یک سایتی در زمینه هنر و موسیقی با مطالب اختصاصی که همه جزو اثار صوتی زیبا و جذاب اختصاصی هستند قصد راه اندازی دارم
منتهای مراتب نیاز به یک شخصی هست که بتونه در این زمینه حامی و سرمایه گزار باشه چون نیاز به یک سری تجهیزات خاص برای انجام کارهای اختصاصی و خاصی هست
همین طور این سایت که محلی برای ارتقا هنر ، موسیقی و همچنین جذب افراد مستعد.
لطفا در صورتی که مایل هستید همراه با جزئیات و موارد با بنده تماس بگیرید مطمئن باشید اینده خوبی و روشنی در راه دارد و سایت های بزرگ و کاربردی در این عرصه خواهد شد
که عموم استفاده خواهند کرد.
نکته مهم : این حمایت به هیچ عنوان هاستینگ ، طراحی و دامنه نیست موارد دیگری هست که در بالا ذکر شده است
با تشکر
cpanelit
April 6th, 2015, 17:50
با سلام توضیجات تکمیلی و تجهیزات مورد نیاز رو برای بنده ارسال کنید با تشکر
sadeght
April 6th, 2015, 17:59
با سلام توضیجات تکمیلی و تجهیزات مورد نیاز رو برای بنده ارسال کنید با تشکر
برای شما دوست عزیز ارسال شد. به امید همکاری
cpanelit
April 6th, 2015, 18:02
پس از بررسی پاسخ رو ارسال میکنم دوست عزیز;)
.
sadeght
April 9th, 2015, 18:44
اگر از دوستان دیگر هم هستند اعلام کنن
- - - Updated - - -
از دوستان فردی بزرگوار نیست که در این قضیه حامی باشه و بتونیم جزو سایت های کاربردی پربازدید و اختصاصی بشیم.
mizban97
April 9th, 2015, 18:52
اگر از دوستان دیگر هم هستند اعلام کنن
- - - Updated - - -
از دوستان فردی بزرگوار نیست که در این قضیه حامی باشه و بتونیم جزو سایت های کاربردی پربازدید و اختصاصی بشیم.
سلام
منظورتون اسپانسری هست؟
takpar7
April 9th, 2015, 19:07
سلام
فعالیت های پیشین که داشتید چی بوده و شرایطی که برای اسپانسری مد نظر دارید و کارهایی که اسپانسر باید انجام بده چی هستند؟
sadeght
April 9th, 2015, 19:38
سلام
منظورتون اسپانسری هست؟
اسپانسری هاست نیست . نوع کار متقاوته اگر مایل بودید خدمت شما بزرگوار ارسال کنم.
سلام
فعالیت های پیشین که داشتید چی بوده و شرایطی که برای اسپانسری مد نظر دارید و کارهایی که اسپانسر باید انجام بده چی هستند؟
iFire
April 9th, 2015, 19:40
با سلام
درتماس باشید
مواردی که لازم دارید + شرایط رو بفرمایید بررسی کنیم
ممنون
sadeght
April 15th, 2015, 15:36
با سلام
درتماس باشید
مواردی که لازم دارید + شرایط رو بفرمایید بررسی کنیم
ممنون
- - - Updated - - -
منتظر پیشنهاد و همکاری دوستان هستیم.
مطمئنا این همکاری و حمایت شما می تونه از مجموعه های خوبی بشه
- - - Updated - - -
دوستان اگر کسی سرمایه گزاری مناسب و حمایت کنه سایت بزرگ و خوبی خواهد شد.
باز هم تاکید می کنم از این نظر مطمئنم.
sadeght
April 21st, 2015, 19:34
کسی هم هست اسپانسر سایت من بشه.
گزارش شد پست تون .
از دوستان فردی هست که حامی و اسپانسر شود.
kiarash-khatib
April 21st, 2015, 19:36
در خدمتتون هستیم شرایط داره میتونید از شرایط از طریق پ.خ یا از سیستم انلاین شرکت ما در ارتباط باشید تا شرایط بگم و سایت های خیلی معروفی زیر سرور ماست
من جمله اقای ارمین زارعی و مرحوم مرتضی پاشایی از این کارا زیاد داریم حامیشون بودیم و هستیم اما شرایط داره میتونید رو ما حساب کنید
sadeght
April 22nd, 2015, 10:32
در خدمتتون هستیم شرایط داره میتونید از شرایط از طریق پ.خ یا از سیستم انلاین شرکت ما در ارتباط باشید تا شرایط بگم و سایت های خیلی معروفی زیر سرور ماست
من جمله اقای ارمین زارعی و مرحوم مرتضی پاشایی از این کارا زیاد داریم حامیشون بودیم و هستیم اما شرایط داره میتونید رو ما حساب کنید
ارسال شد به امید همکاری.
aligoli
April 22nd, 2015, 10:44
سلام خدمت دوستان عزیز
یک سایتی در زمینه هنر و موسیقی با مطالب اختصاصی که همه جزو اثار صوتی زیبا و جذاب اختصاصی هستند قصد راه اندازی دارم
منتهای مراتب نیاز به یک شخصی هست که بتونه در این زمینه حامی و سرمایه گزار باشه چون نیاز به یک سری تجهیزات خاص برای انجام کارهای اختصاصی و خاصی هست
همین طور این سایت که محلی برای ارتقا هنر ، موسیقی و همچنین جذب افراد مستعد.
لطفا در صورتی که مایل هستید همراه با جزئیات و موارد با بنده تماس بگیرید مطمئن باشید اینده خوبی و روشنی در راه دارد و سایت های بزرگ و کاربردی در این عرصه خواهد شد
که عموم استفاده خواهند کرد.
نکته مهم : این حمایت به هیچ عنوان هاستینگ ، طراحی و دامنه نیست موارد دیگری هست که در بالا ذکر شده است