PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درگاه پرداخت پارس پال برای Opencart نسخه 2

majid.a.iran
April 11th, 2015, 10:40
با سلام :

ضمن خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران عزیز ،

کسی هست که ماژول پرداخت پارس پال یا سایر سیستم های پرداخت غیر مستقیم بانکی رو برای Opencart نسخه 2 داشته باشه ؟ من یک سایت دارم واسه اقدام برای دریافت نماد اعتماد الکترونیک باید به طور موقت درگاه سایت فعال باشد تا بعد درگاه مستقیم بانکی بگیرم اما موفق نشدم هنوز ماژول پرداخت یکی از سیستم های غیر مستقیم پرداخت از جمله زرین پال ، پارس پال ، payline و ... رو گیر بیارم که روی نسخه 2 هم جواب بده و همه واسه نسخه 1.5 نوشته شده اند و روی نسخه 2 کار نمی کنند. ممنون میشم دوستان اگه کسی داره به اشتراک بزاره.

با تشکر.

samansystems
April 11th, 2015, 13:48
با سلام
ماژول های بانکی برای نسخه 2 توسعه داده شده ؟

kool
April 11th, 2015, 14:12
با سلام
ماژول های بانکی برای نسخه 2 توسعه داده شده ؟
سلام
اگه منظورتال درگاه های خارجی هست، بله در فایل دانلودی نسخه قرار دارند و همگی آپدیت شده اند و می توانید به عنوان نمونه کد استفاده کنید.

آخرین نسخه 2.0.2.0
تاریخ انتشار: March 31, 2015
لینک دانلود (http://www.opencart.com/index.php?route=download/download/success&download_id=40)

majid.a.iran
April 11th, 2015, 14:19
نه منظورم درگاه های پرداخت هرکدام از سیستم های پرداخت ایران بود که با توجه به اینکه واسه نسخه 2 چیزی پیدا نکردم اگر کسی یک درگاه سیستم ها را برای نسخه 2 داشته باشد بتوانیم آن را با پارس پال یا زرین پال تغییر بدم اما متاسفانه هیچ ماژول پرداخت سازگار با نسخه 2 برای هیچ کدام از سیستم های پرداخت غیر مستقیم پیدا نکردیم و همه برای نسخه 1.5 بودند.

kool
April 11th, 2015, 14:22
نه منظورم درگاه های پرداخت هرکدام از سیستم های پرداخت ایران بود که با توجه به اینکه واسه نسخه 2 چیزی پیدا نکردم اگر کسی یک درگاه سیستم ها را برای نسخه 2 داشته باشد بتوانیم آن را با پارس پال یا زرین پال تغییر بدم اما متاسفانه هیچ ماژول پرداخت سازگار با نسخه 2 برای هیچ کدام از سیستم های پرداخت غیر مستقیم پیدا نکردیم و همه برای نسخه 1.5 بودند.

نه میدونم نیاز شما درگاه بانک داخلی است. پاسخ من به سوال samansystems بود

majid.a.iran
April 11th, 2015, 14:31
نه میدونم نیاز شما درگاه بانک داخلی است. پاسخ من به سوال samansystems بود
------------------

ممنون از شما ;-)