PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل خالی شدن فایل index قالب

samiee
April 15th, 2015, 11:22
سلام. من یه سرور مجازی دارم که روش 4 تا سایت وردپرسی رو هاست کردم.
تا به حال مشکل خاصی براشون پیش نیومده، اما حدود 3 ماه پیش فایل index قالب انتخابی یکی از سایتها کاملا خالی شد.
من احساس کردم هک شده و دوباره فایل رو جایگزین کردم اما چند روز پیش هم همین اتفاق افتاد، البته این سری فضای تخصیص داده شده به این سایت هم کاملا پر شده بود. (سری قبل یادم نیست که اینجوری شده بود یا نه)
به طراح سایت گفتم که احتمالا مشکل از کدنویسی یا افزونه های نصب شده است ولی ایشون میگن نه مشکل از پر شدن فضا هست.
آیا با پر شدن فضا چنین اتفاقی باید بیافته؟!
چه دلایلی می تونه داشته باشه؟

takpar7
April 15th, 2015, 13:47
تا به حال مشکل خاصی براشون پیش نیومده، اما حدود 3 ماه پیش فایل index قالب انتخابی یکی از سایتها کاملا خالی شد.
من احساس کردم هک شده و دوباره فایل رو جایگزین کردم اما چند روز پیش هم همین اتفاق افتاد، البته این سری فضای تخصیص داده شده به این سایت هم کاملا پر شده بود. (سری قبل یادم نیست که اینجوری شده بود یا نه)
به طراح سایت گفتم که احتمالا مشکل از کدنویسی یا افزونه های نصب شده است ولی ایشون میگن نه مشکل از پر شدن فضا هست.

سلام
این مسایل بیشتر شبیه هک هستند.حالا باید دقیق بررسی بشه
فکر نکنم به پر شدن فضا مرتبط باشه ولی حالا شما ببین فضات پر شده؟

Irfan
April 15th, 2015, 14:06
ارتباطی یا پر شدن فضا نداره! بررسی کنید ببینید شل تو هاستتون آپلود نکردن!

samiee
April 15th, 2015, 16:53
سلام
این مسایل بیشتر شبیه هک هستند.حالا باید دقیق بررسی بشه
فکر نکنم به پر شدن فضا مرتبط باشه ولی حالا شما ببین فضات پر شده؟
آره دیگه این سری دوم پر شده بود.

ارتباطی یا پر شدن فضا نداره! بررسی کنید ببینید شل تو هاستتون آپلود نکردن!
چه جوری باید بررسی کنم. کنترل پنلم دایرکت ادمین هستش. csf هم روش نصبه.

مینا-صیفی
April 15th, 2015, 19:15
Cxs انتی شلر هست
و همچنین با انتی ویروس

با این 2 برنامه اسکن کنید .

mohammadali3517
April 15th, 2015, 19:30
سلام
این مشکل رو ما هم با سیپنل داشتیم رم 128 فکر کنم روی کرون یه سری کارها انجام میشه از ما هم یه تا فایل خالی میشد
ادرس رو کسی نداشت و مطمئنا هک نشده بود

jahromweb
April 15th, 2015, 19:48
سلام
میشه کاری کرد که فایل ایندکس پاک نشه ...
اما یک سوال به صورت معمول فضا پرشده بود یا با یک سری فایل مشکوک یا ...؟

samiee
April 15th, 2015, 22:28
cxs انتی شلر هست
و همچنین با انتی ویروس
با این 2 برنامه اسکن کنید .
اینا رو باید رو ssh نصب کنم یا صرفا رو دایرکت ادمین.
چه جوری باید نصبش کنم. من اطلاعاتم در این زمینه خیلی پایینه.
یه سری آنتی ویروسها هست که آنلاین سایتو چک می کنه، اونا خوب نیست.

مینا-صیفی
April 15th, 2015, 22:49
اینا رو باید رو ssh نصب کنم یا صرفا رو دایرکت ادمین.
چه جوری باید نصبش کنم. من اطلاعاتم در این زمینه خیلی پایینه.
یه سری آنتی ویروسها هست که آنلاین سایتو چک می کنه، اونا خوب نیست.

دوست عزیز هاستینگ کلا خیلی بزرگ هست و مشکلات فنی بسیاری دارد شما که وارد نیستید شغلتان این نیست توصیه میکنم نمایندگی یا هاست جدا جدا برای این چند سایتی که دارید بگیرید که پشتیبانیش به طور کل از شرکت باشد .
این مشکل شما هم جوری نیست با متن های ما بخواد رفع بشه باید بدید برسی کنه فنی کار هاستینگ همینطوری نیست و من دانش توضیح دادند را ندارم اما در این حد میدونم که اینجور راحت نیست و انتی شلر پولی لایسنسی هست و کانفیگش حتما باید خبره کانفیگر باشه شما خودتان نمیتوانید نصب و کانفیگ کنید خیلی موضوعات هست انقدر بزرگه فقط میگم سمت اشتراکی یا نمایندگی انتقال بدید این چند تا را راحت چون 1.2تا مشکل نیست با تشکر.

jahromweb
April 15th, 2015, 23:41
دوست عزیز هاستینگ کلا خیلی بزرگ هست و مشکلات فنی بسیاری دارد شما که وارد نیستید شغلتان این نیست توصیه میکنم نمایندگی یا هاست جدا جدا برای این چند سایتی که دارید بگیرید که پشتیبانیش به طور کل از شرکت باشد .
این مشکل شما هم جوری نیست با متن های ما بخواد رفع بشه باید بدید برسی کنه فنی کار هاستینگ همینطوری نیست و من دانش توضیح دادند را ندارم اما در این حد میدونم که اینجور راحت نیست و انتی شلر پولی لایسنسی هست و کانفیگش حتما باید خبره کانفیگر باشه شما خودتان نمیتوانید نصب و کانفیگ کنید خیلی موضوعات هست انقدر بزرگه فقط میگم سمت اشتراکی یا نمایندگی انتقال بدید این چند تا را راحت چون 1.2تا مشکل نیست با تشکر.
سلام
حرف شما تایید میشود
اصلا برای تک سایت یا چند سایت خرید cxs از نظر مالی به صرفه نیست
البته باید این قدر امنیت اسکریپت شما بالا باشد که نیازی به چنین ابزاراتی نباشد
توجه کنید که با وجود cxs و انواع برنامه ها باز هم سایت هک میشود چون درواقع این ها فقط جلوی یک سری شل را میگیرند ،‌شل چیزی جز یک اسکریپت ساده نیست اگر هکر برنامه نویس باشد(اگر نباشد اسمش هکر نیست جوجه هکره) خودش اسکریپت خیلی ساده برای هک سایت شما مینویسد

درمورد کانفیگ و و.. هم بله تخصص نیاز است همچنین برای مدیریت سرور هم نیاز به تخصص است
اگر تمایل به استفاده از سرور مجازی دارید حتما سرور مجازی مدیریت شده و یا سرویس میزبانی اختصاصی (میزبانی فقط سایت شما روی یک سرور ،‌ کار شما به اسانی زمانی است که هاست خریده اید اما کیفیت بسیار بالاتر است) استفاده کنید
درصورت نیازبه راهنمایی بیشتر درتماس باشید
ارادتمند شما
مهدی تمدن