PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور هتزنر

s.at
April 15th, 2015, 13:05
سلام، کسی میتونه در رابطه با نصب سیستم عامل در هتزنر از طریق installimage و iso دلخواه خودمون راهنمایی کنه؟ هتزنر iso مانت نمیکنه

mhiizadi
April 15th, 2015, 14:13
kvm بگیرید؛ درخواست LARA بدین

s.at
April 15th, 2015, 14:21
kvm بگیرید؛ درخواست LARA بدین

با درخواست lara فایل ایزو به راحتی مانت میشه؟

company_hosting
April 15th, 2015, 15:37
باسلام

بستگی به سرور شما دارد

اگر مارکتی هست امکان لودنشدن هست و ساپورتی هم از سمت دی سی ندارید

موفق باشید

mhiizadi
April 15th, 2015, 15:51
با درخواست lara فایل ایزو به راحتی مانت میشه؟

موردی نداشتیم تا الان که مونت نشده بمونه و با کمی تغیرات تو bios درست شده
شما بگیرید تست کنید

s.at
April 16th, 2015, 14:34
از طریق lara به نصب centos اقدام کردیم، به پارتیشن بندی هارد که رسیدم ارور No usable disk have been found گرفتم، سرور دوتا هارد ssd داره و از نوع powe edge می باشد، باید از bios تغییراتی در هارد ها بدم؟

- - - Updated - - -

مشکل و از bios و RAID controller حل کردم

AvalinHost
April 16th, 2015, 14:50
از طریق lara به نصب centos اقدام کردیم، به پارتیشن بندی هارد که رسیدم ارور No usable disk have been found گرفتم، سرور دوتا هارد ssd داره و از نوع powe edge می باشد، باید از bios تغییراتی در هارد ها بدم؟

- - - Updated - - -

مشکل و از bios و RAID controller حل کردم

برای centos نیازی به lara و مونت کردن ایزو نیست!
شما از vnc هم می توانید نصب کاستوم انجام بدین!

s.at
April 16th, 2015, 17:16
برای centos نیازی به lara و مونت کردن ایزو نیست!
شما از vnc هم می توانید نصب کاستوم انجام بدین!

الان مشکل اینه که وقتی خومون نصب میکنیم نمیزاره پارتیشن بندی کنیم و ارور No usable disk have been found میده، وقتی از طریق پنل robot لینوکس و نصب میکنیم، اجازه نمیده از هر دو هارد استفاده کنیم، ما میخوایم از هر دو هارد استفاده کنیم و solusvm نصب کنیم،

فقط یک هارد مانت شده و میتونیم ازش استفاده کنیم، وفتی میخوایم هارد دیگه مانت کنیم ارور میگیریم، میگه busy است

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25932&stc=1http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25933&stc=1

majidisaloo1
April 16th, 2015, 17:21
برید قسمت vnc و سپس cent os 6.6 نسخه 64 بیت و انگلیسی رو انتخاب بکنید
به شما یک آدرس وی ان سی + رمز به شما میدهد و اعلام میکند سرور را ریستارت بکنید
سرور را از روبات ریستارت میکنید و سپس با برنامه vncveiwer میتوانید به اطلاعاتی که دادند وصل بشوید و نصب را به صورت دستی انجام بدهید

با سپاس
عیسی لو

s.at
April 16th, 2015, 17:29
برید قسمت vnc و سپس cent os 6.6 نسخه 64 بیت و انگلیسی رو انتخاب بکنید
به شما یک آدرس وی ان سی + رمز به شما میدهد و اعلام میکند سرور را ریستارت بکنید
سرور را از روبات ریستارت میکنید و سپس با برنامه vncveiwer میتوانید به اطلاعاتی که دادند وصل بشوید و نصب را به صورت دستی انجام بدهید

با سپاس
عیسی لو

در vnc فقط centos 7.1 و fedor وجود داره! الان مشکلم اینه که چطور اون هاردو آزاد کنم

AvalinHost
April 16th, 2015, 18:21
در vnc فقط centos 7.1 و fedor وجود داره! الان مشکلم اینه که چطور اون هاردو آزاد کنم
در vnc نسخه 6.6 هم هست!

s.at
April 16th, 2015, 18:23
در vnc نسخه 6.6 هم هست!

نیستش، سرور ما از سری power edge می باشد

company_hosting
April 16th, 2015, 20:26
سلام

سنتاوس میخواهید نصب کنید ؟
یا ابانتو یا دبیان ؟

Yas-Host
April 16th, 2015, 20:37
نیستش، سرور ما از سری power edge می باشد

سلام

دوست عزیز اگر نیست به دیتاسنتر تیکت ارسال کنید

همچنین می توانید با استفاده از rescue فقط یک پارتیشن روت بسازید و سپس بعد از بالا آمدن سرور با لینوکس پارتیشن های جدید را ادد کنید یعنی شما فقط یک پارتیشن بوت و روت بسازید و باقی پارتیشن ها را دست نزنید سپس بعد از بالا آمدن سرور اقدام به پارتیشن بندی دلخواه خود از SSH کنید.

s.at
April 17th, 2015, 21:39
الان مشکل ما پارتیشن بندی و رید هارد است، موقع نصب لینوکس در قسمت پارتیشتن بندی ارور No usable disk have been found داریم، وقتی minimal و از پنل نصب میکنیم موقع مانت کردن هارد دوم ارور

mount: unknown filesystem type 'linux_raid_member'

داریم

company_hosting
April 17th, 2015, 23:55
سلام

ای دی یاهو دارید ؟

s.at
April 18th, 2015, 00:12
بله، آی دی بدید تا باهاتون ارتباط برقرار کنم، پ.خ من بسته است