توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال درباره ریسلری هاست
Mr-MAMAD
April 17th, 2015, 19:25
با سلام خدمت تمامی عزیزان.
چند سوال مبتدیانه دارم در مورد ریسلری ممنون میشم پاسخم دهید.
حجم ریسلری چقدر هست کلا؟
مثلا من 5 گیگ ریسلری هاست خریدم. آیا میتوانم فقط در محدوده این 5 گیگ هاست ارائه بدم ؟ و یا غیر از این هست؟
اول جواب این سوالم رو بدید تا بقیه سوالات رو نیز بگم.
ممنون از شما
nooshzad
April 30th, 2015, 13:34
سلام
هنگام خرید ریسلری باید امکاناتی که اون پنل ریسلری داره دقت کرد من ریسلری از تگراهاست (http://tegrahost.com) گرفتم راضی هم هستم مثلا من پلن سیلورش انتخاب کردم که تعداد وب سایتی که می تونم راه اندازی کنم 50 تا وب سایت هستش برام مهم بود سرورشون ایران باشه و 50 گیگابایت ترافیک هم داره
مسلما تو همین محدوده می توانی به مشتریانت هاست ارائه بدهی ولی اگر فضا کم بود خیلی راحت باید بتونی ارتقاء بدهی
سوال دیگه داشتی در خدمتم
almandata
April 30th, 2015, 13:37
با سلام خدمت تمامی عزیزان.
چند سوال مبتدیانه دارم در مورد ریسلری ممنون میشم پاسخم دهید.
حجم ریسلری چقدر هست کلا؟
مثلا من 5 گیگ ریسلری هاست خریدم. آیا میتوانم فقط در محدوده این 5 گیگ هاست ارائه بدم ؟ و یا غیر از این هست؟
اول جواب این سوالم رو بدید تا بقیه سوالات رو نیز بگم.
ممنون از شما
وقتی 5 گیگ هستش فقط پنچ گیگ میتونید بدید
Mr-MAMAD
April 30th, 2015, 14:01
وقتی 5 گیگ هستش فقط پنچ گیگ میتونید بدید
منظور بنده این هست.
آیا کسی که 5 گیگ گرفته و تا 15 سایت مجاز هست یعنی 15 سایت 5 گیگ میتونه بفروشه ؟ یا خیر باید توی این محدوده 5 گیگ 15 سایت میزبانی کنه ؟
- - - Updated - - -
سلام
هنگام خرید ریسلری باید امکاناتی که اون پنل ریسلری داره دقت کرد من ریسلری از تگراهاست (http://tegrahost.com) گرفتم راضی هم هستم مثلا من پلن سیلورش انتخاب کردم که تعداد وب سایتی که می تونم راه اندازی کنم 50 تا وب سایت هستش برام مهم بود سرورشون ایران باشه و 50 گیگابایت ترافیک هم داره
مسلما تو همین محدوده می توانی به مشتریانت هاست ارائه بدهی ولی اگر فضا کم بود خیلی راحت باید بتونی ارتقاء بدهی
سوال دیگه داشتی در خدمتم
با تشکر از شما
قیمت این سایت بسیار بسیارتا بالاست و شخص معمولی قدرت خرید این هاست ها را نخواهد داشت
tikweb.ir
April 30th, 2015, 14:05
شما در کل 5 گیگ فضا دارید
و 15 تا هاست میتونید بسازید
به جز این دیگه محدودیتی ندارید
و اگر اورسل فعال باشه میتونید 15 تا هاست 5 گیگی هم بدید
بشرطی که کاربران شما از 5 گیگ خودشون استفاده نکنن
یعنی این 5 گیگ شما میزان استفاده شده هست
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
tafakor
April 30th, 2015, 14:07
منظور بنده این هست.
آیا کسی که 5 گیگ گرفته و تا 15 سایت مجاز هست یعنی 15 سایت 5 گیگ میتونه بفروشه ؟ یا خیر باید توی این محدوده 5 گیگ 15 سایت میزبانی کنه ؟
وقتی 5 گیگ سرویس دارید به صورت نمایندگی کلا میتونید تا محدوده 5 گیگ سرویس ارائه دهید حال میتوانید این 5 گیگ رو بین 5 سایت تقسیم کنید میتوانید بین 100 سایت تقسیم کنید . اما بعضی از سرویس دهنده روی نمایندگی نیز محدودیت ساخت هاست علاوه بر محدودیت فضا نیز ارائه میدهند که دیگه کاملا مشخص هست به طور مثال 5 گیگ سرویس دارید با ظرفیت ارائه 10 هاست کلا خب میتوانید 5 تا سایت با فضای 1 گیگ میزبانی کنید میتوانید 10 تا 500 مگ ایجاد کنید که ظرفیت شما تکمیل میشود در این صورت و درخواست پلان بالاتری میکنید .
Mr-MAMAD
April 30th, 2015, 14:12
شما در کل 5 گیگ فضا دارید
و 15 تا هاست میتونید بسازید
به جز این دیگه محدودیتی ندارید
و اگر اورسل فعال باشه میتونید 15 تا هاست 5 گیگی هم بدید
بشرطی که کاربران شما از 5 گیگ خودشون استفاده نکنن
یعنی این 5 گیگ شما میزان استفاده شده هست
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
وقتی 5 گیگ سرویس دارید به صورت نمایندگی کلا میتونید تا محدوده 5 گیگ سرویس ارائه دهید حال میتوانید این 5 گیگ رو بین 5 سایت تقسیم کنید میتوانید بین 100 سایت تقسیم کنید . اما بعضی از سرویس دهنده روی نمایندگی نیز محدودیت ساخت هاست علاوه بر محدودیت فضا نیز ارائه میدهند که دیگه کاملا مشخص هست به طور مثال 5 گیگ سرویس دارید با ظرفیت ارائه 10 هاست کلا خب میتوانید 5 تا سایت با فضای 1 گیگ میزبانی کنید میتوانید 10 تا 500 مگ ایجاد کنید که ظرفیت شما تکمیل میشود در این صورت و درخواست پلان بالاتری میکنید .
با تشکر از پاسختون.
خودم نیز این فکر رو میکردم اما گفتند که نه این 5 گیگ یعنی میتوانید نامحدود هاست 5 گیگابایتی اراپه بدید منم گفتم با عقل جور در نمیاد این رقم.
clack
May 18th, 2015, 00:42
با تشکر از پاسختون.
خودم نیز این فکر رو میکردم اما گفتند که نه این 5 گیگ یعنی میتوانید نامحدود هاست 5 گیگابایتی اراپه بدید منم گفتم با عقل جور در نمیاد این رقم.
بله دوست عزیز .
منظور از 5 گیگ کلی هست .
حالا ممکنه شما این 5 گیگ بین 2 یوزر تقسیم کنی یا بین 10 یوزر .
البته این طور که معلومه شما به موارد دیگر هم دقت کن . مثلا :
مثلآ ترافیک ماهانه چقدر میدن ؟
کلآ چقدر سایت میتونید میزبانی کنید ؟
فضای بک آپ میدن یا ... ؟
اگر توی قسمت خرید هم ننوشته بود حتمآ قبلش از پشتیبان سوال کن تا مطمئن بشی .
jahromweb
May 18th, 2015, 00:58
با تشکر از پاسختون.
سلام
ببینید بستگی به سیاست کاری داره
مثلا ما اورسل فعال میکنیم اما برای حفظ کیفیت تعداد اکانت لیمیت میشه
مثلا ۵ گیگ فضا میدیم و ۲۰ تا اکانت
حالا ما کاری نداریم که شما چه کار میکنید مثلا میتونید ۲۰ تا اکانت رو هم هاست نامحدود بدید!
تنها چیزی که مهمه اینه که از تعداد اکانت ها بیشتر ندید + مجموع حجم مصرفی بیشتر از ۵ گیگ نشه (مجموع مصرفی همه ی کاربرا)
فقط : به جایی که هم قیمت برای هر گیگ کم هست هم اورسل فعال هست و اکانت نامحدود زیاد اعتماد نکنید... (بازم ممکنه افر ماه اول و ... باشه منظورم به اونا نیست)
دقت کنید که ریسلر شوخی بازی نیست بهتر بگم کل عابروتون رو مدید دست یک نفر دیگه اگر کوچک ترین مشکل پیش بیاد وجواب ندند کلا زیر سوال میرید و هر چه قدر هم ادم خوبی باشید و مشتری مدار باشید بازم نمیتونید مشتریتون رو راضی کنید!
همچنین : به بکاپ های مدیر هاستینگ اعتماد نکنید و خودتون بکاپ بگیرید حتما دسترسی بخواید در این مورد
در دایرکت ادمین این دسترسی وجود داره اما سی پنل نیاز به دسترسی مستر برای این مورد هست + این که در پلاگین مستر اجازه ی بکاپ به شما بدند
موفق باشید
Web_Site
June 7th, 2015, 18:10
با تشکر از پاسختون.
سلام
بهترین پاسخ رو میتومید از پشتیبانی هاستتون بگیرید
tandisbazar
June 7th, 2015, 20:49
اگر Overseling فعال باشه میتونید بیشتر از حجم مشخص هاست ها سرویس ارائه کنید