ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد ساختن فیلم مانند (آپارات فیلیمو)

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 11:57
من یه سیستم با وردپرس ساختم شبیه به آدارات فیلیمو با امکانات بیشتر
استفاده رایگان از سایت + سپو سازی خوب + قرار دادن فیلم در دیگر سایت ها و وبلاگ هم
فقط تنها بدیش اینه که در حال حاضر نرم افزار پخش کننده ما اختصاصی نیست و قابلیت تنظیم کیفیت های متفاوت رو نداره

قبل از اینکه سوالاتم رو در مورد این سروریس بگم میخواستم بپرسم راه اندازی همچین سایتی به صرفه هست؟؟؟ (2 نفر رو هم استخدام کردم که برام فیلم های سینمایی بزارن و سیستم رایگان هم در اختیار اونا قرار دادم)

سوالات:
1- از چه نوع اینترنتی برای آپلود فیلم ها استفاده کنیم که سرعتش بالا باشه و بتونیم روزانه حدود 10 گیگ فایل رو با قیمت مناسب آپلود کنیم؟
2- از کدوم شرکت سرور بگیریم که بتونه با قیمت مناسب چند سرور بزرگ رو برامون یکی کنه که مثلا اگه هزاران ترابایت هم فیلم آپلود کنیم با مشکل مواجه نشیم؟

اگه نکاتی هست که باید بهشون توجه کنم لطفا بهم بگید

mshoja
April 11th, 2015, 12:46
دوست عزیز با توجه ب وجود رقیبی مثل آپارات و سایت های دیگه حتما باید ی ایده خیلی خاص و جدید داشته باشید تا بازدید کنندگان ب سمتتون بیان

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 13:18
دوست عزیز با توجه ب وجود رقیبی مثل آپارات و سایت های دیگه حتما باید ی ایده خیلی خاص و جدید داشته باشید تا بازدید کنندگان ب سمتتون بیان

سایت آپارات فقط کلیپ میزاره و در زمینه کلیپ میهن ویدیو هم هست
اما چیزی که من میخوام راه اندازی کنم کنم فقط فیلم سینمایی هست و کاملا رایگان + در صورت تمایل میتونن فیلم رو هم از ما خریداری کنن! (براشون ارسال میکنیم)
سیستم طوری طراحی میشه که حدود 10 کشور دنیا رو در بر میگیره و مثلا در بخش افغانستان فقط فیلم های سینمایی افغانی میزاریم

الآن نمیدونم با مشکل سرور و اینترنت چیکار کنم؟؟؟

hamid.soltani92
April 11th, 2015, 13:20
سایت آپارات فقط کلیپ میزاره و در زمینه کلیپ میهن ویدیو هم هست
اما چیزی که من میخوام راه اندازی کنم کنم فقط فیلم سینمایی هست و کاملا رایگان + در صورت تمایل میتونن فیلم رو هم از ما خریداری کنن! (براشون ارسال میکنیم)
سیستم طوری طراحی میشه که حدود 10 کشور دنیا رو در بر میگیره و مثلا در بخش افغانستان فقط فیلم های سینمایی افغانی میزاریم

الآن نمیدونم با مشکل سرور و اینترنت چیکار کنم؟؟؟
قبل از اینکه به فکر سرور و اینترنت باشید، به فکر مسائل حقوقی امر باشید. میدونید اگر یکی از تهیه کنندگان فیلم‌هایی که به رایگان برای دانلود میذارید ازتون شکایت بکنه چیکارتون می‌کنن؟
از آسیبی که به هنر و سینمای کشور میزنید صرف نظر می‌کنیم.

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 13:22
قبل از اینکه به فکر سرور و اینترنت باشید، به فکر مسائل حقوقی امر باشید. میدونید اگر یکی از تهیه کنندگان فیلم‌هایی که به رایگان برای دانلود میذارید ازتون شکایت بکنه چیکارتون می‌کنن؟

خوب منم به همین مشکل فکر میکردم
فیلیمو چطوری فیلم ها رو میزاره؟؟؟
به نظر شما چطوری میتونم مجوز ارسال هر فیلم رو بگیرم؟
این نکته در مورد فیلم های خارجی (زبان اصلی) هم صدق میکنه؟

hamid.soltani92
April 11th, 2015, 13:26
خوب منم به همین مشکل فکر میکردم
فیلیمو چطوری فیلم ها رو میزاره؟؟؟
به نظر شما چطوری میتونم مجوز ارسال هر فیلم رو بگیرم؟
این نکته در مورد فیلم های خارجی (زبان اصلی) هم صدق میکنه؟
به احتمال زیاد اجازه پخش رو از صاحبان اثر خریداری کرده.
علاوه بر این مورد، اگر بخواید قانونی کار کنید باید از وزارت ارشاد مجوز داشته باشید. کلا تاسیس وبسایت مالتی‌مدیا از نظر قانونی نیاز به مجوز داره، که برای صدور چنین مجوزی دستِ کم یکی دو بار آدم رو میبرن مکه...!
همچنین برای انتشار فیلم‌های خارجی باید برای هر فیلم مجوز داشته باشید. قسمت‌های مورد دار باید سانسور بشن و ...!

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 13:28
به احتمال زیاد اجازه پخش رو از صاحبان اثر خریداری کرده.
علاوه بر این مورد، اگر بخواید قانونی کار کنید باید از وزارت ارشاد مجوز داشته باشید. کلا تاسیس وبسایت مالتی‌مدیا از نظر قانونی نیاز به مجوز داره، که برای صدور چنین مجوزی دستِ کم یکی دو بار آدم رو میبرن مکه...!
همچنین برای انتشار فیلم‌های خارجی باید برای هر فیلم مجوز داشته باشید. قسمت‌های مورد دار باید سانسور بشن و ...!

به نظر شما قیمت هر فیلم رو چقدر میشه خرید؟ صاحبان اثر رو چطوری پیدا کنم و باهاشون تماس بگیرم؟
منظورتون از مکه کجاست؟ (لطفا در پ.خ بهم بگید)

serverhaa
April 11th, 2015, 13:49
سلام اگر تمايل داشته باشيد هم در رابطه با مجوز و ارتباط با صاحبين اثر هم سرور ميتونم بهتون كمك كنم .

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 13:50
سلام اگر تمايل داشته باشيد هم در رابطه با مجوز و ارتباط با صاحبين اثر هم سرور ميتونم بهتون كمك كنم .

چطوری؟
به نظر شما هزینه خرید هر فیلم چقدر میشه؟

serverhaa
April 11th, 2015, 13:54
قطعا تهيه كنندگان و مديران شركت فرهنگي تحت هيچ شرايطي حقوق فيلم رو به شما نميفروشن و شما بايد باهاشون توافق كنيد

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 13:57
قطعا تهيه كنندگان و مديران شركت فرهنگي تحت هيچ شرايطي حقوق فيلم رو به شما نميفروشن و شما بايد باهاشون توافق كنيد

چطوری؟
سایت که رایگان هست
واسه خرید فیلم هم که فیلم ها توسط خودشون تهیه میشه

serverhaa
April 11th, 2015, 13:59
اگر شما بخوايد از سايت كسب درآمد كنيد مثلا بابت هر بار پخش و يا اكانت يه درصد و يا هزينه اي رو از اون ميگيرن و يا از شما پول زيادي بابت تضمين ميگيرن و هر فيلم رو با پرداخت مثلا 1 تا 10 ميليون اجازه قراردادن روي وبسايت رو به شما ميدن ، اگر بخوايد كه از سايت كسب درآد كنيد راههاي بهتر و سريعتري هم هست كه نيازي به مجوز و رابطه با دوستان تهيه كننده نداره

samansystems
April 11th, 2015, 14:10
با نويدان (http://www.navidan.com) تماس بگيريد.
يکی از سايت هایی که توسط اين مجموعه ميزبانی ميشه نت نما (http://www.netnama.com) هست که مشابه کار شماست.
تلفن: 88015757

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 14:12
با نويدان (http://www.navidan.com) تماس بگيريد.
يکی از سايت هایی که توسط اين مجموعه ميزبانی ميشه نت نما (http://www.netnama.com) هست که مشابه کار شماست.
تلفن: 88015757

نت نما فقط کلیپ کوتاه میزاره
فعالیت ما متفاوته (شبیه به فیلیمو)

Mr.Pouria
April 11th, 2015, 14:18
اگه اینجوری باشه که دوستان میگن این همه سایت ایرانی که فیلم های ایرانی رو میزارن :| الان همشون پس تحت تعقیب و گریز هستن :| مگه مافیا بازیه :| جو علکی میدین چرا :|

-------------------------------------

در قدم سرور رو هم میتونید از سرور های کلود شرکت پارس پک استفاده کنید ... البته اگه میخواید سرورتون داخل ایران باشه ...

در قدم دوم نیز میتونید از روبینا سرور استفاده کنید که واقعا عالی هست (هر دو عالی هستن هم پارس پک و هم روبینا سرور)

در قدم سوم اگه میخواید هزینه ها کم باشه براتون میتویند از سرور های خارج از کشور استفاده کنید ... به ترتیب دیتاسنتر های رد استیشن / ovh / سرور 4 یو / و هتنرز پیشنهاد میکنم بهتون ...

اما توجه کنید که در خارج از کشور مشکلات زیادی میتویند داشته باشید ... از قبیل بلاک شدن سرور به دلیل انتشار فیلم ها به صورت رایگان (خیلی از دیتاسنتر ها این کارو میکنن ) ایران برای کار شما مناسب هست ....

برای اینترنت پرسرعت برای اپلود فیلم با قمیت ارزان میتویند با مخابرات قرارداد ببندید (سرویس های حجمی) !! هر 10 گیگ رو میده 16 هزار تومن اما اگه صحبت کنید و مصرفتون واقعا زیاد باشه هر 10 گیگ رو بهتون 8 - 9 تومن هم میده (بسته به مصرف ماهانه شما داره ...) سرعت 10 مگ هم بهتون حدودا میانگین 3 - 4 مگ دانلود و 2 - 3 مگ آپلود میده که مناسب کار شما هست قیمت هاش هم بسیار ارزان هست ... (10 مگ همراه با 8 گیگ ترافیک ماهانه میدن 34 هزار تومن )

-----------------------------

اگر بازم به سرعت بهتر و هزنیه پایین تر نیاز داشتین میتویند از سرویس های اینترانت استفاده کنید که بسیار ارزان هستن ...

samansystems
April 11th, 2015, 14:22
نت نما فقط کلیپ کوتاه میزاره
فعالیت ما متفاوته (شبیه به فیلیمو)

برای بحث سرور ها و مديريت اونها و البته انکدينگ فيلم ها اين مورد تفاوتی نداره.

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 14:22
اگه اینجوری باشه که دوستان میگن این همه سایت ایرانی که فیلم های ایرانی رو میزارن :| الان همشون پس تحت تعقیب و گریز هستن :| مگه مافیا بازیه :| جو علکی میدین چرا :|

-------------------------------------

در قدم سرور رو هم میتونید از سرور های کلود شرکت پارس پک استفاده کنید ... البته اگه میخواید سرورتون داخل ایران باشه ...

در قدم دوم نیز میتونید از روبینا سرور استفاده کنید که واقعا عالی هست (هر دو عالی هستن هم پارس پک و هم روبینا سرور)

در قدم سوم اگه میخواید هزینه ها کم باشه براتون میتویند از سرور های خارج از کشور استفاده کنید ... به ترتیب دیتاسنتر های رد استیشن / ovh / سرور 4 یو / و هتنرز پیشنهاد میکنم بهتون ...

اما توجه کنید که در خارج از کشور مشکلات زیادی میتویند داشته باشید ... از قبیل بلاک شدن سرور به دلیل انتشار فیلم ها به صورت رایگان (خیلی از دیتاسنتر ها این کارو میکنن ) ایران برای کار شما مناسب هست ....

برای اینترنت پرسرعت برای اپلود فیلم با قمیت ارزان میتویند با مخابرات قرارداد ببندید (سرویس های حجمی) !! هر 10 گیگ رو میده 16 هزار تومن اما اگه صحبت کنید و مصرفتون واقعا زیاد باشه هر 10 گیگ رو بهتون 8 - 9 تومن هم میده (بسته به مصرف ماهانه شما داره ...) سرعت 10 مگ هم بهتون حدودا میانگین 3 - 4 مگ دانلود و 2 - 3 مگ آپلود میده که مناسب کار شما هست قیمت هاش هم بسیار ارزان هست ... (10 مگ همراه با 8 گیگ ترافیک ماهانه میدن 34 هزار تومن )

-----------------------------

اگر بازم به سرعت بهتر و هزنیه پایین تر نیاز داشتین میتویند از سرویس های اینترانت استفاده کنید که بسیار ارزان هستن ...

ممنون :)
اگه ممکنه در مورد اینترانت هم یکم بهم توضیح بدید

میشه با رسانه ملی تماس بگیرم و فیلم ها رو رایگان بهم بدن در عوض 50% از درآمد سایت رو به اونا بدم؟ (درآمد حاصل از تبلیغات. شایدم در آینده مشاهده فیلم غیر رایگان شد...)

Mr.Pouria
April 11th, 2015, 14:27
ممنون :)
اگه ممکنه در مورد اینترانت هم یکم بهم توضیح بدید

میشه با رسانه ملی تماس بگیرم و فیلم ها رو رایگان بهم بدن در عوض 50% از درآمد سایت رو به اونا بدم؟ (درآمد حاصل از تبلیغات. شایدم در آینده مشاهده فیلم غیر رایگان شد...)

اینترانت که یه شبکه ملی هست و به صورت خلاصه شما فقط به سرور ها و سایت های داخل ایران دسترسی دارید .... البته میتویند با استفاده از v/p/n تبدیل اینترانت به اینترنت استفاده کنید ... که بتونید به شبکه جهانی دسترسی داشته باشید ....

در مرود مورد دوم هم فک میکنم باید قراردادی رو در این رابطه با رسانه ملی بنویسید و اگه طرح شما مورد قبول باشه طرح شمارو قبول میکنن و موارد مورد نیازو در اختیار شما میزارن ... در غیر این صورت خوب شما میتویند از سایت های قدیمی که در این زمینه فعالیت میکنن استفاده کنید و فیلم ها رو بر روی سرور دانلود کنید و ویرایش کنید ...

hamid.soltani92
April 11th, 2015, 16:47
شما مطمئن هستید سایت‌های فیلم تحت پیگیرد قرار نمی‌گیرن؟
عقل خودتون چی می‌گه؟

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 17:00
شما مطمئن هستید سایت‌های فیلم تحت پیگیرد قرار نمی‌گیرن؟
عقل خودتون چی می‌گه؟

در مورد فیلم سینمایی رو نمیدونم. اما فکر نکنم سایت هایی مثل آپارات تحت پیگرد قانونی قرار بگیرن
اصلا دلیلی نمیبینم که اینجوری باشه!
فیلم ها ضد دین و کشور نیست و همگی قانونی هستن
البته از نظر من!

hamid.soltani92
April 11th, 2015, 17:03
در مورد فیلم سینمایی رو نمیدونم. اما فکر نکنم سایت هایی مثل آپارات تحت پیگرد قانونی قرار بگیرن
اصلا دلیلی نمیبینم که اینجوری باشه!
فیلم ها ضد دین و کشور نیست و همگی قانونی هستن
البته از نظر من!
سایتی مثل آپارات که محتوای کاربر محور داره خیر، تحت پیگیر نمیتونه قرار بگیره اما سایتی که توسط تیم مدیریت بهش مطلب افزوده میشه، با یک شکایت جریمه سنگینی رو باید پرداخت کنه.
جنگل که نیست، هر کس به راحتی بتونه نتیجه زحمات دیگران رو به فنا بده.

!MihanIt!
April 11th, 2015, 17:08

ما اولا خیلی خرج کردیم که یک سایت فیلم ایرانی بزنیم ولی جند نفر بهمون گفت نکن این کارو چون چندتا مشکل داره :
1- حق الناسه
2- از لحاظ قانونی به شدت باهات برخورد می کنند.

پس استارتر گرامی بهتره بیخیال بشید.
فیلیمو هم اگر توجه کنید پروانشو داره پایین سایتش زده مجوز رو که مطمئن باشید خیلی هم به خاطرش پول داده .

پ.ن فیلیمو فیلم های هزار سال پیشو میزنه :d یه طور آرشیوه و نمیاد فیلم های جدید که تازه اکران و تموم شدن رو پخش کنه ...
موفق باشید

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 17:23
2- از لحاظ قانونی به شدت باهات برخورد می کنند.

من نمیتونم این رو درک کنم
چرا؟؟؟
ما کلیپ های یوتیوب که مجاز هستن رو میزاریم. این غیر مجازه؟؟؟

1eng.ir
April 11th, 2015, 17:37
منظورتون از مکه کجاست؟
اینجاس (http://en.wikipedia.org/wiki/Mecca)

میشه با رسانه ملی تماس بگیرم و فیلم ها رو رایگان بهم بدن در عوض 50% از درآمد سایت رو به اونا بدم؟
رسانه ملی شرکت مالتی مدیاس؟ واقعاً نیاز به 50% درآمد سایت دارن؟
شرکتای کوچیکی تو این بخش فعالیت نمیکننا ...

شما میخواید کپی سایت فیلمیو بزنید
یا باید بی‌خیال کپی رایت و سانسور بشید. که مستعد حاجی شدن میشید
یا باید از یه شرکت پخش کننده مالتی مدیا مثل همین رسانه‌های تصویری که فیلمیو باهاش قرارداد بسته، قرارداد ببندید

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 17:42
اینجاس (http://en.wikipedia.org/wiki/Mecca)

رسانه ملی شرکت مالتی مدیاس؟ واقعاً نیاز به 50% درآمد سایت دارن؟
شرکتای کوچیکی تو این بخش فعالیت نمیکننا ...

شما میخواید کپی سایت فیلمیو بزنید
یا باید بی‌خیال کپی رایت و سانسور بشید. که مستعد حاجی شدن میشید
یا باید از یه شرکت پخش کننده مالتی مدیا مثل همین رسانه‌های تصویری که فیلمیو باهاش قرارداد بسته، قرارداد ببندید

یاهو و گوگل و بینگ و... هم موتور های جستجوگر هستن و دلیل نمیشه که کپی هم باشن. بلکه با هم در رقابت هستن...
منم میخوام با یه سیستم حرفه ای تر بیام تو این حوزه
میشه چند تا شرکت بهم معرفی کنید تا باهاشون صحبت کنم؟

sohrab69
April 11th, 2015, 17:57
با سلام
طبق قوانین کپی رایت که به صورت جهانی میباشد نه تنها در ایران
کپی و انتشار هر نوع فیلم و اثار سینمایی باید توسط صاحب امتیاز اثر یا کسب مجوز از ایشان صورت بگیرد
و به شدت در صورت بروز این جرم طبق قوانین جریمه های سنگینی در نظر گرفته شده.
و در مورد آپارات اگر دقت بفرمائید ذکر شده است که:
آپارات فیلیمو، طرف قرار داد موسسه رسانه های تصویری دارنده مجوز به شماره 15/90/158065 میباشد.
و تمام فیلم های قابل ارائه توسط آن فیلم هایی میباشد که موسسه رسانه های تصویری صاحب امتیاز پخش آن است نه هیچ یک دیگر از موسسه ها(مانند هنر هشتم و tdh , ...)

سیدرضا بازیار
April 11th, 2015, 22:04
موسسه رسانه های تصویری کجا هست؟ لینک سایتشون چیه؟

studio.design
April 11th, 2015, 22:27
من یه سیستم با وردپرس ساختم شبیه به آدارات فیلیمو با امکانات بیشتر
استفاده رایگان از سایت + سپو سازی خوب + قرار دادن فیلم در دیگر سایت ها و وبلاگ هم
فقط تنها بدیش اینه که در حال حاضر نرم افزار پخش کننده ما اختصاصی نیست و قابلیت تنظیم کیفیت های متفاوت رو نداره

قبل از اینکه سوالاتم رو در مورد این سروریس بگم میخواستم بپرسم راه اندازی همچین سایتی به صرفه هست؟؟؟ (2 نفر رو هم استخدام کردم که برام فیلم های سینمایی بزارن و سیستم رایگان هم در اختیار اونا قرار دادم)

سوالات:
1- از چه نوع اینترنتی برای آپلود فیلم ها استفاده کنیم که سرعتش بالا باشه و بتونیم روزانه حدود 10 گیگ فایل رو با قیمت مناسب آپلود کنیم؟
2- از کدوم شرکت سرور بگیریم که بتونه با قیمت مناسب چند سرور بزرگ رو برامون یکی کنه که مثلا اگه هزاران ترابایت هم فیلم آپلود کنیم با مشکل مواجه نشیم؟

اگه نکاتی هست که باید بهشون توجه کنم لطفا بهم بگید

حاجی سایت فیلم اصلا نمیشه با نت خونه اپلود کرد ک :| مگه شوخیه :))
سرور مجازی ایران با رم بالا و پهنا باند مناسب بگیرید ک کارتون راحت بشه وگرنه که برای آپلود 100 مگ باید 1 ساعت صبر کنی با نت خونه