PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال فایل‌های حجیم از vps به vps!

1oveless
April 17th, 2015, 18:53
سلام، نیاز به راهنمایی‌ دارم در انتقال ۴ تربایت اطلاعات از یک سرور ویندوز به یک سرور ویندوز دیگر.
در حال حاضر دارم این کار رو از طریق ریموت انجام میدم اما سرعت آن به شدت پایین هست.
آیا راه دیگری هم وجود داره برای انتقال سریع تر اطلاعات؟

ترجیح میدم که همه رو با هم منتقل کنم و تک تک نشینم فایل انتقال بدم ...

dakkeh20
April 17th, 2015, 18:55
سلام، نیاز به راهنمایی‌ دارم در انتقال ۴ تربایت اطلاعات از یک سرور ویندوز به یک سرور ویندوز دیگر.
در حال حاضر دارم این کار رو از طریق ریموت انجام میدم اما سرعت آن به شدت پایین هست.
آیا راه دیگری هم وجود داره برای انتقال سریع تر اطلاعات؟

ترجیح میدم که همه رو با هم منتقل کنم و تک تک نشینم فایل انتقال بدم ...

سلام

با نرم افزار های ftp بنظر آسون تر میاد .

همرو میزارید تو صف و ر آخر هر کدوم فیلد شد مجدد منتقل میکنید .

1oveless
April 17th, 2015, 19:00
سلام

با نرم افزار های ftp بنظر آسون تر میاد .

همرو میزارید تو صف و ر آخر هر کدوم فیلد شد مجدد منتقل میکنید .

مشکلی‌ برای فایل‌ها پیش نمیاد؟ سروری که دارم ازش انتقال میدم stable نیست متاسفانه و میترسم که بعضی‌ از فایل‌ها رو ناقص انتقال بده.
ممنون از راهنمایی خودم کلا یادم رفته بود FTP رو! :دی
----------
هر ۲ سرور ویندوز هست.

tikweb.ir
April 17th, 2015, 19:00
با فایل زیلا سرور براحتی قابل انتقاله

نصب کنید براحتی انتقال بدید

1oveless
April 17th, 2015, 19:21
با فایل زیلا سرور براحتی قابل انتقاله

نصب کنید براحتی انتقال بدید
ممنون با ftp سرور دارم این کار رو انجام میدم.
مشکل اولی‌ این بود که سرور‌ها به هم پینگ نمی‌دادن و دردسر درست کرده بودن برام که رفع شد.

clack
April 19th, 2015, 02:03
چرا IIS نمیزنید ؟

فایل ها رو توی سرور تون zip کنید رو normal که زود zip بشه .
پارت بندیش کنید مثلآ به پارت های 500MB .
روی سرور دیگه با IDM راحت دانلود کنید .

behnam289
April 19th, 2015, 03:36
چرا IIS نمیزنید ؟

فایل ها رو توی سرور تون zip کنید رو normal که زود zip بشه .
پارت بندیش کنید مثلآ به پارت های 500MB .
روی سرور دیگه با IDM راحت دانلود کنید .

مسلما اگر بخواند 4000 گیگ فایل را به پارت های 500 مگابایتی فشرده کنند علاوه بر این که نهایتا 8000 پارت خواهند داشت ، باید چند هفته ای هم منتظر فشرده شدن فایل ها باشند ! :)

company_hosting
April 19th, 2015, 11:09
مشکل اولی‌ این بود که سرور‌ها به هم پینگ نمی‌دادن و دردسر درست کرده بودن برام که رفع شد.

سلام

بهترین روش نصب فایل زیلا سرور هست و در سرور مقصد فایل زیلا کلاینت

یک یوزر پسورد درست کنید و از طریق اون ارسال کنید بهترین روش هست اگر خواستید در تمسا باشید تا رایگان به شما یاد بدهیم

با تشکر

1oveless
April 19th, 2015, 12:30
امکان zip کردن فایل‌ها نیست! سرور رم ۲ GB داره و ۲ core CPU :دی
-------------
نیازی نیست، با همون FTP انجام دادم، و چند صد گیگ بیشتر باقی‌ نمونده. باز هم ممنون از توضیحات دوستان.

حتما امتحان می‌کنم فایل زیلا سرور رو دفعه بعدی.

clack
April 19th, 2015, 14:02
مسلما اگر بخواند 4000 گیگ فایل را به پارت های 500 مگابایتی فشرده کنند علاوه بر این که نهایتا 8000 پارت خواهند داشت ، باید چند هفته ای هم منتظر فشرده شدن فایل ها باشند ! :)

500MB توی نوشته من اشتباه بود 500GB منظور بود .
اما اگر حالت زیپ روی کمترین حالت بزارند از fileziilla و امثالهم خیلی بهتر چون هم سرعت انتقال بالا میره هم امکان انتقال ناقص نزدیک 0 میشه .
بعد ما نگفتیم که فایل ها رو بزارند زیپ شه بشینن کنار تا فایل ها همه زیپ شن و بعد move بدن توی پوشه IIS .
در winrar یک قابلیت کشف شده هست که تایین میکنه فایل ها کجا زیپ شن .. فولدر رو فولدر IIS میزاری از این ور zip از اینور دانلود . :67:

امکان zip کردن فایل‌ها نیست! سرور رم ۲ GB داره و ۲ core CPU :دی
-------------
نیازی نیست، با همون FTP انجام دادم، و چند صد گیگ بیشتر باقی‌ نمونده. باز هم ممنون از توضیحات دوستان.

حتما امتحان می‌کنم فایل زیلا سرور رو دفعه بعدی.

خوب چند 100گیگ مونده و سرور ضعیف هست پس با این شرایط بله بهترین کار اینه راه اولیه خودتون پیش برید .

roozbeh837
April 19th, 2015, 15:02
دوستان عذر خواهی میکنم دوست گرامیمون تاپیک رو ایجاد کردن منم گ فتم در همین تاپیک اعلام کنم سوالمو.مشکل منم همین انتقال فایل های حجیم از سرور به سرور دیگر هست ولی نسخه ویندوز نه.نسخه لینوکس. از هاست دیگر به هاست دیگر میخوام اوکی بشه از طریق ssh چه مواردی رو اوکی کنم که سریعا انتقال انجام بشه

!MihanIt!
April 19th, 2015, 15:25

باید تو فایروال یک پورت ایجاد و باز کنید ./
21

roozbeh837
April 23rd, 2015, 00:23
دوستان کسی هست راهنمائی کنه از طریق لینوکس چطور این موارد رو سریع انتقال بدیم؟ چطور انتقال بدم که هاست ها هم ایجاد بشن؟

mizban97
April 23rd, 2015, 00:26
باسلام
فایل زیلا سرور و فایل زیلا نسخه اصلی رو نصب کنید و دو فایل زیلا رو به هم متصل کنید در اینجا سرعت پورت مهم هست!
هر چقدر بیشتر باشه سریع تر منتقل میشه

- - - Updated - - -

دوستان کسی هست راهنمائی کنه از طریق لینوکس چطور این موارد رو سریع انتقال بدیم؟ چطور انتقال بدم که هاست ها هم ایجاد بشن؟

سلام
هاستتون سی پنل هست؟

roozbeh837
April 23rd, 2015, 00:53

- - - Updated - - -

سلام
هاستتون سی پنل هست؟[/QUOTE]

دایرکت ادمین میباشد

mizban97
April 23rd, 2015, 00:58

- - - Updated - - -

سلام
هاستتون سی پنل هست؟

دایرکت ادمین میباشد[/QUOTE]

دایرکت ادمین فکر نکنم بشه کاری کرد
باید ابتدا هاست ایجاد کنید سپس از طریق ftp فایل ها رو بریزید و دیتابیس ایمپورت کنید این راه دستی بود راه دوم بک آپ خود دایرکت ادمین است که باید مستقیم ریستور کنید.
البته اگر فایل های با حجم زیاد دارید راه اول پیشنهاد میشه مطمن تر و بهتره

dakkeh20
April 23rd, 2015, 01:07
دروود

اگر هر دو هاست دایرکت ادمین هستن و امکان گرفتن فول بکاپ رو دارین ، فول بکاپ بگیرین و رستور کنید

بستگی به حجم داده ها و دیتابیس شما داره .

یکم اطلاعات بیشتر یدین که چقدر حجم دیتا بیس و فایل هاتون هست . اینجوری که من برداشت کردم ظاهرا هاست دانلود هست ؟

سرور اختصاصی هست یا vps ؟

سرور مقصد چطور سرور اختصاصی هست یا vps ؟

roozbeh837
April 30th, 2015, 15:50
دروود

اگر هر دو هاست دایرکت ادمین هستن و امکان گرفتن فول بکاپ رو دارین ، فول بکاپ بگیرین و رستور کنید

بستگی به حجم داده ها و دیتابیس شما داره .

یکم اطلاعات بیشتر یدین که چقدر حجم دیتا بیس و فایل هاتون هست . اینجوری که من برداشت کردم ظاهرا هاست دانلود هست ؟

سرور اختصاصی هست یا vps ؟

سرور مقصد چطور سرور اختصاصی هست یا vps ؟

وی پی اس هستش و هاست دانلود میباشد و دیتابیس ندارن. حدود 400 گیگ فایل رو میخوام بدون مشکل انتقال بدم