PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : واگذاری بخش کانفیک و نگهداری سرورهای شرکتی به یک فرد یا گروه فقط شیراز

mah-man
April 19th, 2015, 18:01
با عرض سلام واحترام
ما چند سرور داریم فردی که توانائی انجام کانفیگ (کار با کلود لینوکس , vmvare , zen , cpanel ,) رو داره در شیراز بصورت قرار دادی نیازمندیم تعداد سرور ها نیز زیاد خواهند شد + توانائی مانیتورینگ هم داشته باشه
شرایط ثانوی:
**حتما از شیراز باشند
** بصورت رسمی کارمندی همکاری همیاری بتونند بدون هیچگونه ذکر نامی از ما در کنار ما باشند.
***از پنل شما سرور بخریم و یا انتقال بدیم در صورت اعتمادی سازی صورت خواهد گرفت.
****بتونند ثابت کنند توانائی انجام اینکار توسط خودشون بدون واسطه هست. که فکر کنم کار راحتی باشه (پیشنهاد واسطه ای ندین لطفا در تهران و شهراهای دیگر افراد معتبر و مطمئن هستند)

عرض میکنم در شیراز پس با عرض عذرخواهی از دوستان این صفحه یک پیج تبلیغاتی نیست هرکسی شرابط رو داشت فقط پی ام بده + شماره تماس و شرایط و اعتماد سازی + حدود هزینه که البته باید صحبت بشه در این مورد

در آخر از همه کسانیکه این متن رو میخونند اگر طوری نوشته شده که بنوعی مناسب نیست از همینجا عذر خواهی خود را کتبا اعلام میکنم اما لازم بود صریح بنویسم که شفاف و روشن باشه

hegza
June 20th, 2015, 21:30
پیدا کردین؟

- - - Updated - - -

ندیدم بن شدین