توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آمارگیر سایت
taraneha
April 11th, 2015, 17:53
سلام دوستان عزیز برای سایتم دو تا آمارگیر فعال کردم یکی خود افزونه وردپرس دومی سایت Histats.com ولی آمار هردو زمین تا آسمون باهم فرق داره.
این آمار statistics وردپرس :
بازدید کننده امروز ۱۰۶ نفر
بازدید امروز ۴۴۱ بازدید
کاربران انلاین 0
اینم آمار Histats :
بازدید کننده امروز ۱۸ نفر
تعداد بازدید ۱۰۸ صفحه
کاربران آنلاین 4
اینم اضافه کنم کد Histats رو در فوتر قالب قرار دادم درسته آیا یا خیر؟؟
واقعا گیج شدم کدومش درسته.دوستانی که تجربه دارند راهنمایی کنند.
lifepp
April 15th, 2015, 22:49
سلام
وقتت بخیر دوست خوب من :)
در مورد آمارهای بازدید شما برو تو قسمت تنظیمات افزونه statistics یه بخشی داره تو همون صفحه اول به نام ضریب بازدید کننده
ببین روی 1 هست یا نه !
اگر روی 1 نیست دستی بذارش که اینطوری نشه ، در ضمن اینم بگم که با این افزونه شما می تونی تک تک آی پی ها رو چک کنی ، ممکنه hitstat یه مقدار اشتباه بکنه چون آمارگیری اون و سایتی مثل وبگذر به درد خودشون می خوره ;)
بعد از اینکه تنظیماتش و چک کردی به افزونه سایت خودت اعتماد کن
jahromweb
April 15th, 2015, 23:51
سلام
پیشنهاد میدهم اسکریپت piwik نصب کنید و تست کنید
بسار حرفه ای و عالی است
مقایسه کنید و نتیجه گیری کنید
__coma__
April 16th, 2015, 00:00
طی تست های من histats دقیقتر از
statistics وردپرسه
amir.h.s
April 16th, 2015, 00:09
سلام
وقتت بخیر دوست خوب من :)
در مورد آمارهای بازدید شما برو تو قسمت تنظیمات افزونه statistics یه بخشی داره تو همون صفحه اول به نام ضریب بازدید کننده
ببین روی 1 هست یا نه !
اگر روی 1 نیست دستی بذارش که اینطوری نشه ، در ضمن اینم بگم که با این افزونه شما می تونی تک تک آی پی ها رو چک کنی ، ممکنه hitstat یه مقدار اشتباه بکنه چون آمارگیری اون و سایتی مثل وبگذر به درد خودشون می خوره ;)
بعد از اینکه تنظیماتش و چک کردی به افزونه سایت خودت اعتماد کن
با اجازه استارتر تاپیک
سلام. میشه بیشتر توضیح بدی؟ دقیقا کجاست؟
lifepp
April 16th, 2015, 02:10
با اجازه استارتر تاپیک
سلام. میشه بیشتر توضیح بدی؟ دقیقا کجاست؟
سلام
آمار » تنظیمات » ضریب محاسبه کننده هر بازدید کننده
mah-man
April 16th, 2015, 02:47
نه وورد پرس روبوتهای ایرانی رو نمیدونه چیه میشماره مثل یوز و پارسی جو و.. که کلی هم هستند تو تنظیماتش بزن هرچی یوزر اجنتش روبوت بود نشمار درست میشه و سایت های استت بعضی وقتها درست لوود نمیشه رفرنس 100% نیست 7-10% خطا داره و کمتر نشون میده
.:: Ali ::.
April 16th, 2015, 17:57
تایید میشه histats دقیقتر از statistics وردپرس هست
اما اگه علاقه دارین از افزونه استفاده کنین جت پک jetpack رو نصب کنید، بهترین افزونه در زمینه امارگیر وردپرس هست
taraneha
April 16th, 2015, 23:36
با تشکر از کلیه دوستان که کمک کردم ضریب بازدبد ۱ هست.
lifepp
April 17th, 2015, 14:35
با تشکر از کلیه دوستان که کمک کردم ضریب بازدبد ۱ هست.
اینطور که دوستان می گن ظاهراً افزونه statistics مورد تأیید اکثریت نیست ولی اکثریت همیشه بهترین نیست! همیشه بهترین باشید
آرزوی موفقیت دارم براتون
ashki0076
April 26th, 2015, 09:49
ممکنه به خاطر شناسایی نکردن روبوت ها باشه که این هم یه تیک توی تنظیمات داره
البته افزونه ها بازدید از پنل مدیریت رو هم حساب می کنن که آمارگیرهای آنلاین حساب نمی کنن ولی نه دیگه به این شدت
ضمن اینکه خلیی وقت ها ممکنه اسکریپت آمارگیر که در فوتر قرار دادید لود نشه و محسوب نمیشه بازدیدش