ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر وب سرور apche به nginx

mehdilord
April 17th, 2015, 15:05
سلام
تو تاپیک قبل گفته بودم مشکل ورود به پی اچ پی مای ادمین دارم واسه همون تصمیم گرفتم به nginx تغییرش بدم
از این روش استفاده کردم ولی هنوز اپاچی هست وب سرور باید چیکار کرد ؟

# cd /usr/local/directadmin/custombuild

# ./build update

# ./build set webserver nginx

# ./build set mod_ruid2 no

# ./build set php1_mode php-fpm

# ./build nginx

# ./build php n

jahromweb
April 17th, 2015, 15:07
سلام
دسترسی ارسال کنید تا بررسی شود
موفق باشید

Yas-Host
April 17th, 2015, 15:07
./build rewrite_confs

هم بزنید

jahromweb
April 17th, 2015, 15:35
مشکل حل شد

مشکل از این جا بود که اپاچی روشن مونده بود و پورت ۸۰ هم مشغول بود با ./build rewrite_confs فقط انجیکس ریست میشد و اپاچی خاموش نمیشد
با خاموش کردن اپاچی و بیلد مجدد php-fpm و rewrite_confs حل شد
موفق باشید

Yas-Host
April 17th, 2015, 15:40
مشکل حل شد

مشکل از این جا بود که اپاچی روشن مونده بود و پورت ۸۰ هم مشغول بود با ./build rewrite_confs فقط انجیکس ریست میشد و اپاچی خاموش نمیشد
با خاموش کردن اپاچی و بیلد مجدد php-fpm و rewrite_confs حل شد
موفق باشید

این اتفاق فقط زمانی رخ می دهد که nginx=1 در directadmin.conf قرار نداشته باشد در صورتی که قرار داده باشند آپاچی حق استارت شدن را ندارد.

پیروز باشید .

jahromweb
April 17th, 2015, 15:44
این اتفاق فقط زمانی رخ می دهد که nginx=1 در directadmin.conf قرار نداشته باشد در صورتی که قرار داده باشند آپاچی حق استارت شدن را ندارد.

پیروز باشید .
سلام
باتشکر
اما از قبل روشن مونده بوده (بعد از نصب انجینکس خاموش نشده بود همچنین بعد از rewrite_confs)
مشکلی از اون بابت نبود
nginx=1
nginx_*****=0
litespeed=0
============================
البته بدون شک شما استاد بنده هستید شاید بنده اشتباه میکنم
ممنون که تجربتون رو به من دادید
باتشکر فراوان
ارادت

mehdilord
April 17th, 2015, 20:21
از تمام دوستان ممنونم خیلی ممنون اقای تمدن و سنجری لطفا میکنید و وقت میزارید برای کاربران انجمن و به سوال هاشون جواب میدید

- - - Updated - - -

دوستان شرمنده یه مشکلی رو متوجه شدم الان اسکریپت های قبلی که رو سرور نصب بودن الان ایان ارور رو میدن Nginx is functioning normally مشکل از کجاست ؟