی گزینه Details کلیک کنید...
تیک کنار Domain Name Server رو فعال کنید حالا هر دو پنجره رو OK کنید تا نصب دی ان اس سرور شروع بشه (ممکن هست وسطش جای سی دی ویندوز رو ازتون بپرسه، ممکن هم هست خودش تشخیص بده)
بعد از نصب هم کنسول تنظیمش رو باز کنید و A record و Cname و Name Server رو وارد کنید... (اگر بلد نیستید بهتره از یکی از بچه های آشنای فروم کمک بگیرید تا بیان براتون تنظیمش کنن، در عین حال هرجا رو نمیدونستید هم میتونید همینجا بپرسید بچه های راهنمایی میکنن)

the_coder
August 18th, 2010, 23:37
عزیز این a record داخل پنل دامنه هست؟ کجاش هست ؟ چطور بسازم؟

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

ببینید دوستان من داخل انجمن زیاد گشتم برای گذاشتن یک ساب دامین روی ip ویندوز سرور یعنی مثلا هاست من روی یک سرور لینوکس هست و می خوام یک ساب دومین dl.site.com ایجاد کنم که این وصل باشه ه vps ویندوزم . همه جا گفته بودید a record ایجاد کنید . من رفتم داخل پنل دامین یک ثسمت نوشته بود child dns ادرس dl.site.com دادم و جای آی پی ادرس vps رو دادم . حالا تنظیماتی روی هاست و روی VPS باید انجام بدم؟ پنل هاستینگ directadmin هست .

srashedian
August 19th, 2010, 00:04
عزیز این a record داخل پنل دامنه هست؟ کجاش هست ؟ چطور بسازم؟

---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

ببینید دوستان من داخل انجمن زیاد گشتم برای گذاشتن یک ساب دامین روی ip ویندوز سرور یعنی مثلا هاست من روی یک سرور لینوکس هست و می خوام یک ساب دومین dl.site.com ایجاد کنم که این وصل باشه ه vps ویندوزم . همه جا گفته بودید a record ایجاد کنید . من رفتم داخل پنل دامین یک ثسمت نوشته بود child dns ادرس dl.site.com دادم و جای آی پی ادرس vps رو دادم . حالا تنظیماتی روی هاست و روی VPS باید انجام بدم؟ پنل هاستینگ directadmin هست .

برای اینکار دیگه نیازی به A Record نیست، اون برای زمانی هست که بخواید یه دامنه کامل رو روی سرور ویندوزتون بذارید، اینجا شما میخواید اگر یه ساب دامین از هاستتون رو وارد کردن محتویات سرور ویندوزتون نمایش داده بشه (من که از توضیحتون اینطور فهمیدم)... برای اینکار فقط کافیه یه ساب دامین با اون اسمی که دوست دارید بسازید و بعد ریدایرکتش کنید به آدرس آی پی سرورتون... دیگه هیچ نیازی به A record یا دامنه نداره، مستقیما از خود IP برای ریدایرکت کردن استفاده کنید...

the_coder
August 19th, 2010, 00:19
redirect نمیشه چون شاید 100 فابل باشه دونه دونه که نمیتونم redirect کنم مثل
dl.site.com/1.zip ===> 12.12.12.12/1.zip

ShahreServer
August 19th, 2010, 00:59
بهترین روش نصب DNS Server است.

the_coder
August 19th, 2010, 01:15
خوب توضیج کاملتر نمیدین؟

ShahreServer
August 19th, 2010, 01:19
خوب توضیج کاملتر نمیدین؟

توضیح در مورد نحوه نصب dns سرور ؟
ساده هست ! یکی از دوستان قبلش توضیح داده . اگر دوست داشتی میتونی مشخصات سرور ارسال کنید رایگان واستون نصب و کانفیگ کنیم

the_coder
August 19th, 2010, 01:39
سلام
دوست عزیز برای دامنه های ir باید DNS Server داشته باشید... برای نصبش این کار رو انجام بدید (باید به مدیر سرورتون بگید CD ویندوزتون رو ماونت کنه براتون... ضمنا این برای ویندوز 2003 هست)
اول برید توی Control Panel
بعد Add/Remove Hardware رو باز کنید و روی Add and Remove windows components کلیک کنید... بعد از اینکه ویزارد ویندوز کامپوننتس باز شد، در اولین صفحه Next بزنید و توی صفحه ی بعد از جدولی که در اختیارتون میذاره، روی Networking Services کلیک کنید و بعد روی گزینه Details کلیک کنید...
تیک کنار Domain Name Server رو فعال کنید حالا هر دو پنجره رو OK کنید تا نصب دی ان اس سرور شروع بشه (ممکن هست وسطش جای سی دی ویندوز رو ازتون بپرسه، ممکن هم هست خودش تشخیص بده)
بعد از نصب هم کنسول تنظیمش رو باز کنید و A record و Cname و Name Server رو وارد کنید... (اگر بلد نیستید بهتره از یکی از بچه های آشنای فروم کمک بگیرید تا بیان براتون تنظیمش کنن، در عین حال هرجا رو نمیدونستید هم میتونید همینجا بپرسید بچه های راهنمایی میکنن)
میشه توضیحات ایشون رو کامل کنید؟ یا راه دیگه ای هست معرفی کنید؟

ShahreServer
August 19th, 2010, 01:43
میشه توضیحات ایشون رو کامل کنید؟ یا راه دیگه ای هست معرفی کنید؟

شما تا اینجا که دوستمون توضیح دادن انجام بدید اگر جواب نگرفتید بگید کجاش مشکلی دارید تا راهنمایی کنیم.

rasivell
March 9th, 2011, 22:26
سلام

دوستان من تمام كارهارو انجام دادم ولي توي اين قسمت اخرش گير كردم..

1- من دي ان اس رو نصب كردم ولي تنظيماتش كجاست كه بخوام دامنه تنظيم كنم..؟؟

2-اگر هم كنسول تنظيمات رو پيدا كرديم و باز كرديم ، كجا بايد تنظيماتش رو اديت كنيم؟؟ كدام منو ؟؟ كدام قسمت؟

rasivell
March 10th, 2011, 22:22
ممنون از پاسخي كه داديد..!!!!!