PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور نو کولو شده در اروپا 50% خریدارم

mah-man
April 16th, 2015, 02:12
اگر کسی از دوستان در اروپا سرور خوبی کولو کرده 50% هزینه(نحوه محاسبه قیمت سرور استخراج شده و هزینه انتقال و.. تا رسیده دیتا سنتر محاسبه + درصدی سود) اونو میدم و شریک میشم + اینکه خودم نیز اجاره میکنم اون رو و طبق عرف هزینه ثانویه کم میکنیم و نصف سودی که باید از اجاره دادن سرور به طرف میرسید رو میدم بشرطی که:
1. مطمئن بشم طرف اینکاره هست و در صادقانه میگه و سابقه کار داره و دیگران تائید میکنند
2.خودش حداقل 2 تا سرور کولو شده دیگه اونجا داشته باشه

ترجیحا شیرازی بهتره چون ملاقات حضوری میخوام داشته باشم
و در آخر شهرهای نزدیک و یا اشخاص با هویت محبوب تهرانی نیز مورد قبوله و یا شهر های دیگه

اما باید بیاد اینجا خودش و کارش و نحوه اثبات صحبتهاشو به اشتراک بزاره دوستان دیگه که وارد هستند تائید کنند بگم واردم نیستم اما در اینجا صدها نفر وارد تر از من وجود دارند

آمریکا یا کانادا هم بود 50 به 50 شریک میشم اما قرارداد میبندم

aligoli
April 16th, 2015, 05:57
اگر کسی از دوستان در اروپا سرور خوبی کولو کرده 50% هزینه(نحوه محاسبه قیمت سرور استخراج شده و هزینه انتقال و.. تا رسیده دیتا سنتر محاسبه + درصدی سود) اونو میدم و شریک میشم + اینکه خودم نیز اجاره میکنم اون رو و طبق عرف هزینه ثانویه کم میکنیم و نصف سودی که باید از اجاره دادن سرور به طرف میرسید رو میدم بشرطی که:
1. مطمئن بشم طرف اینکاره هست و در صادقانه میگه و سابقه کار داره و دیگران تائید میکنند
2.خودش حداقل 2 تا سرور کولو شده دیگه اونجا داشته باشه

ترجیحا شیرازی بهتره چون ملاقات حضوری میخوام داشته باشم
و در آخر شهرهای نزدیک و یا اشخاص با هویت محبوب تهرانی نیز مورد قبوله و یا شهر های دیگه

اما باید بیاد اینجا خودش و کارش و نحوه اثبات صحبتهاشو به اشتراک بزاره دوستان دیگه که وارد هستند تائید کنند بگم واردم نیستم اما در اینجا صدها نفر وارد تر از من وجود دارند

میتونم اطلاع داشته باشم چرا در ایران سرمایه گذاری نمی کنید ؟

mah-man
April 16th, 2015, 08:02
میتونم اطلاع داشته باشم چرا در ایران سرمایه گذاری نمی کنید ؟

تو ایران در حال خریداری هستیم ولی بعضی سایتها نمیشه اورد ایران میدونی که چی عرض میکنم؟

novin-web
April 16th, 2015, 12:16
سلام
خوشحال میشیم با هم همکاری داشته باشیم.

هم در ایران هم در خارج بدون هیچ محدودیتی.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

mobinhost.in
April 16th, 2015, 12:57
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در صورت نمایل ما مایل هستیم که همکاری کنیم,محدودیتی هم وجود ندارد
موفق باشید

mah-man
April 17th, 2015, 04:44
سلام
خوشحال میشیم با هم همکاری داشته باشیم.

هم در ایران هم در خارج بدون هیچ محدودیتی.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

خوب پیشنهاد من روشنه شما هم پیشنهاد بدین

- - - Updated - - -

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در صورت نمایل ما مایل هستیم که همکاری کنیم,محدودیتی هم وجود ندارد
موفق باشید

سلام خدمت شما
پیشنهاد؟ سخت افزار و دیتا سنتر و... همونطور که عرض کردم پیشنهاد من روشنه شما هم پیشنهاد بدین

- - - Updated - - -

پست اول بروز شد

- - - Updated - - -

پیشنهاد لطفا

sssoheil
May 3rd, 2015, 18:12
درود

در دیتا سنتر رپید سوویچ انگلستان با بهترین سخت افزار و شبکه میتوانیم در این زمینه همکاری داشته باشیم.در صورت تمایل خصوصی در ارتباط باشید.