توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فونت وب سایت 
مینا-صیفی
April 7th, 2015, 18:47
با سلام چند روزی درگیر تغییر فونت وب سایت هستم اما نمیدونم چه فونت خوبی بزارم دوستان فونتی دنبالش هستم که نیازی به فایل نداشته باشه فقط در css بزنم همه ویندوزها و مرورگرها بشناسند و قشنگ باشه . فقط یکان معرفی نکنید چون زشت میشه رو سایتم تست کردم قبلا . از اینکه میگم بدونه نیاز به فایل چون فایلی اگر باشه در پوشه فونت لود را یکم میگیره با تشکر.
shahinmq
April 7th, 2015, 19:05
هر فونتی که خودتون مایلید می تونید از طریق سایت زیر به base64 تبدیل کنید :
مینا-صیفی
April 7th, 2015, 19:07
هر فونتی که خودتون مایلید می تونید از طریق سایت زیر به base64 تبدیل کنید :
shahinmq
April 7th, 2015, 19:10
متاسفانه روی این سیستم نرم افزار های مورد نظر نصب نیست.
مینا-صیفی
April 7th, 2015, 19:16
متاسفانه روی این سیستم نرم افزار های مورد نظر نصب نیست.
shahinmq
April 7th, 2015, 19:23
من فونت ندارم  من تست کردم دیدم tahoma بدون فایل رو ساتم میشناسه فقط باید ساز ها را تغییر بدم فیکس بشه  میخوام بدونم فونت tahoma خوبه ؟
مینا-صیفی
April 10th, 2015, 00:00
ایا فونت Tahoma میدانید چقدر از سایت ها استفاده میکنند ؟ بنطرتون بهترین فونت که ساپورت کند همه مرورگر ها را بدون نیاز به فابل  جز tahoma فونت دیگر هم هست ؟ و اینکه از نظر کاربران قشنگ هست من دوست دارم tahoma کنم فوتم را میخوام نظر شما را بدونم.....
shahinmq
April 10th, 2015, 01:41
بله همه استفاده می کنند تقریبا، ولی نه برای کل سایت ! برای قسمتی از سایت ، نه اینکه نشه ، مثلا سایت دیجی کالا برای برخی از قسمت ها از web yekan استفاده کرده (تقریبا 90%) و برای قسمت هایی از سایت هم از فونت های دیگر مثل Tahoma
isn
April 10th, 2015, 02:21
سلام ببینید Tahoma اصلا نیازی به کد در css و قایل و ... ندارد شما کافیست در تگ بادی عبارت زیر را بزنید در همه مرورگر ها و ... بدون مشکل نمایش داده می شود :