PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب livezilla ۵.۳.۰.۸

roozbeh837
April 12th, 2015, 14:23
با سلام خدمت دوستان من این نسخه رو نصب کردم اخرین ورزن ولی مشکلی که هست الان میخوام وارد پروفایل کاربری بشم تنظیمات رو انجام بدم میزنه که

ورود نا موفق.عدم توانایی اتصال به بانک اطلاعاتی.لطفا تنظیمات بانک اطلاعاتی رو بررسی کنید

من یوزر نیمو پسورد رو میزنم گویا به پسورد گیر میده خواستم بدونم کدوم تیبل میشه این یوزر نیم و پسورد رو ویرایش کرد؟

modiranhosting
April 12th, 2015, 15:02
سلام و احترام

توی phpMyAdmin دنبال #_Operators بگردید.

kiarash-khatib
April 12th, 2015, 15:07
پیشنهاد میکنم دیگه نصب live زیلا رو بندازید دور استفاده نکنید باگ های امنیتی داره تست هم شده یک کاربر خارجی میاد تو سایتتو پیام میده بعدش صفحه چت ساپورتو بعد 5 دقیقه میزنه خارجی هم هستن بهتره استفاده نکنید و از
https://livehelperchat.com/
استفاده کنید هم پنل تحت وب تو سایتتون داره و هم همه جور امکاناتی داره

roozbeh837
April 12th, 2015, 15:08
زدم ولی همچنان با رمز جدیدی ه تعیین کردم وارد نشد

عکس پیوست شد

http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25836&stc=1

kiarash-khatib
April 12th, 2015, 15:09
md5online.org میتونید یه کد رمز ساده هش کنید بعد جای گذاری کنید ولی گفتم بهتره استفاده نکنید

roozbeh837
April 12th, 2015, 15:17
md5online.org میتونید یه کد رمز ساده هش کنید بعد جای گذاری کنید ولی گفتم بهتره استفاده نکنید

اسکریپ مورد نظری که میگی هم تحت وب داره هم موارد دیگر.زبان فارسی رو پشتیبانی میکند؟

طریقه نصب به چه صورت میباشد؟

kiarash-khatib
April 12th, 2015, 15:21
بله زبان فارسی داره قالب داره و هم رو سیستم مدیریت میشه و هم تحت وب و نصبش باید ابتدا فابلو بریزید سپس مراحل نصب رو انجام بدید نصبش بسیار اسان تره

roozbeh837
April 12th, 2015, 15:42
بله زبان فارسی داره قالب داره و هم رو سیستم مدیریت میشه و هم تحت وب و نصبش باید ابتدا فابلو بریزید سپس مراحل نصب رو انجام بدید نصبش بسیار اسان تره

داخل سایتتون اسکریپ رو دیدم.بنظر خوب میاد.میشه لطف کنید یه راهنمائی در مورد طریقه نصبش رو توضیح بدید؟

kiarash-khatib
April 12th, 2015, 15:43
اموزش نصبش تو گوگل هستش ولی اگر پیدا نکردید میتونید از طریق پ.خ باهام در ارتباط باشید کمکتون کنم از تیم ویور تا مراحل نصب