ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور سرور به آی پی

makh000f
August 15th, 2010, 19:24
چند وقتی هست که سرور من عوض شد و آی پی هم عوض شد ولی همش از طرف cpanel@site.com یک ایمیل میاد به من با عنوان = [ipcheck] Problems with dns setup on server.site.com
با متنه=
IMPORTANT: Do not ignore this email.
The hostname (server.site.com) resolves to 66.57.159.41. It should resolve to 66.33.49.147. Please be sure to correct /etc/hosts as well as the 'A' entry in zone file for the domain.

Some are all of these problems can be caused by
/etc/resolv.conf being setup incorrectly. Please check this file if you
believe everything else is correct.

You may be able to
automatically correct this problem by using the ' Add an A entry for your
hostname ' under ' Dns Functions ' in your Web Host Manager
این مربوط به چی هست و چه جوری حل کنم لطفا توضیح دهید مرسی

Sajad
August 15th, 2010, 20:01
اگه قبلا به هاست نیم آیپی داده بودید از اینجا حذفش کنید Main >> DNS Functions >> Delete a DNS Zone
از اینجا آیپی جدید رو به هاست نیم بدید Main >> DNS Functions >> Add an A Entry for your Hostname

Online24
August 15th, 2010, 20:08
اینطور که پیداست ip های قبلی ( یا نادرست ) رو داره resolve میکنه .

به DNS Functions برید ، A record مربوط به دامنه سرور خودتون رو با ip جدید تنظیم کنید . ( کافیه record قبلی رو edit کنید )
* چنانچه hostname سرور جدید رو تغییر نداده باشید .

اگر به این طریق درست نشد ، شما باید تمامی متغیر های مربوط به این error که شامل : hostname , name server , DNS , ip , DNS zone میشه رو چک کنید و مقادیر درست رو وارد کنید .

راه حل اولیه رو امتحان کنید و نتیجه رو اعلام کنید . ( اگه جواب نداد شما رو برای مراحل بعدی راهنمایی میکنیم ! )

makh000f
August 15th, 2010, 23:32
همه چیز درسته یعنی آیپی همین آیپی هست edit کردم دیدم آیپی همین جدید هست-راه دوم هم که

اگر به این طریق درست نشد ، شما باید تمامی متغیر های مربوط به این error که شامل : hostname , name server , DNS , ip , DNS zone میشه رو چک کنید و مقادیر درست رو وارد کنید . بود رو نتونستم پیدا کنم که از کجا ها باید این کار را بکنم ؟

Online24
August 15th, 2010, 23:41
اگر دسترسی root دارید ،

محتوای فایل

/etc/resolv.conf

و /etc/hosts رو بررسی کنید . ( اگه مقدور هست همنجا محتوا رو بزارید یا برای من پیام خصوصی کنید . )

راه حل این مشکل فقط و فقط قرار دادن اطلاعات صحیح در تنظیمات Server&Cpanel هست .