توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زنج قیمت صحیح
ral
April 18th, 2015, 19:10
با سلام دوستان
من قبلا در سایتی فعالیت می کردم که برای هر پست 2500می گرفتم سایت در زمینه نرم افزار بود ( محدودیت پست روزی 5 عدد )
بعد از مدتی ( 4 ماه )سایت نسل شد . ما هم بی کار
الان تو یه سایت دیگه همین کار رو می کنم 850 ؟ ( بدون محدودیت پست )
می خوام بدونم قیمت صحیح چنده دقیقا اگه کم می گیرم کنسلش کنم .
( ارسال پست ترجمه + ساخت تصویر پست + آپدیت برنامه + کارهایی دیگه کپی کردن لینک و حجم از این چیزها )
قیمت واقعی چند ؟ ممنون;)
!MihanIt!
April 18th, 2015, 19:21
اگه ترجمه هست حداقل ۱۵۰۰
amir.h.s
April 18th, 2015, 19:37
سعي كن انقدر كيفيت كارت بالا باشه كه توي گفتگو هاي اوليه و توافق هر قيمتي كه خودت اول بهشون ميگي رو قبول كنن. توي دوسال گذشته كه من هم نويسندگي كردم و هم نويسنده گرفتم، قيمت ميانگيني كه هست:
اگه وي پي اس بدن : 1200
اگه وي پي اس ندن : 1500
ral
April 18th, 2015, 20:44
من خودمم حساب می کنم می بینم اصلا 850 ارزش نداره
تایپ سریع صفحه ای 1100 تومان هست حالا فرض کنیم 800 تایپ + ترجمه هم بگیم 500 + عکس هم بگیم 200 + اپلود و کلمات کلیدی و قرار دادن لینک و ... هم بگیم 300 کلا میشه 1800 تومان #-o ما فرض بذاریم 1500 بشه رنج خوب قیمت
به نظر شما چی کنم کنسل کنم کلا بره =P~
من خودم می خوام سایت بزنم فقط نمی تونم پول هاست و ... تامین کنم . :-s
idinkhabis
April 23rd, 2015, 14:32
بستگی به حجم مطلب و تعداد کلمات هم داره
البته این که سایت جدید محدودیت پست نداره هم میشه یه مقدار تخفیف داد بهش
به نطر من هر پست 1000 تا 1200 بگیری منصفانه است
برای سایت زدن هم اصلا نترس، سایت رو روی پایین ترین پلن بیار، کم کم بازدید میگیره و میبری پلن بالاتر هزینه هاش درمیاد...نویسندگی هم کنارش ادامه بده حتما موفق میشی
m_ah19
April 26th, 2015, 07:06
من نیازمند یک نویسنده با توانایی ترجمه با کیفیت بالا هستم دوستان اگر کسی بتونه لطفا قیمت رو برای بنده ارسال کنه
روزانه 4 تا 5 مطلب
behrooz
May 10th, 2015, 20:20
من خودمم حساب می کنم می بینم اصلا 850 ارزش نداره
تایپ سریع صفحه ای 1100 تومان هست حالا فرض کنیم 800 تایپ + ترجمه هم بگیم 500 + عکس هم بگیم 200 + اپلود و کلمات کلیدی و قرار دادن لینک و ... هم بگیم 300 کلا میشه 1800 تومان #-o ما فرض بذاریم 1500 بشه رنج خوب قیمت
به نظر شما چی کنم کنسل کنم کلا بره =P~
من خودم می خوام سایت بزنم فقط نمی تونم پول هاست و ... تامین کنم . :-s
درود
کسانی که قیمت بالا میدن بسیار دیده شده موقع پرداخت غیبشون میزنه و یا موقتی لازم دارن این قیمت قیمت بسیار معقولی هست اگر پرداخت بموقع باشه
من خودم تابحال کسی ندیدم با این قیمت بالا کار کرده باشه و دریافتی مداوم داشته باشه اگر جایی برای پستی دو یا سه هزار تومن بدن من و هم خبر کن بیام نویسنده شم
بعضیا ممکنه با قیمت بالا شانس بیارن و مشتری به تورشون بخوره اما درواقع اونا مبلغو برای خودشون برمیدارن و مبلغ کمی رو به نویسنده هایی که براشون کار میکنن میدن مثلا من میام اینجا اگهی میزنم پستی سه هزار تومن خدا رو چه دیدی ممکنه مشتری به تورم بخوره اونوقت مبلغ هزار تومن مثلا به نویسنده هایی که تو تیمم هستن میدم و بقیه مال خودم میشه
حالا نیاین بگین نه بابا من با سه یا پنج یا ده هزار تومن دارم میزنم و دریافتی دارم اگر حرفتون راسته بگین کجا تا ما هم وب مستری رو ول کنیم بچسبیم به نویسندگی
در کل چه نویسنده های واقعی و چه نویسنده هایی که عضو چنین تیمایی هستن رنج قیمتای دریافتیشون همینه که گفتین
درضمن اگر توان تامین پول هاست رو ندارین پیشنهاد میشه دنبال زدن سایت نباشین چون سایت هزینه تبلیغ و نویسنده و بک لینک و قالب و سئو و هزارتا چیز دیگه داره که نتونین تامین کنین همون هزینه کمه پول هاست رو هم ضرر کردین
takpar7
May 10th, 2015, 20:47
با نظر دوستمون که میگن سایت نزن دردسر داره
بهترین کار ممکن در حال حاظر که هر فردی میتونه انجام بده ایجاد سایت هستش و یا حتی ثبت دامنه های رند که یه روزی قیمتشون مثل زمین یهویی میزنه بالا!
هر کاری ریسک خودشو داره و موفقیت توش صد درصد نیست ولی مطمئن باشید اگه خودتون پشتکار داشته باشین و ناامید نشید موفقت حتمیه
موفق باشید.
ahwazwebhost
May 16th, 2015, 05:25
سلام یه دومین جالب برای سایت نویسندگی دارم اگه دوس داشتی میتونیم شروع به کار کینم باهم.
در تماس باشید