PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بزرگ در ویندوز 2008 !

asrhosting
August 15th, 2010, 16:23
سلام . کاری ندارم کجا بودم و چی کار می کنم که خیلی خیلی سرم شلوغه (:|

آقایون من رو hyper v یه فروند ویندوز 2008 استاندارد نصبیدیم ... بگو خوب ؟

خوب که خوب !

بعد خودش تریال داشت و 3 روز
بعد نصب اومد و از ما پاسورد جدید خواست برا administrator .
ما هم هر چقدر پاسورد رو می زنیم پاسورد برا ویندوز قبول نمی کند و یه ایراد های ... می گیره
خلاصه بگک : بعد نصب ویندوز که می یاد و پاسورد جدید می خواد هر کاری می کنم و هر پاسوردی ... می زنم قبول نمی کنه :
این هم عکسش :

http://www.bia2up.com/images/13659585629057589766.jpg

دوستان اگر تجربه یا راه حلی دارند راهنمایی کنند .

تنکیو مرسی وری ماچ

ShahreServer
August 15th, 2010, 16:26
پسورد باید حروف بزرگ و کوچک و اعداد بزنید درست میشود
برای حل این مشکل از policy ها complexity را disable و طول پسورد را 0 کنید. بعد در cmd دستور gpupdate --force بزنید.

asrhosting
August 15th, 2010, 16:45
پسورد باید حروف بزرگ و کوچک و اعداد بزنید درست میشود
برای حل این مشکل از policy ها complexity را disable و طول پسورد را 0 کنید. بعد در cmd دستور gpupdate --force بزنید.

دوست عزیز هزار بار انجام دادم ولی قبول نمی کند !
شما می تونید یه پاسوردی که سرور خودتون قبول کرده رو به من بدید تست کنم ؟ یا یه چیزی که مطمئن هستید انجام می شه .
در مورد shift+horof در قیمت رمز گذاری ** وارد می شه مشکلی ندارد ؟

Veria
August 15th, 2010, 16:50
پسورد ها باید ترکیبی باشه. برای نمونه:
Tak Hoster!2

asrhosting
August 15th, 2010, 17:15
پسورد ها باید ترکیبی باشه. برای نمونه:
Tak Hoster!2

وrیa به دادم برس !!
همین رمز انتخابی شما هم هم زدم ولی نشد که نشد !
هر مدلی که می زنم ایراد می گیره !

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

آقا یکی کمک کند

ShahreServer
August 15th, 2010, 18:27
Admin123 بزنید ببینید جواب میده

asrhosting
August 15th, 2010, 19:27
Admin123 بزنید ببینید جواب میده

جواب نداد .

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

بابا یکی بیاد بگه من چه طوری یه رمز بی صاحب شده براش بزارم

Aria
August 15th, 2010, 19:51
سلام.

Password Complexity در واقع نیاز به حرف کوچک و بزرگ و حداقل 2 عدد و همینطور حداقل یک علامت داره.

در نتیجه کلمه عبور زیر می بایست مناسب باشد:

Contoso@2010

با تشکر.

asrhosting
August 15th, 2010, 20:00
سلام.

Password Complexity در واقع نیاز به حرف کوچک و بزرگ و حداقل 2 عدد و همینطور حداقل یک علامت داره.

در نتیجه کلمه عبور زیر می بایست مناسب باشد:

Contoso@2010

با تشکر.

آریا مثل همیشه کارتون 21 هست !
الان مشکل حل شد و رمز رو قبول کرد ولی مشکل دیگه اینجاس که ...

الان وارد دسکتاپ نشده و فقط cmd ( و خط دستور ادمین استراتور رو اورده ) رو ظاهر کرد .
چگونه می تونم وارد دسکتاپ بشم

با نهایت سپاس

Aria
August 15th, 2010, 20:08
سلام.

احتمال 99% شما اشتباهی حالت Core Installation رو انتخاب کردید به جای Full Installation که در این حالت شما فقط Command Prompt دارید و از GUI خبری نیست.

ولی اگر می خواید با این ورژن از ویندوز کار کنید، میتونید از دستور "sconfig" در همان Command Prompt استفاده کنید تا سرور رو config کنید و آماده استفاده بشه ;)

با تشکر.

asrhosting
August 15th, 2010, 20:11
سلام.

احتمال 99% شما اشتباهی حالت Core Installation رو انتخاب کردید به جای Full Installation که در این حالت شما فقط Command Prompt دارید و از GUI خبری نیست.

ولی اگر می خواید با این ورژن از ویندوز کار کنید، میتونید از دستور "sconfig" در همان Command Prompt استفاده کنید تا سرور رو config کنید و آماده استفاده بشه ;)

با تشکر.
بله . متأسفانه اشتباهی زده بیدیم !
تا حالا اصلا با این طور نخسه ها کار نکردم ! می تونید راهنمایی کنید این طور نخسه ها دقیقا چه مزیت و معایبی دارند نسبت به full install ها ؟

ممنون

Aria
August 15th, 2010, 20:16
سلام.

فکر کنم تاپیک جدا زده بشه برای این مورد بهتر هست که دوستان دیگه هم بتونند استفاده کنند و در بحث شرکت کنند.

اما در کل، ورژن Core از دست اشکالات و معیاب ورژن GUI راحت شده و از اونجایی که PowerShell جدیداً به ویندوز سرور اضافه شده، کار رو (نظر شخصی) از حالت GUI هم آسونتر کرده و فقط کافی هست با ویندوز حرف بزنید تا کاری رو که می خواید براتون انجام بده.

البته میشه گفت مزیت اصلی و مهم ترینش این هست که کمترین منابع ممکن رو از سرور کم می کنه و شما منابع بیشتری برای مانور دادن دارید ;)

با تشکر.