PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قالب وردپرس در ادامه مطلب و ورود کاربران

hassan_shahi
April 18th, 2015, 13:28
سلام خسته نباشید

یه مشکلی تو قالب دارم که کاربر وارد سایت میشه یا اینکه ادامه مطلب زده میشه فقط قسمت هدر سایت نمایش داده میشه قالب تنظیماتی مثل قالب صحیفه داره که تمام تنظیماتشم دستکاری کردم متاسفانه مشکل حل نشد.

ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمائیم کنه.

.:: Ali ::.
April 18th, 2015, 13:40
احتمالا افزونه هایی برای نمایش کامل قالب نیاز هست و باید نصب بشن

hassan_shahi
April 18th, 2015, 13:52
منم همچین فکری میکنم از جایی که قالب رو تهیه کردم ساپورت نمیشه راهی نداره خودم متوجه بشم چه افزونه ای نیازه؟

.:: Ali ::.
April 18th, 2015, 14:36
چرا باید کمی با کد ها و توابع اشنا باشید و درون فایلهای قالب رو چک کنید تا ببینید از تایع چه افزونه هایی درش استفاده شده
میتونید افزونه های معمولی که هنگا نصب وردپرس استفاده میشه هم نصب کنید شاید بالا بیاد

saeedagha
April 18th, 2015, 15:02
فایل single.php و فایل header.php قالب خود رو در اینجا قرار دهید

__coma__
April 18th, 2015, 15:49
دلایل میتونه این باشه که قالب شما پلاگینی نیاز داره که نصب نکردید یا فایل ها مورد داره.در صورت تمایل آی دی من رو ادد کنید تا برسی کنم

hassan_shahi
April 18th, 2015, 16:36
فایل single.php و فایل header.php قالب خود رو در اینجا قرار دهید

متاسفانه هرکاری کردم کدهارو نشد اینجا بزارم فکر میکنم تعداد کاراکترش زیاد میشده به دلایلی پیوست هم نمیتونم کنم.

دلایل میتونه این باشه که قالب شما پلاگینی نیاز داره که نصب نکردید یا فایل ها مورد داره.در صورت تمایل آی دی من رو ادد کنید تا برسی کنم

خودم هم فکر میکنم پلاگین نیاز داره اما متاسفانه نمیدونم چه پلاگینی هستش

parsmelody
April 18th, 2015, 17:45
هر دو فایل رو تو فایل های تکست جداگانه سیو کن هر دوشو باهم زیپ کن پیوست کن تا چک بشه

ashki0076
April 26th, 2015, 09:42
فایل ها رو قرار بدید عزیز
ضمن اینکه در صورتی که مشکل از افزونه باشه توی صفحه خطایی که ایجاد میشه نام تابع و علت مشکل رو هم نمایش می ده
اگه تصویر از فایل سینگل قرار بدید بهتر هم هست