توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل درست کردن اینترنت به سرور redstation
Mrbean
April 19th, 2015, 17:56
سلام،
من سنتوس نصب کردم، بعد میرم بخش setup اونجا به بخش network configuration میرم، بعد بخش device configuration بعد دو تا کارت شبکه است که هردو عین همه فقط em1 و em2 است،
روی em1 میرم،
قسمت name: em1
device: em1
use dhcp: غیر فعال میکنم
static ip: میدم
و... بقیه رو هم طبق همون مشخصاتی که سرور داده میزنم، بعد بخش dns configuration هم تنظیم میکنم و خارج میشم، service network restart هم میزنم بعد انترنت نمیاد.
کجای کار من اشتباست ؟
- - - Updated - - -
کسی نبود رهنمایی کنه؟ من بدونم مشکلم کجاست؟
company_hosting
April 19th, 2015, 18:09
سلام
مراحل که درست هست و مشکلی ندارند
اطلاعات را ارسال کنید تا برسی کنم
با تشکر
hamid.soltani92
April 19th, 2015, 18:17
سلام.
به احتمال زیاد اینفریس شما onboot فعال نمیشه.
یک بار این دستور رو وارد بفرمایید:
ifup #INTERFACENAME
بعد چک کنید.
sssoheil
April 19th, 2015, 18:26
درود
دستوری که جناب سلطانی دادند استفاده کنید اگر حل نشد نسخه سنتوس را بفرمایید و همین طور بفرمایید از 0 نصب کرده اید یا از روی ovf/ova نصب کرده اید؟
Mrbean
April 19th, 2015, 19:24
سلام.
به احتمال زیاد اینفریس شما onboot فعال نمیشه.
یک بار این دستور رو وارد بفرمایید:
ifup #INTERFACENAME
بعد چک کنید.
انجام دادم نشد، اينو بگم كه هاست نيم تعريف نكردم، مشكل از اين كه نيست؟
- - - Updated - - -
درود
دستوری که جناب سلطانی دادند استفاده کنید اگر حل نشد نسخه سنتوس را بفرمایید و همین طور بفرمایید از 0 نصب کرده اید یا از روی ovf/ova نصب کرده اید؟
سنتوس ٦.٦ ، از صفر نصب كردم
company_hosting
April 19th, 2015, 19:29
انجام دادم نشد، اينو بگم كه هاست نيم تعريف نكردم، مشكل از اين كه نيست؟
خیر مربوط به این نیست
با تشکر
Mrbean
April 19th, 2015, 19:32
خیر مربوط به این نیست
با تشکر
پس مشكل از چي ميتونه باشه؟
hamid.soltani92
April 19th, 2015, 19:38
نتیجه دستور ifconfig رو ارسال کنید لطفا.
company_hosting
April 19th, 2015, 19:54
پس مشكل از چي ميتونه باشه؟
معمولا از سابنت ماسک و تنظیمان ifcfg-eth0
همان em1
sssoheil
April 19th, 2015, 19:58
از هاست نیم نیست.هاست نیم معمولا برای کانفیگ های خاص لازم میشه مثل کانفیگ کش سرور.
خوب چطوری میتونم فعال کنم؟
دستوری که پیشتر دادم خدمتتون رو مجددا وارد و نتیجه رو اعلام بفرمایید.
sssoheil
April 19th, 2015, 21:24
فایل etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-em1/ و etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-em2/ را با استفاده از دستور زیر ویرایش کنید و پارامتر ONBOOT را به yes تبدیل کنید سپس فایل را سیو و سیستم عامل را ری استارت کنید مشکل شما حل خواهد شد.
فایل etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-em1/ و etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-em2/ را با استفاده از دستور زیر ویرایش کنید و پارامتر ONBOOT را به yes تبدیل کنید سپس فایل را سیو و سیستم عامل را ری استارت کنید مشکل شما حل خواهد شد.
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-em1
nano /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-em2
سپاس، مشکل حل شد.