ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی از آسیاتک مطابق تعرفه شرکت

ali0000
April 4th, 2015, 10:01
سلام و درود نیازمند سرور مجازی ( میکروتیک ) هستیم
پلان hv1 و hv2 مد نظر هست
قیمت هر ترابایت ترافیک را اعلام نمایید ( اعلامی از طرف آسیاتک 35 تومان )
هزینه افزایش پورت از 100 به 1000 ( اعلامی از طرف آسیاتک 15 هزار تومان )
تنها دلیل ایجاد تاپیک این موضوع است که بصورت مستقیم میکروتیک ارائه نمیدن و سیستم عامل ویندوز یا لینوکس هست باید از نماینده تهیه کنم ...

taksis
April 4th, 2015, 10:05
از هاست دی ال خرید کنید
اون قیمتهاش مطابق خوده آسیاتک هستش

ali0000
April 4th, 2015, 10:07
از هاست دی ال خرید کنید

درود
میکروتیک ارائه نمیدن ...

ali0000
April 4th, 2015, 14:37
داستان چیه آسیاتک میکروتیک نمیده :؟ از این حرکتای شهرادی میزنه .

samansystems
April 4th, 2015, 14:40
برای اينکه اگر به شما ميکروتيک و شما v p n راه بندازيد روش، دانلود و آپلود شما برابر ميشه و برای هيچ ديتاسنتری معقول نيست مگر اينکه قيمت پهنای باند رو به قيمت واقعی برای شما محاسبه کنن.

ali0000
April 4th, 2015, 14:50
برای اينکه اگر به شما ميکروتيک و شما v p n راه بندازيد روش، دانلود و آپلود شما برابر ميشه و برای هيچ ديتاسنتری معقول نيست مگر اينکه قيمت پهنای باند رو به قيمت واقعی برای شما محاسبه کنن.

درود
خب این میتونه با عنوان تعرفه جداگانه ارائه بشه ، کلاً فکر میکنم علت مهمتری داشته باشه که مرتبط با شبکه داخلی و ... میشه ، الان خیلی از دیتاسنترها ارائه میدن بدون هیچ مشکلی من از منظر دیگه این موضوع رو میبینم چون هر چیزی قیمتی داره اما یادمه شهراد هم مدتی اقدام به ارائه کرد و بطور ناگهانی دیگه اجازه تمدید به سرویس هارو نداد و حتی بعضی سرویس هارو off و باقیمانده اعتبار رو به حساب مالکین برگشت زد زمانی هم جویا شدم بحث اختلال در شبکه داخلیش بود البته امروز صبح هم با مدیر فنی شرکت در تماس بودم و دقیقاً بحث شما رو در بین صحبتا پیش کشیدم که تایید نکردن که عدم ارائه صرفاً به خاطر این موضوع باشه

asrhosting
April 4th, 2015, 15:09
تنها دلیل ایجاد تاپیک این موضوع است که بصورت مستقیم میکروتیک ارائه نمیدن و سیستم عامل ویندوز یا لینوکس هست باید از نماینده تهیه کنم ...

سلام
آسیاتک با میزبانی میکروتیک برا تانل و ... مشکل داره !
هزینه هر ترابایت ریسیو در آسیاتک 180 هزار تومان هست

می تونیم از آسیاتک بهتون سرویس بدیم ولی نه با این قیمت هایی که هیچ جای سایت آسیاتک درج نشده !

mobinhost.in
April 5th, 2015, 14:08
دوست من اسیاتک نسبت به ترافیک متقارن بسیار حساس هست
پیشنهاد ما سرور از پارس انلاین و زیرساخت هست

sms.bartarhost
April 5th, 2015, 15:45
دوست عزیز آسیاتک میتونیم ارائه بدیم اما باید با هماهنگی شرکت باشه .

- - - Updated - - -

موارد خاص هستش که باید هماهنگی بشه که اجازه میدن یا خیر

!MihanIt!
April 5th, 2015, 15:46
از هاست دی ال خرید کنید

توجه کنید هاست دی ال به صورت عمومی خدمات ارائه نمی دهد ( به زور )

ali0000
April 5th, 2015, 15:58
بزور یا تهدید یا حمله نظامی یا هر چیزی من میکروتیک از آسیاتک میخوام دقیقاً آفرهای سایتش بدون هیچ محدودیت پورت و ... که نماینده یا واسط ایجاد کنه در هر صورت امکان ارائه بود ممنون میشم اطلاع بدید
با امکان تست اولیه

sms.bartarhost
April 5th, 2015, 16:05
ما براتون خریداری میکنیم شما بگید باری چکاری میخواید دوست عزیز ؟

amin0181
April 5th, 2015, 17:16

درود
قابل ارایه از آسیاتک هست
اما نه با این قیمت ترافیک
در صورت امکان لینک قرار بدین ندیدم همچی آفری و

RoobinaServer
April 5th, 2015, 17:39
داستان چیه آسیاتک میکروتیک نمیده :؟ از این حرکتای شهرادی میزنه .

با سلام

دلایل زیادی دارد از جمله مصرف بالای منابع زیرساختی میکروتیک برخلاف بقیه سرور ها و بقیه مصارف.

مشکل زیرساختی شبکه (شهراد) با این سیستم عامل (آخرین اطلاع ما 2 سال پیش)

در صورت تمایل اگر میخواهید میتوانید مستقیم از خود ما از شبکه ما خرید نمائید : http://www.roobinaserver.ir/vps-mikrotik-iran.php

هر ترابایت ترافیک 80 تومان (اگر مصرف بالاتر هم باشد امکان تخفیف بیشتر کمی میباشد)

اگر هم غیر مستقیم بخواهید میتوانیم کلوکیشن هایی که پیش ما هستند را خدمتتون معرفی کنیم خرید کنید.

این قیمت تا آخر همین هفته ارائه میگردد.

برای گرفتن این نوع سرویس تیکت نمائید (فقط تیکتینگ به واحد فروش و ارسال لینک پست این صفحه از انجمن)

باتشکر

sms.bartarhost
April 5th, 2015, 21:35
میکروتیک میزنن فقط برای اکانتهای غیر مجاز همان قند شکن
مشکل دارند برای کارهای دیگه مشکلی نیست

aligoli
April 5th, 2015, 23:40

اگر از دیتاسنتر دیگری از ایران باشد مشکلی وجود دارد ؟

ali0000
April 5th, 2015, 23:46
اگر از دیتاسنتر دیگری از ایران باشد مشکلی وجود دارد ؟
درود بر شما
چون برای اتصال به خارج استفاده میشه این مدت مزاحم چندتا از عزیزان و فروشندگان محترم شدم آسیاتک شاتل و پارس آنلاین هنگام استفاده و اتصال کاربر به سرور ایران دچار تایم اوت و افزایش وحشتناک پینگ تایم میشه هر نوع ارتباطی که تصور کنید تست گرفتم بهترین حالت ipip هست که بعد از مدتی استفاده و اتصال به سرور دچار تایم اوت میشه کل مطلب رو شفاف گفتم که سوالی باقی نمونه

aligoli
April 5th, 2015, 23:48
درود بر شما
چون برای اتصال به خارج استفاده میشه این مدت مزاحم چندتا از عزیزان و فروشندگان محترم شدم آسیاتک شاتل و پارس آنلاین هنگام استفاده و اتصال کاربر به سرور ایران دچار تایم اوت و افزایش وحشتناک پینگ تایم میشه هر نوع ارتباطی که تصور کنید تست گرفتم بهترین حالت ipip هست که بعد از مدتی استفاده و اتصال به سرور دچار تایم اوت میشه کل مطلب رو شفاف گفتم که سوالی باقی نمونه

برای موردی که مد نظر دارید پیشنهاد میکنم تبیان رو تست کنید.

ali0000
April 7th, 2015, 16:10
بصرفه ترین ترافیک ماهانه تا 1 ترا روی میکروتیک رو الان کدام دیتاسنتر داخلی داره ؟
برای کاهش پینگ هم مناسب باشه تعرفه های آسیاتک خوبن اما محدودیت خدمات داره