ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور این سایت چیه ؟

ali6594
August 16th, 2010, 12:56
با سلام
دوستان می خواستم بدونم از کجا میشه فهمید یه سایت سرورش کیه ؟ کجاست و اطلاعات دیگه

Online24
August 16th, 2010, 13:02
این سایت اطلاعات خوبی به شما میده : WHOIS Lookup & Domain Research Tools | WHOIS.SC [Whois Source] (http://www.whois.sc)

iacbook
August 16th, 2010, 15:18
در واقع بهتره از سایت زیر استفاده کنید:
Domain Tools: Whois Lookup and Domain Suggestions (http://www.domaintools.com/)

چون www.whois.dc هم از همین سایت استفاده می کنه ....
البته باید عضو بشید که هم عضویت رایگان داره و هم غیر رایگان و هر اطلاعاتی که بخواید در اختیارتون میذاره

ali6594
August 16th, 2010, 17:36
دوستان خیلی ممنون لطف کردید . این سایت هم دقیقا راست کار من بود .
حالا یه سوال من دامنه softgozar.com رو جستجو کردم و سرورش رو آمریکا معرفی کرد ! خوب این با کپی رایت مشکل نداره ؟ حالا یکی بیاد این ها رو ریپورت کنه تکلیفشون چی میشه ؟
یا مثلا سایت p30world.com تو کانادا بود
حالا میخوام بدونم میشه من هم بدون مشکل یه هاست از این سرور ها بگیرم و روش نرم افزارها رو با کرک بزارم واسه دانلود ؟
لطفا اگه مورد بخصوصی هم به نظرتون میرسه مطرح کنید .
با تشکر

ali6594
August 16th, 2010, 18:11
دوست گرامی اصلا سوال من رو خوندید ؟
من سوال کرده بودم که p30download تو کجا میزبانی میشه ؟
سوال من اینه که این دو سایتی که معرفی کردم چرا با وجود این که کپی رایت رو رعایت نمی کنند اما مشکلی ندارد

ali6594
August 16th, 2010, 18:21
درست اونی که تو ایران میزبانی میشه دیگه منتی واسه کپی رایت نداره
اگه خوب سوال من رو هم خونده باشید من هم اسمی از این سایت به میون نیاوردم
اما در کل ممنون ( نیتتون خیر بوده کافیه )

Rezash
August 16th, 2010, 20:44
بعضي ديتاسنتر ها زياد به كپي رايت حساس نيستند مگر اينكه شكايتي/گذارشي چيزي براشون ارسال بشه...
البته چون تو اون كشوري كه ميگيد قانون كپي رايت هست ، اگه سايتتون رو ريپورت بدن،ديتاسنتر هر چقدرم به اين مسائل حساس نباشه به خاطر خودش هم كه شده هاستتون رو ساسپند مي كنه!

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

در مورد اون سايت هايي هم كه ميگيد ممكنه فايل هاي بي كپي رايتشون رو روي يك سرور وارز مي ريزند و هاست خودشون كاملا پاك ـه و ديتاسنتر هم بيخودي ساس نمي كنه

ali6594
August 17th, 2010, 19:31
دوستان عجیه جواب ندادید ؟ !
حالا یه سوال دیگه دارم : ممکنه دامنه اصلی یه سایت رو یه سرور باشه و یه ساب دومینش رو یه سرور دیگه ؟ ( به نظر خودم امکان نداره )

iacbook
August 17th, 2010, 20:13
کار سختی نیست - براحتی انجام میشه

باید در دامین خود چیلدنیم براش بسازید و در سرور دوم تنظیماتی انجام بشه از قبیل A رکورد و MX و ...
در واقع وقتی یک سایت هاستینگ روی چند سرور هاست میده هم چنین حالتیه ... یعنی در سرور اصلی دی ان اس های دامین باهاش ست میشن و سرورهای دیگر بصورت ساب دامین هاش ایجاد میشن و براش آ رکورد ساخته میشه
در قسمت DNS zone تنظیمتی برای همین کار وجود داره از قبیل MX , A , موارد بسیار دیگر ...
قائدتا" سرورهای ابری هم که جدیدا" ارائه میشه هم از تنظیمات این قسمت استفاده مناسبی می کنند ...
در کل هرکاری رو میشه انجام داد ( این رو در جواب سوالات بعدی شما گفتم :دی )

Online24
August 17th, 2010, 20:14
بله ! ممکنه . ( یکی از ساده ترین کارهای ممکنه )

در مورد سایتی هم که فرمودید ، ابزار کار رو معرفی کردم خدمتتون . ( خودتون پیدا کنید )

Rezash
August 17th, 2010, 20:37
دوستان عجیه جواب ندادید ؟ !
حالا یه سوال دیگه دارم : ممکنه دامنه اصلی یه سایت رو یه سرور باشه و یه ساب دومینش رو یه سرور دیگه ؟ ( به نظر خودم امکان نداره )
اتفاقا اگر اكثر سايت هاي دانلود پر بازديد رو ببينيد فايل هاشون رو روي ساب دومين مي ريزن، كه روي يك سرور ديگه كه مخصوص دانلود/آپلود هست داشته باشن...
معمولا يك مقدار فضاي كم ولي معقول براي صفحات اصلي سايت مي گيرن كه ساپورت php و ... داره و يك سرور براي بخش دانلود كه سرور دانلود كلا براي دانلود بهينه شده و معوملا(بسته به شرايط!) وارز هم هست.

ali6594
August 18th, 2010, 09:48
دوستان خیلی ممنون که جواب دادید
اما به اون سایتی که به من معرفی شده نمیشه ( یعنی ساب دومین همه این سایت ها رو با توجه به دومین اصلی اعلام میکنه )
جهنم من هم همین کار رو می کنم
از دوستان هم تقاضا دارم لطف کنند روش این کار ( دومین اصلی در یک سرور و ساب دومین در سروری دیگر ) رو یه کم زیر سیکل توضیح دهند یا اگه فکر می کنند کار سختیه خودشون اعلام آمادگی کنند تا من زحمتش رو بهشون بدم .
با تشکر

Rezash
August 18th, 2010, 10:17
سايت asandownload.com رو در نظر بگير
تو cmd ويندوز بزن ping asandownload.com
و آي پي رو ببين
حالا بزن ping dl.asandownload.com
و آي پي رو مقايسه كن...از روي آي پي هم سايت هايي هستند كه اطلاعاتي رو مي دند.
وصل كردن سايت به سرور اصلي كه كار ساده اي هست و كافيه تو سي پنل (يا هر پنلي) يوزر رو برات بسازن و بعد دي ان اس ها رو ست كني...
روي سرور دوم هم كافيه يك يوزر براي dl.site.com ساخته بشه (يا به صورت addon اضافه بشه).
حالا ميري روي سرور اول كه دامنه اصلي اونجا هست از edit dns zone يا همچين اسمي (از حفظ مي گم،درست خاطرم نيست) يك a record مي سازي و به آي پي سرور دانلود (دوم) وصل مي كني و تمام !

ali6594
August 18th, 2010, 11:51
خیلی ممنون
با این روشی که شما فرمودید ( از طریق آی پی ) من دو سایت آسان دانلود و سافت گذر رو چک کردم .
سرور دانلود هر دوشون توی آمستردام بود!
یعنی هلند کپی رایت نداره ؟

Rezash
August 18th, 2010, 11:58
آره ، هلند وارز حساب ميشه

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------

البته قبل از خريد حتما با پشتيباني تماس بگيريد چون برخي شركت ها با اينكه سرورهاشون در ديتاسنتر هاي وارز هست ، كپي رايت رو اعمال مي كنند.
و نكته اخلاقي :d :كلا وارز بدرد نميخوره!از نظر من اگر ميخوايد وقت بذاريد،روي نرم افزار هاي رايگان و كپي رايت دار وقت بذاريد ، هم نامحدود هستند و هم مشكلات وارز بودن و نبودن رو به حداقل مي رسونه ;)

IFACO.Net
August 18th, 2010, 12:14
.
سرور دانلود هر دوشون توی آمستردام بود!
یعنی هلند کپی رایت نداره ؟

هلند هم کپی رایت داره ولی به خاطر بالا بودن هزینه شکایت های حقوقی در هلند، شرکت ها نرم افزاری حال و حوصله شکایت برای یک نرم افزار ساده رو ندارند، البته اگه بخواند شکایت کنند 200 درصد مطمئن باشید در هلند و یا هر کشور دیگری می تونند جلوی فعالیت اون سرور وارز رو بگیرند حتی ایران ولی همانطور که گفتم هزینه ها و دردسرهای زیادی اینگونه شکایت ها داره که اکثرا بیخالش میشند

ali6594
August 18th, 2010, 12:16
والا نمیشه مثلا یه سایت دنلود نرم افزار فتوشاپ کرک شده نداشته باشه ( بی کلاسیه )
اما هر چه بادا باد این هم سایت دانلود از هلند هاست وارز گرفتند ما هم روش
در ضمن چه کسانی می تونند واسه من هاست وارز از این هلند بگیرند ؟ ( نرخ ها منصفانه باشه )
من منتظر هستم و تا آخر روز پنجشنبه خرید خواهم کرد پس دوستانی که چنین هاستی می دند اعلام آمادگی کنند .
با تشکر .

Rezash
August 18th, 2010, 12:36
والا نمیشه مثلا یه سایت دنلود نرم افزار فتوشاپ کرک شده نداشته باشه ( بی کلاسیه )
اما هر چه بادا باد این هم سایت دانلود از هلند هاست وارز گرفتند ما هم روش
در ضمن چه کسانی می تونند واسه من هاست وارز از این هلند بگیرند ؟ ( نرخ ها منصفانه باشه )
من منتظر هستم و تا آخر روز پنجشنبه خرید خواهم کرد پس دوستانی که چنین هاستی می دند اعلام آمادگی کنند .
با تشکر .
توصيه كي كنم براي خريد هاست تو بخش مربوطه درخواست بديد ، يكي اينكه تاپيك صفحه زياد داره و همه حوصله ندارن و بخونن ! و الكي آفر مي دن.يكي اينكه اينجا گفتگوي آزاده و همه مي تونن آفر بدن!تو بخش فروش فقط كساني مي تونند آفر بدند كه حداقل 100 پست داشته باشند (خيلي تازه وارد نباشند!به دلايلي!)

ali6594
August 18th, 2010, 12:40
خیلی ممنون من زیاد با این انجمن آشنا نیستم روی چشم
همون جایی که شما فرمودید درخواست می کنم
با تشکر .