توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به دنبال فردی مسلط به سیستم اپن کارت
delta
April 9th, 2015, 14:21
سلام.آقا من یک هفته هست سر یک مشکلی گرفتار شدم..یک قالب خریدم برای فروشگاه اپن کارت. میخوام تو صفحه اصلی سایت محصولات رو به صورت بخش بخش قرار بدم..مثلا بازیهای ایکس باکس یک بخش بازیهای پی سی یک بخش و.... در این قالب تو قسمت نوار محصولات کلا 5 تا مورد پیشفرض بیشتر نداره که مالا خرین مصولات و ویژه ها و... هست..نمیتونم پیدا کنم از کدوم بخش میشه به این لیست موضوع دلخواه رو اضافه کرد.یعنی همون بخش مورد نظر روبسازم و بتونم تو صفحه اصلی اضافه کنمش..اصلا هر جایی رو گشتم ان قسمت رو نمیتونم پیدا کنم.. کسی هست مسلط به اپن کارت باشه یک توضیحی بده؟ هزینه هم داشته باشه میدم فقط این کار ما رو راه بندازه...
خواهشن افرادی که کمی بلد هستند و میخوان تست کنن پیغام ندهند چون خودم حرفه ای هستم اما دنبال این گزینه میگردم نیست..
ایران وب دیتا
April 9th, 2015, 14:52
باید ماژولش رو خریداری کنید
delta
April 9th, 2015, 15:05
باید ماژولش رو خریداری کنید
ماژولش چیه اسمش؟ این قالب رو فول خریدم یعنی همارهش نزاشتن؟ پس ان پیشفرضاش از کجا امده؟ بالاخره جایی باید داشته باشه براش یا نه؟
ایران وب دیتا
April 9th, 2015, 15:16
ماژولش چیه اسمش؟ این قالب رو فول خریدم یعنی همارهش نزاشتن؟ پس ان پیشفرضاش از کجا امده؟ بالاخره جایی باید داشته باشه براش یا نه؟
نگاه کنید الان 6 تا گزینه به صورت پیشفرض توش بیشتر نیست..یکیش مال اخرین محصولات هست..یکی مال برترین محصولات و.... نمیشه برای هر دسته بندی محصول چیزی گذاشت..الان میخوام ببینم این قسمتش کجاست که برم بسازم و اضافه کنم بهش..هر جایی رو گشتم پیدا نکردم قسمتش رو تا یا بسازم و اضافه کنم یا ویرایش کنم...
نگاه کنید الان 6 تا گزینه به صورت پیشفرض توش بیشتر نیست..یکیش مال اخرین محصولات هست..یکی مال برترین محصولات و.... نمیشه برای هر دسته بندی محصول چیزی گذاشت..الان میخوام ببینم این قسمتش کجاست که برم بسازم و اضافه کنم بهش..هر جایی رو گشتم پیدا نکردم قسمتش رو تا یا بسازم و اضافه کنم یا ویرایش کنم...
http://8pic.ir/images/8wgty6o5nxxu0k5cd5je.jpg
اگرسایردوستان اطلاعی دارن بگن
80درصدمطمئنم قالب های اپن کارت بدون افزونه های لازم ارائه میشه ودردمو برای زیبائی بخشیدن هست
delta
April 9th, 2015, 16:04
کسی نبود؟
webpal
April 9th, 2015, 16:33
با سلام
در قسمت ماجولها Category Block Module را ببینید. هر دسته بندی که نیاز دارید را میتوانید از طریق این ماجول اضافه کنید.
موفق باشید
delta
April 9th, 2015, 17:38
با سلام
در قسمت ماجولها Category Block Module را ببینید. هر دسته بندی که نیاز دارید را میتوانید از طریق این ماجول اضافه کنید.
موفق باشید
عزیز به این سادگیها بود که خودم میدیدیم...نداره برادر
webpal
April 9th, 2015, 18:58
این ماجول به صورت اتوماتیک نصب میشه اگر شما از طریق quickstart نصب کرده باشید.
ایران وب دیتا
April 9th, 2015, 19:19
سلام
من میتونم براتون درستش کنم
فهمیدم مشکل چیه
خواستید توی پ.خ اطلاعات هاست و ادمین اپن کارت رو بدین درکمتر از 20دقیقه براتون درستش میکنم.
delta
April 9th, 2015, 19:34
خوب داداش من اینطوری که هر بار بخوام موضوعی بسازم بایدبیام دنبال شما!!! پ خ دادم یک راهنمایی کنید ممنون میشم
ایران وب دیتا
April 9th, 2015, 20:24
سلام
الان انجام میدم
تازه رسیدم خونه
- - - Updated - - -
شما که نفرستادیداطلاعات رو.
نه لازم نیست هربار که خواستید یه موضوعی بسازید به من اطلاع بدین.
ازطریق ماژول می توانید بی نهایت بلوک ایجاد کنید.
آی دی منو ادد کنید: design_banner
delta
April 9th, 2015, 21:14
عزیز جان انواع ماژولها رو تست کردم قبلا.قالب چون ساخته شرکت تم فارست هست اختصاصی هست بلوکهاش.اگر از ماژول و ***** و...که مال خود اپن کارت هست استفاده کنم کل صفحه سایت نظمش به هم میریزه...من اماتور نیستم..اگر نام ماژول رو میدونید لینکشو بدید من اول رو لوکال تست کنم جواب داد بعد رو سایت نصب کنمش... میشه لطفا لینک ان ماژول رو بدید تست کنم؟
ایران وب دیتا
April 9th, 2015, 22:17
عزیز جان انواع ماژولها رو تست کردم قبلا.قالب چون ساخته شرکت تم فارست هست اختصاصی هست بلوکهاش.اگر از ماژول و ***** و...که مال خود اپن کارت هست استفاده کنم کل صفحه سایت نظمش به هم میریزه...من اماتور نیستم..اگر نام ماژول رو میدونید لینکشو بدید من اول رو لوکال تست کنم جواب داد بعد رو سایت نصب کنمش... میشه لطفا لینک ان ماژول رو بدید تست کنم؟
اگر ازطریق تابیک به نتیجه نرسیدید تابراتون انجامش بدم.
وگرنه موفق باشید...
delta
April 9th, 2015, 22:22
اگر ازطریق تابیک به نتیجه نرسیدید تابراتون انجامش بدم.
وگرنه موفق باشید...
خیلی ممنون از شما دوست گرامی...حداقل به تاریخ عضویتم یک نگاه میکردی بفهمی اماتور نیستم تو نت تا اطلاعات هاست رو همینطوری دست کسی بسپارم!! شما اگر نیتت خوب بود یک راهنمایی میکردی نه اینکه دنبال اطلاعات هاست ما باشی...
دوستان دیگر اگر کسی دیگر نظری داره ممنون میشم..
ایران وب دیتا
April 9th, 2015, 22:34
خیلی ممنون از شما دوست گرامی...حداقل به تاریخ عضویتم یک نگاه میکردی بفهمی اماتور نیستم تو نت تا اطلاعات هاست رو همینطوری دست کسی بسپارم!! شما اگر نیتت خوب بود یک راهنمایی میکردی نه اینکه دنبال اطلاعات هاست ما باشی...
دوستان دیگر اگر کسی دیگر نظری داره ممنون میشم..
سعی کنید درست صحبت کنید تاباهاتون بد برخورد نشه.
بنده کلانیتم خیربود ودرسایر انجمن ها تاریخ عضویتم خیلی ازشما زودتر+اعتبارم بیشتر+همینطوری کارهای زیادی برای کاربران به رایگان انجام دادم.
اطلاعات هاست شما بااین قالب بدرد من نمیخوره.مطمين باشید
موفق وسربلندباشید
mojtaba05
April 9th, 2015, 22:54
با سلام٬ شما قصد دارید در صفحه ی اصلی فروشگاه تعدادی کالا از دستهبندیهاتون نمایش بدید٬ درسته؟ ورژن اپنکارتتون چیه؟ ببینید این ماژول به کارتون میاد؟
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=19239&filter_search=display%20products%20by%20category&filter_license=0
- - - Updated - - -
ضمنا گفتید «اگر از ماژول و ***** و...که مال خود اپن کارت هست استفاده کنم کل صفحه سایت نظمش به هم میریزه»
ماژولهای عمومی اپنکارت معمولا از لحاظ استایل با قالب پیشفرض هماهنگ هستند و اگر شما از قالبی غیر از قالب پیشفرض استفاده میکنید٬ ناچارید ماژول مورد نظرتون رو با قالب هماهنگ کنید.
اگر ماژول مناسبی برای مشکلتان پیدا نکردید٬ ماژول جعبه دلخواه محصولات هم می تونه یه جورایی کارتون رو راه بندازه.
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=9086&filter_search=display%20products%20by%20category&filter_license=0
delta
April 11th, 2015, 15:42
سعی کنید درست صحبت کنید تاباهاتون بد برخورد نشه.
بنده کلانیتم خیربود ودرسایر انجمن ها تاریخ عضویتم خیلی ازشما زودتر+اعتبارم بیشتر+همینطوری کارهای زیادی برای کاربران به رایگان انجام دادم.
اطلاعات هاست شما بااین قالب بدرد من نمیخوره.مطمين باشید
موفق وسربلندباشید
دوست گرامی شما که نیتت خیره ختی حاضر نشدی یک راهنمایی کنی و فقط گیر دادی اطلاعات هاستت رو بده درست کنم برات..به شما میگم خودم بلدم و اماتور نیستم و دنبال راهنمایی میگردم شما فقط میگی اطلاعات هاستت رو بده..بنده تا چیزی رو روی لوکال تست نکنم چیزی رو سایت اصلی بالا نمیارم..شما که خیلی کار بلد هستید دریغ از یک راهنمایی!! انشالا موفق باشید
با سلام٬ شما قصد دارید در صفحه ی اصلی فروشگاه تعدادی کالا از دستهبندیهاتون نمایش بدید٬ درسته؟ ورژن اپنکارتتون چیه؟ ببینید این ماژول به کارتون میاد؟
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=19239&filter_search=display%20products%20by%20category&filter_license=0
- - - Updated - - -
ضمنا گفتید «اگر از ماژول و ***** و...که مال خود اپن کارت هست استفاده کنم کل صفحه سایت نظمش به هم میریزه»
ماژولهای عمومی اپنکارت معمولا از لحاظ استایل با قالب پیشفرض هماهنگ هستند و اگر شما از قالبی غیر از قالب پیشفرض استفاده میکنید٬ ناچارید ماژول مورد نظرتون رو با قالب هماهنگ کنید.
اگر ماژول مناسبی برای مشکلتان پیدا نکردید٬ ماژول جعبه دلخواه محصولات هم می تونه یه جورایی کارتون رو راه بندازه.
http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=9086&filter_search=display%20products%20by%20category&filter_license=0
بسیار ممنون از راهنماییتون..چک میکنم..
- - - Updated - - -
این ماژول و ماژولهای مشابه کار میکنند به درستی اما همش میرن زیر هم محصولات...قالب رو به هم میریزند..
mojtaba05
April 11th, 2015, 20:49
سلام٬ ماژول ها رو فعال کنید تا مشکل رو ببینم٬ راهنمایی تون کنم. آدرس سایت٬ همین آدرس موجود در امضاتون است؟