ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورد به مدیریت

morteza-jm
April 20th, 2015, 08:54
سلام من یه هاست رایگان گرفتم و وردپرس رو روش نصب کردم
تنها مشکلی که داره اینه که وقتی می خوام وارد مدیریت بشم یه کادر میاره و یه رمز و نام کاربری خودش مینویسه که وارد کنم فک کنم برای جلو گیری از ورود ربات هاست.
یک بار که انجام میدم دیگه نمی خواد و اجازه میده وارد صفحه ورد بشم اگر نزنم حتی صفحه ورود وردپرس رو نشون نمیده.
با هر دستگاهی که میرم یک بار باید اون رو بزنم
لطفا راهنماییم کنیدکه از کجا باید غیر فعالش کنم

mahdyar
April 20th, 2015, 10:11
سلام
اگه اشتباه نکنم پوشه ادمین وردپرس رمزگذاری شده که این رمز یا در فایل .htaccess موجود در پوشه wp-admin هست یا توسط cpanel گذاشته شده و باید اونو حذف کنید.

morteza-jm
April 20th, 2015, 10:46
سلام
اگه اشتباه نکنم پوشه ادمین وردپرس رمزگذاری شده که این رمز یا در فایل .htaccess موجود در پوشه wp-admin هست یا توسط cpanel گذاشته شده و باید اونو حذف کنید.

میشه بیشتر توضیح بدید

mahdyar
April 20th, 2015, 11:32
در سی پنل رمزگذاری روی پوشه ها در بخش security و قسمت password protect directories انجام میشه...
اگر رمز از این قسمت ساخته شده باشه، یوزرش رو پاک کنید.
در غیر اینصورت فایل htaccess. در پوشه wp-admin رو پاک کنید.

morteza-jm
April 20th, 2015, 11:52
در سی پنل رمزگذاری روی پوشه ها در بخش security و قسمت password protect directories انجام میشه...
اگر رمز از این قسمت ساخته شده باشه، یوزرش رو پاک کنید.
در غیر اینصورت فایل htaccess. در پوشه wp-admin رو پاک کنید.

آیا از بخش SSL/TLS Manager این امکان وجود داره

- - - Updated - - -

اینم تصویر در خواست رمزhttp://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25992&stc=1

amir.h.s
April 20th, 2015, 11:56
سلام. يه اسكرين شات از صفحه اي كه لاگين ميخواد قرار بديد.

mizban97
April 20th, 2015, 12:04
سلام
این رمز عبور امنیتی برای پوشه ها هست عزیز در هاست تعریف میشه password protect directories
اگر کنترل پنل سی پنل هست به پوشه wp-admin برید و سپس کلیک راست کنید password protect directories بزنید پسورد را بردارید اگر اشنایی ندارید در تماس باشید