توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هزینه هنگفت سئو !
samenbaner.ir
April 12th, 2015, 23:39
سلام خسته نباشید
من هزینه زیادی به یک شرکت سئو دادم که حدودا 2 ماهی هست من را امروز فردا می کنند . اسمی فعلا نمی برم چون قول امشب را دادند تموم کنم اما تا الان خبری نیست بعد از این دو ماه بنده از کجا بدانم که سئو انجام شده حتی مثلا 70 درصدش را میگویند انجام شده اما از کجا بدانم ؟
سایت بنده : samenbaner.ir
kiarash-khatib
April 12th, 2015, 23:44
chkme.com
- - - Updated - - -
seo for your site : 34%
خیلی بد هست
samenbaner.ir
April 12th, 2015, 23:51
chkme.com
- - - Updated - - -
seo for your site : 34%
خیلی بد هست
مهندس واقعا به من گفتند 70 درصد کار ها تمومه !
قول امشب را دادن هزینه 600 هزار را براشون هم ارسال کردم یعنی اصلا دست به هیچ تغییری نکردند ؟
TN Projects
April 12th, 2015, 23:54
با درود و احترام.
شاهو جان نه سئو کردن و حتی نه بررسی کردن یا شایدم حداقل دستکاری کردن !
خیلی از موارد و حتی ریزه کاریهای سئو اصلا رعایت نشده.
و به هیچ وجه سئو پایه درست نیست چه برسه به سئو پیشرفته.
به امیدموفقیت.
پیروزباشید.
samenbaner.ir
April 12th, 2015, 23:56
با درود و احترام.
شاهو جان نه سئو کردن و حتی نه بررسی کردن یا شایدم حداقل دستکاری کردن !
خیلی از موارد و حتی ریزه کاریهای سئو اصلا رعایت نشده.
و به هیچ وجه سئو پایه درست نیست چه برسه به سئو پیشرفته.
به امیدموفقیت.
پیروزباشید.
سلام میلاد جان
به خدا گیر کردم از دستشون نمیدونم چیکار کنم به نظرتون چطوری اقدام کنم ؟
kiarash-khatib
April 13th, 2015, 00:07
هزینه رو باز پس بگیرید
TN Projects
April 13th, 2015, 00:09
سلام میلاد جان
به خدا گیر کردم از دستشون نمیدونم چیکار کنم به نظرتون چطوری اقدام کنم ؟
بهتره دوستانه تمام وجه رو بگیرید ازشون هر چند این کارشون از روی مشکلات یا.. نبوده و کاملا مشخصه کـــلاه برداری بوده.
اما راه دوم اقدام از طرف پلیس فتاست
اگر ایمیلها و مستنداتی موجود هست براحتی قابل پیگیریه.
samenbaner.ir
April 13th, 2015, 00:21
سلام به زودی بررسی می شود .
هزینه رو از جیب اقای کریمی زدن به حساب این شخص ، اما اون جوری که صجبت می کردند تحویلشون 2 ماه طول کشیده .
menalgeya
April 13th, 2015, 00:38
با سلام
بررسی هم کنید بدون نتیجه باقی خواهند ماند
ما هم همچین موضوعی داشتیم ولی بی نتیجه ماند
twohost
April 13th, 2015, 00:38
عزیز
انقد نگران نباش
اطلاعات سایتتو بده من برات رایگان سئو کنم در عرض یک ساعت
سئوی قالبتو میرسونم به 80 میدم بخودت بقیشو
خواستی بگو
company_hosting
April 13th, 2015, 00:46
سلام خسته نباشید
من هزینه زیادی به یک شرکت سئو دادم که حدودا 2 ماهی هست من را امروز فردا می کنند . اسمی فعلا نمی برم چون قول امشب را دادند تموم کنم اما تا الان خبری نیست بعد از این دو ماه بنده از کجا بدانم که سئو انجام شده حتی مثلا 70 درصدش را میگویند انجام شده اما از کجا بدانم ؟
سلام
سئو سایت 2 ماه ؟
پولتون رفت ...
سئو سایت قالب 1 روز
محتوا 1 عمر زمان نیازه
موفق باشید
da6276
April 13th, 2015, 02:14
2 ماه؟!
شاید منظور از 2 ماه ایندکس گوگل و بینگ هست در غیر اینصورت سئو قالب و سایت هرچی هم باشه بیشتر از دو روز زمان نمیبره.
یاشار زوم
April 13th, 2015, 07:17
درست میگن سئو 2 روز میشه انجام داد 2 ماه شاید یا سرشون شلوغ بوده یا به خاطر ایندکس شدن و بالا اومدن این فرصت خواستن
سئو توی ترکیه من نگاه کردم کمترین قیمت 2 میلیون تومان بود بیشتر قیمت 6 میلیون تومان بودحالا نمیدونم اینها هم همین کار های مارو میکنند یا نه... !!
amir.h.s
April 13th, 2015, 10:02
عزیز بهشون بگو توی انجمن های مخصوص وب مستر ها فعالیت داری ، جلوه خوبی واسه سایتشون نداره این کارشون و دیگه کسی بهشون اعتماد نخواهد کرد و از این حرفا (الکی مثلا تحدید میکنی:d)
شاید مسخره باشه اما من چندین دفعه کارم رو با همین چند جمله پیش بردم، حتی وقتی حق با خودم نبوده!!
انشالا مشکلتون حل بشه
chichosting
April 23rd, 2015, 16:54
سلام خسته نباشید
با سلام در حال حاضر رتبه سئو سایت شما بسیار ضعیف است
عنوان بسیار طولانی
متا توضیحات ندارد
کلمات کلیدی ندارد
تگ h1 ندارد
تگ h2 غیر هوشمنده
خطاهای بالا مهمترین بخش سئو یک سایت می باشد که بیشتر از 3 روز کاملا رفع می شوند
اما سئو کلمات و رساندن یک کلمه خاص به صفحه اول گوگل و یا صدر نتایج موتور جستجوگر بین 20 الی 80 روز زمانبر است.
مثلا کلمه بنر یک کلمه پر سرچ و مادر می باشد که رساندن و اختصاص دادن آن به سایت شما زمانبر خواهد.
اما سئو پیش مقدمه هر کاری می باشد.
موفق باشید
Irfan
April 23rd, 2015, 17:02
ثامن بنر جان! شما خودت چنین بلایی سر سفارش ما آوردی... حالا سر خودت اومده ;)
موفق باشی... امیدوارم پولت پس بگیری
TukaNet
April 23rd, 2015, 17:20
گاهی اگر کمی آپ تو دیت باشید بد نیست
مشکل اینجاست که خیلی ها فکر می کنند با سئو معجزه قرار هست رخ بده !
بهترین کار تولید محتوای یونیک و مفید هست و در کنار این میتونید از قالب های استاندارد و سبک استفاده کنید
وقتی خود گوگل به صورت رسمی اعلا میکنه که محتوا هدف اصلی هست نمی دونم چرا بعصی ها همچنان روی تگ و بک لینک و ... گیر کردن!
chichosting
April 23rd, 2015, 17:26
گاهی اگر کمی آپ تو دیت باشید بد نیست
مشکل اینجاست که خیلی ها فکر می کنند با سئو معجزه قرار هست رخ بده !
بهترین کار تولید محتوای یونیک و مفید هست و در کنار این میتونید از قالب های استاندارد و سبک استفاده کنید
وقتی خود گوگل به صورت رسمی اعلا میکنه که محتوا هدف اصلی هست نمی دونم چرا بعصی ها همچنان روی تگ و بک لینک و ... گیر کردن!
مطلب شما کاملا مورد تایید است.
از نظر بنده سئو و...
دوپینگ رتبست
دقیقا مانند یک بدنساز که برای حجم گرفت بدن از پودر استفاده می کند
با پودر رشد می کند
اما این رشد دایمی نخواهد بود
!MihanIt!
April 23rd, 2015, 18:52
مهندس واقعا به من گفتند 70 درصد کار ها تمومه !
قول امشب را دادن هزینه 600 هزار را براشون هم ارسال کردم یعنی اصلا دست به هیچ تغییری نکردند ؟
خسته نباشید !
من یک نفرو میشناسم که حدود یک سال پیش سایت دادم
chkme.com
100 کرد اونم با 40 ت
cpanelit
April 23rd, 2015, 19:44
600 تومان میشه 10 بار سایت سئو کرد مطمعنن کاسه ای زیر نیم کاسه هستش.
anti bakri
April 23rd, 2015, 19:57
بعضی وقت ها جناب کریمی عده ایی بخاطر رفتارشون با مردم ، خدا عین همون رو تحویلشون میده
اما در کل این سئو 600 هزاری کلا مشکوکه . سئو قالب که خیلی خیلی خیلی با دقت انجام بشه سه روز طول میکشه
در مورد موتورهای جستجو و نتایج آن باید به محتوا که دست خودتون هست و در طول مدتی خودش رو نشان بده
اما این طرف شما حتی قالب رو هم سئو نکرده . بهتره دیپلماسی هزینه رو پس بگیری
kiarash-khatib
April 23rd, 2015, 20:00
فکر کنم خیلی وقته از این موضوع گذشته
Irfan
April 23rd, 2015, 20:10
بعضی وقت ها جناب کریمی عده ایی بخاطر رفتارشون با مردم ، خدا عین همون رو تحویلشون میده
حرف دلم را زدید...
mchteh
April 24th, 2015, 00:30
سلام خسته نباشید
باسلام
بامن درارتباط باشید.توضیحات ارائه بدید.بهتون بگم دقیقا اون شرکت ایا کاری کرده یا نه.کلامشکلتون حل میکنم
- - - Updated - - -
1-وقتی سئو داغونه بیشتر از چهل عنوانخطا داره
۲-کسایی ک میگن سئو فلان و......قابل توجه:وقتی کدها مرتب وبهینه یا ب اصطلاح سئو نباشه اصلا سایتی بوجود نمیاد
۳*اونایی ک میگن سایت سئو نباشه مهم نیست با محتوا میش اورد بالا.بیادید سایت بدم دستتون ببینم میتونید بیارید بالا
حرف اخر؛تو ایران یه سری بیشور بی سواد با افکار وعقاید غلطشون اسمشون گذاشتن سئوکار و دارن طررر میزنن به فضای مجازی ایران درصورتی ک یک خطهم از مبانی سئو سر درنمیارن و فقط دارن باعث میشن سئوکارای عزیزی ک کارشون درسته زیر سوال برن و وبمسترها بهشون بی اعتماد بشن.درکل دوست عزیز شما هم ییادبگیرکارو دست هرکس ندی اگرهم میدی اینقد مبلغ ندی
- - - Updated - - -
600 تومان میشه 10 بار سایت سئو کرد مطمعنن کاسه ای زیر نیم کاسه هستش.
ده باررررر!!!!مگه شهربازیه؟؟؟™™این مبلغ برای یکبار سئو هم کمه
البته به شرطی ک سئو درست واصولی انجام بشه
- - - Updated - - -
خسته نباشید !
من یک نفرو میشناسم که حدود یک سال پیش سایت دادم
chkme.com
100 کرد اونم با 40 ت
این سایت ارزش و صلاحیت سنجش نداره.چون اگه داخل فایل هدر متاتگ.عنوان وتوضیح وکیبورد بذاری سئورو صدنشون میده یعنی با یه کد تقلب متاتگ میتونی فریبش بدی این سایت سنجش سئو رو
- - - Updated - - -
سلام
سئو سایت 2 ماه ؟
پولتون رفت ...
سئو سایت قالب 1 روز
محتوا 1 عمر زمان نیازه
موفق باشید
سایت یک روز؟؟؟!!!!!!!!
محتوا یک عمرررر؟؟؟!!!!!
عزیزم اصلا شما میدونی سئو چیه؟؟؟!!!
اونی ک تو یه روز سئو میکنه سئومار نیست شیاده و پول مردم خور
اونی هم ک یه غمر وقت میذاره ادم خیلی کند ذهنی ک عمرشو حروم کرده.
بایکم مطالعه درست(البته ن ازسایتای سئوی ایرانی ومطالب چرند وبی ارزشی ک نوشتن)در سایتای مطرح اموزش سئو در سطح دنیا هر کس خودش خیلی راحت میتونه سایتش رو بیاره اول توگوگل-ولی با مطالعه درسته مطالب درست نه با سئوی یک روزه
- - - Updated - - -
سلام
سئو سایت 2 ماه ؟
پولتون رفت ...
سئو سایت قالب 1 روز
محتوا 1 عمر زمان نیازه
موفق باشید
سایت یک روز؟؟؟!!!!!!!!
محتوا یک عمرررر؟؟؟!!!!!
بایکم مطالعه درست(البته ن ازسایتای سئوی ایرانی ومطالب چرند وبی ارزشی ک نوشتن)در سایتای مطرح اموزش سئو در سطح دنیا هر کس خودش خیلی راحت میتونه سایتش رو بیاره اول توگوگل-ولی با مطالعه درسته مطالب درست نه با سئوی یک روزه
emperor3508
April 24th, 2015, 13:51
باسلام
بامن درارتباط باشید.توضیحات ارائه بدید.بهتون بگم دقیقا اون شرکت ایا کاری کرده یا نه.کلامشکلتون حل میکنم
- - - Updated - - -
1-وقتی سئو داغونه بیشتر از چهل عنوانخطا داره
۲-کسایی ک میگن سئو فلان و......قابل توجه:وقتی کدها مرتب وبهینه یا ب اصطلاح سئو نباشه اصلا سایتی بوجود نمیاد
۳*اونایی ک میگن سایت سئو نباشه مهم نیست با محتوا میش اورد بالا.بیادید سایت بدم دستتون ببینم میتونید بیارید بالا
حرف اخر؛تو ایران یه سری بیشور بی سواد با افکار وعقاید غلطشون اسمشون گذاشتن سئوکار و دارن طررر میزنن به فضای مجازی ایران درصورتی ک یک خطهم از مبانی سئو سر درنمیارن و فقط دارن باعث میشن سئوکارای عزیزی ک کارشون درسته زیر سوال برن و وبمسترها بهشون بی اعتماد بشن.درکل دوست عزیز شما هم ییادبگیرکارو دست هرکس ندی اگرهم میدی اینقد مبلغ ندی
- - - Updated - - -
ده باررررر!!!!مگه شهربازیه؟؟؟™™این مبلغ برای یکبار سئو هم کمه
البته به شرطی ک سئو درست واصولی انجام بشه
- - - Updated - - -
این سایت ارزش و صلاحیت سنجش نداره.چون اگه داخل فایل هدر متاتگ.عنوان وتوضیح وکیبورد بذاری سئورو صدنشون میده یعنی با یه کد تقلب متاتگ میتونی فریبش بدی این سایت سنجش سئو رو
- - - Updated - - -
سایت یک روز؟؟؟!!!!!!!!
محتوا یک عمرررر؟؟؟!!!!!
- - - Updated - - -
سایت یک روز؟؟؟!!!!!!!!
محتوا یک عمرررر؟؟؟!!!!!
قابل توجه دوستان
فقط ایشون سئو بلندن !
mchteh
April 24th, 2015, 16:32
قابل توجه دوستان
فقط ایشون سئو بلندن !
فقط من سئو بلد نیسم-ولی بر خلاف خیلیا ادعام نمیشه.میشینم وقتمو میذارم مطالعه میکنم-زحمت میکشم اصولش رو روزبروز بیشتر یاد میگیرم.توکاری هم ک تخصص ندارم مثل خیلیا نظرات بیخود نمیدم
TukaNet
April 24th, 2015, 16:39
البته بهتر هست از حاشیه رفتن و منحرف کردن تاپیک اجتناب کنیم
ولی هزینه 600 هزار تومان هم در این روزگار زینه کار حرفه ای نیست!
بالاتر ذکر کردم که تولید محتوای جدید و مفید بهترین کار هست
میتونید در کنار سئو از کارشناسان تولد محتوا هم استفاده کنید
سئو به تنهایی معجزه نخواهد کرد !
chichosting
April 24th, 2015, 17:56
البته بهتر هست از حاشیه رفتن و منحرف کردن تاپیک اجتناب کنیم
ولی هزینه 600 هزار تومان هم در این روزگار زینه کار حرفه ای نیست!
بالاتر ذکر کردم که تولید محتوای جدید و مفید بهترین کار هست
میتونید در کنار سئو از کارشناسان تولد محتوا هم استفاده کنید
سئو به تنهایی معجزه نخواهد کرد !
تولید محتوا جدید و بروز و غیر تکراری یکی از تاثیر گذارترین روش ها می باشد.
ارسال , انتشار , ایجاد محتوا می تواند خو یک سئو باشد.
تمامی صفحات سایت دارای سئو می باشند که مهترین بخش صفحه اصلی می باشد
سایتهایی که بازدید پایین-سرعت ایندکس ضعیف-دریافتی از گوگل ضعیف و پیج رنک ندارند سئو در اینجا بسیار موثر خواهد بود.
اما سایتهایی که سن بالایی دارند و یا پیج رنک دارند سئو شاملشان نمی شود.
هدف سئو کار :
ما با سئو می خواهیم سایت تازه تاسیس خود را به موتور های جوستجوگر معرفی نماییم
ما سئو می خواهیم نزد گوگل ادعا کنیم که محتوای سایت ما مفید می باشد
پس از آنکه سایت ما به اوج خود رسید در اینجا سئو برای سایت ما مضر خواهد بود
takpar7
April 24th, 2015, 20:45
سایت https://chkme.com/ خیلی کمک میکنه تو سئوی قالب ولی همه سئو نیست!خیلی ها فکر میکنن اگه سایتو با این سایت 100 کردن سئو تمام کماله!و از اونجایی که 100 کردن سایت از دید این سایت کار 10 دقیقه ست وقتی یک سئو کار قیمت واقعی ارائه میدن شاکی میشنو میگن طرف کلاهبراده یا غیره...
تنظیمات هدر سایت تو سئو خیلی مهمه اینکه تو جستجوی گوگل محتوای کلی نمایش داده شده چی هستش خیلی مهمه
سئو چیزی نیست که کسی 100 درصد بلد باشه اونو ولی خیلی ها اشتباه یاد گرفتن سئو رو
وقتی سایت فروش قالب میگه این قالب سئو شدست میفروشه به مشتری وقتی همون سایت بررسی میشه و میبنیم که کلماتی مثل موضوعات یا تماس با ما که ارتباطی به موضوع سایت ندارن تگ h1 یا h2 خوردن تا سئو از دید chkme.com 100 بشه وضع سئو معلوم میشه
وقتی تو بحثی من با دلیلو مدرک ثابت میکنم که description هنوز خیلی مهمه و تو نتایج جستجو چیزی که به عنوان توضیحات میاره کلمات داخل description هستش و کاربر از دید خودش سئو کار! میگه گوگل خیلی وقته description رو حذف کرده و بررسی نمیکنه و همه هم پشتش وای میستن انتظاری نمیشه از سطح سئو کاران داشت.
جدا از بحث سئو قالب بهینه سازی کدها و بررسی سورس صفحه مورد نظر برای مسیر حرکتی روبوت گوگل و و و.... باید بررسی بشن تو سئو.
این حرفهارو به صورت کلی گفتم و فرد خاصی مدنظرم نبود.درخت هرچه پربارتر سربه زیرتر.
درباره مشکل شما هم بهتره با خودش رو راست حرف بزنید و توضیحات درباره سئو بخواین که چیکار کردن دقیقا اگه جواب درستی ندادن دوستانه تقاضای بازگشت وجه رو بکنید اگه باز جواب درستی ندادن از مراجع قضایی پیگیر باشید.
InterServer.ir
April 25th, 2015, 03:12
سلام
من در مورد اون فردی که این همه هزینه گرفته نمی تونم نظر بدم چون کارش رو تموم نکرده ولی سئو ارزشش بیشتر از این هزینه هاست ولی خب رتبه سئو کردن تفاوت داره!
من یک زمانی با سایت chkme و یاد گرفتن سئو اولیه از این سایت یکی از سایت هام رو به رتبه اول رسوندم با 320 کاربر آنلاین و 4 ساله هنوز رتبه اول داره بدون خریدن حتی یک بک لینک یا تبلیغات! (هرچند الان دیگه من صاحبش نیستم و واگذار کردم.)
بحث سئو بسیار پیچیدست و هر روز موارد بیشتری بهش اضافه می شه و مواردی هم ممنوع میشه ترفند هایی وجود داره که حتی اگر اینجا بگم ممکنه برخی بخندند و مسخره بدونند ولی امتحان شدند و تاثیر گذار بودند.
چند پیشنهاد برای افرادی که دنبال سئو هستند
1- دنبال کسی باشید که به جز سئو در کار طراحی هم استاد باشه سئو کاری که بگه طراحی بلد نیست و طراحی جزو سئو نیست مطمئن باشید تنها خرید بک لینک و افزایش بازدید های بی ارزش و.. رو یاد گرفته ادعا سئو می کنه! بهینه کردن و افزایش سرعت و رفع معایب قالب سایت یکی از کار های مهم سئو هست و کسی که طراحی بلد نیست و این کار های رو نمی کنه اون سئو مورد نظر شما رو درست انجام نخواهد داد !
2- HTML رو یاد بگیرید تا هم فریب افراد مثلا سئو کار رو نخورید هم اینکه خودتون در آینده سئو سایتتون رو ارتقا بدید یا اینکه معایب رو برطرف کنید.
3- هیچ وقت سعی در فریب موتور های جستجو نکنید و از روش های تست شده برای سئو استفاده کنید.
4- گوگل وبمستر بهترین راهنمای شما در سئو سایتتون هست.
mchteh
April 25th, 2015, 10:18
1- دنبال کسی باشید که به جز سئو در کار طراحی هم استاد
2- HTML رو یاد بگیرید تا هم فریب افراد مثلا سئو کار رو نخورید هم اینکه خودتون در آینده سئو سایتتون رو ارتقا بدید یا اینکه معایب رو برطرف کنید.
تمامی حرفای این دوستمون درسته بجز دومورد :بااجازت دوست عزیز:
۱-طراحی ربطی به سئوندارد ودارد:طراحی وقتی به سئوربط داره ک یک سایت درحال ساخته شدن باشه یعنی طراح خط به خط کدها رو سئوشده بزنه*طراحی ربطی ب سئونداره:وقتی الان شماسایتتون میدید ب من م سئو کنم کارمن ربطی به طراحی نداره.چون من نمیام کل طراحی سایتتون رو ببرم زیر اصلاح.بلک فقط جاهایی ک ایراد داره ومانع پیشرفت سایت هست رو تصحیح میکنم
درنتیجه جمله دوستمون باید ازاین جمله دنبال کسی باشید که جز سئو درطراحی هم استاد باشه باید بگید دنبال کسی باشید که جز سئو تا حدودی به مبانی اچ تی ام ال.پی اچ پی و....مسلط باشه چون گاهی نیاز استفاده بشه
درمرد بحث دوم۲-عزیزم اینک کسی مبانی سئورویادبگیره وسایتشو درست کنه درسته همه شمابهتره ک سئو رو خودتون یاد بگیرید وبزودی شخص بنده بعنوان یک سئوکارموفق دریک سایتی میخوام خیلی از رازهای مخفی سئو ک توایران اکثرا بلد نیسن یا ازش استفاده ابزاری میکنند یادتون بدم تاخودتون سریع سایتاتون پیشرفت بدید اما باید بگم اگ قرار باشه جایی دست ب کدها بزنید اچ تی ام ال به تنهایی کافی نیست و مواردی مثل پی اچ پی و....هم لازمه
ساده ترین روش برای بالا اومدن:
سرعت لود مناسب سایت
قرارگرفتن صحیح متاتگ ها
تولید محتوای سئو شده(یعنی مطلبی ک ازعنوان.محتوا.و برچسب های مناسب استفاده کرده باشه)
ایناساده ترین کارا برای اول بودنه و بعدش.........
InterServer.ir
April 25th, 2015, 23:19
تمامی حرفای این دوستمون درسته بجز دومورد :بااجازت دوست عزیز:
۱-طراحی ربطی به سئوندارد ودارد:طراحی وقتی به سئوربط داره ک یک سایت درحال ساخته شدن باشه یعنی طراح خط به خط کدها رو سئوشده بزنه*طراحی ربطی ب سئونداره:وقتی الان شماسایتتون میدید ب من م سئو کنم کارمن ربطی به طراحی نداره.چون من نمیام کل طراحی سایتتون رو ببرم زیر اصلاح.بلک فقط جاهایی ک ایراد داره ومانع پیشرفت سایت هست رو تصحیح میکنم
درنتیجه جمله دوستمون باید ازاین جمله دنبال کسی باشید که جز سئو درطراحی هم استاد باشه باید بگید دنبال کسی باشید که جز سئو تا حدودی به مبانی اچ تی ام ال.پی اچ پی و....مسلط باشه چون گاهی نیاز استفاده بشه
درمرد بحث دوم۲-عزیزم اینک کسی مبانی سئورویادبگیره وسایتشو درست کنه درسته همه شمابهتره ک سئو رو خودتون یاد بگیرید وبزودی شخص بنده بعنوان یک سئوکارموفق دریک سایتی میخوام خیلی از رازهای مخفی سئو ک توایران اکثرا بلد نیسن یا ازش استفاده ابزاری میکنند یادتون بدم تاخودتون سریع سایتاتون پیشرفت بدید اما باید بگم اگ قرار باشه جایی دست ب کدها بزنید اچ تی ام ال به تنهایی کافی نیست و مواردی مثل پی اچ پی و....هم لازمه
ساده ترین روش برای بالا اومدن:
سرعت لود مناسب سایت
قرارگرفتن صحیح متاتگ ها
تولید محتوای سئو شده(یعنی مطلبی ک ازعنوان.محتوا.و برچسب های مناسب استفاده کرده باشه)
ایناساده ترین کارا برای اول بودنه و بعدش.........
خواهش می کنم دوست عزیز .
ولی در مورد ایرادی که گرفتید خب در همین دو صورت هم کسی که طراحی بلد نباشه امکانش کم هست بتونه php کار کنه همون php خروجیش html هست. افراد زیادی تو همین انجمن دیدم ادعا سئو کاری کردند و مبالغ هنگفتم گرفتند ولی دست به قالب نزدند چرا چون طراحی بلد نیستند و حتی قادر به تغییرات کوچک هم نیستن چیزی که لازمه یک سئو خوب هست رفع معایت طراحی هست یک طراح می تونه سئو کار نباشه و فقط فایل psd تبدیل کنه و بگه طراحیم اینه ولی یک سئو کار باید طراحی بلد باشه تا بتونه معایب طراحی رو که باعث مشکلاتی در سئو سایت شدند حل کنه مسلما گوگل به سایتی که از لحاظ طراحی مشکل داره و استاندارد نیست رتبه کمتری نسبت به سایتی که کاملا تگ های html آن استاندارد هست میده پس این جزئی از سئو هست که سئو کار حتما باید طراح خوبی باشه نه تنها به این دلیل بلکه گاهی سئو کردن قالب باعث بهم ریختگی قالب خواهد شد و تعمییر این مورد به دست طراحی که سئو نمی دونه به عقل درست نیست ممکنه سئو قالب روبرای درست کردن مشکلاتی که تو سئو شدن در قالب پیش امده از بین ببره پس این مورد باید توسط خود سئو کار انجام بشه تا مشکلی هم پیش نیاد !
در همین انجمن چندین بار در بعضی از پست ها دیدم که آقایانی که مثلا سئو کار هستند عنوان کردند سئو هیچ ربطی به طراحی نداره و نیاز نیست سئو کار طراحی بلد باشه! به نظر خود من زمانی میشه گفت سئو قالب کاملا انجام شده که تمامی مشکلات سرعت لود ، تگ ها و ... حل شده باشند حالا اینکه اینکار نسبت به هزینه ای که برای سئو دریافت میشه می تونه درصد پایینی رو شامل بشه یا می تونه بازنویسی کل قالب رو در پی داشته باشه ( حتی اگر با بازنویسی کل قالب 20 کیلوبایت هم قالب کم حجم تر بشه یا 0.5 ثانیه سریعتر بشه باز این کار جزو سئو محسوب میشه ) ! مسلما کسانی که چندین میلیون هزینه سئو می گیرند باید درصد بسیار بیشتری از این مشکلات رو حل کنند تا افرادی که با 50-60 هزار تومان سئو می کنند!
TN Projects
April 25th, 2015, 23:24
دوستان یه لحظه توجه کنید موضوع تاپیک این بنده خدا چی بود به کجا رسید
البته جسارت بنده رو امیدوارم اشتباه متوجه نشید.
پیروزباشید.
InterServer.ir
April 25th, 2015, 23:37
دوستان یه لحظه توجه کنید موضوع تاپیک این بنده خدا چی بود به کجا رسید
البته جسارت بنده رو امیدوارم اشتباه متوجه نشید.
پیروزباشید.
خواهش می کنم دوست عزیز
ولی بحث دقیقا در مورد موضوع تایپیک بوده چون باید مواردی روشن میشد تا استاتر هم بتونه نسبت به همین موارد ببینه واقعا قالبش سئو شده ( یا خواهد شد ) یا نه! فردا نمی تونه به سئو کارش بگه فلان سایت فلان کس که حتی اسمش رو هم نمی دونم گفت سایتم سئو نیست پولم رو پس بده( مسلما این جواب سئو کار خوهد بود که فلان کس برای اینکه مشتری برای خودش جذب کنه این حرف ها رو زده!) ولی استاتر با نتیجه گیری از این بحث ها می تونه بگه در فلان جاها دست به سایت نزدید پس سئویی نشده پولی که بابت سئو گرفتید پس بدید!