ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا پارک دامین ، تاثیری در سئو و نتایج موتور های جستجو دارد ؟

-farzin-
April 10th, 2015, 22:45
با سلام ...

آیا پارک کردن دامنه ، از لحاظ سئو و رتبه ی سایت در موتور های جستجو ، تاثیر مثبت و یا منفی دارد ؟

کلا پیشنهاد میکنید اگر چند دامنه داریم ، پارک کنیم ؟ یا اصلا دامنه ها رو فعال نکنیم ؟

در ضمن فقط پسوند دامنه ها فرق میکنه و اسمشون یکی هست و قصد دارم 2 دامنه رو بر روی یک دامنه پارک کنم !! کلا 3 دامنه

مرسی

Amir Soltani
April 10th, 2015, 23:30
با سلام ...

آیا پارک کردن دامنه ، از لحاظ سئو و رتبه ی سایت در موتور های جستجو ، تاثیر مثبت و یا منفی دارد ؟

کلا پیشنهاد میکنید اگر چند دامنه داریم ، پارک کنیم ؟ یا اصلا دامنه ها رو فعال نکنیم ؟

در ضمن فقط پسوند دامنه ها فرق میکنه و اسمشون یکی هست و قصد دارم 2 دامنه رو بر روی یک دامنه پارک کنم !! کلا 3 دامنه

مرسی

با سلام ،
یک دامنه اصلی را انتخاب کنید و باقی را دایرکت کنید .
پیروز باشید

-farzin-
April 11th, 2015, 00:13
خوب قصد دارم همین کارو انجام بدم ! میخوام مطمئن شم تاثیر منفی نداشته باشه !

menalgeya
April 11th, 2015, 00:33
با سلام

زمانی که وب استی شما چندین دامنه دارد یکی را به عنوان دامین اصلی انتخاب نمایید و مابقی را روی هاست پارک و سپس ریدارکت نمایید

پارک و ریدارکت کردن از اصول گوگل برای وب سایت هایی است که چندین دامنه دارند نه تنها تاثیر منفی ندارد بلکه بسیاز مناسب می باشد

پیروز و سر بلند باشید

Amir Soltani
April 11th, 2015, 00:52
خوب قصد دارم همین کارو انجام بدم ! میخوام مطمئن شم تاثیر منفی نداشته باشه !

خیر؛
پیشنهاد میشه مستندات سئو گوگل رو مطالعه کنید

nasrsd98
April 11th, 2015, 12:50
متاسفانه خودم چندین بار چوب این کارو خوردم دوست عزیزم نه تنها رنگ دامین اصلی رو خراب میکنید بلکه دامنه های پارک شده هم ب فنا میرن حتی با 302 ری دایرکت
بهتره یه صفحه ایندکس با دامنه های ک میخاهید پارک کنید درست کنید و بعد لینک به دامنه اصلی داخل همون ایندکس بهترین راهه

-farzin-
April 11th, 2015, 14:04
متاسفانه خودم چندین بار چوب این کارو خوردم دوست عزیزم نه تنها رنگ دامین اصلی رو خراب میکنید بلکه دامنه های پارک شده هم ب فنا میرن حتی با 302 ری دایرکت
بهتره یه صفحه ایندکس با دامنه های ک میخاهید پارک کنید درست کنید و بعد لینک به دامنه اصلی داخل همون ایندکس بهترین راهه

با تشکر از راهنمایی شما ...

من متوجه نشدم جریان چه جوریاست ؟
:39:

nasrsd98
April 11th, 2015, 17:52
با تشکر از راهنمایی شما ...

من متوجه نشدم جریان چه جوریاست ؟
:39:
میخای بدونی چطوری کاری کنی ک خراب نشه دامین ها ؟ خوب دونه دونه دامین های ک میخاید پارک کنید رو اد دان دامین کنید ک یه پوشه باشون ساخته شه اگه خودتون مهارت در اچ تی ام ال دارید ک هیچ فقط کافیه یه صفحه به عنوان صفحه ورود به دامین اصلی ک لینکش به دامین اصلی باشه با نام index.html بسازید اگه مهارت ندارید از یک قالب اچ تی ام ال ک تو نت پره استفاده کنید

chichosting
April 23rd, 2015, 16:46
با سلام ...

مرسی

پارک کردن دامین پیشنهاد نمی گردد
ما این کار را انجام دادیم که با پارک کردن دامنه جدید
دامنه اصلی از نتایج جستجو حذف شد و دامنه پارک شده جای آن را گرفت.
به گفته دوست عزیزمان Amir Soltani (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=109059)

یک دامنه اصلی را انتخاب کنید و باقی را دایرکت کنید .
راحت همه را به اکانت اصلی فوروارد کنید

norouzi71
April 28th, 2015, 23:34
سلام
چه یدونه دامنه پارک کنید چه هزار تا هیچ فرقی به حال شما نخواهد کرد
چون دامنه اصلی سایت که تو cms ثبت شده فقط یک دامنه هست و مابقی به حساب نمیاد

mohsen.unlimited
May 6th, 2015, 18:03
پست زیر رو بخونید.ضرر داره.پارک نکنید.duplicate content میشه.301 ریدایرکت باید بکنید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=131361