PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی هاست

nader1095
April 3rd, 2015, 17:20
سلام دوستان عزیز
تازه میخوام سایتی رو راه اندازی کنم برای سرگرمی و همچنین یادگیری چون تازه دارم با وبمستری آشنا میشم قبلا وبلاگ شخصی داشتم که بهش اهمیت نمیدادم و بازدیدم صفر شد.
فعلا یک دامین آی آر گرفتم و یک هاست رایگان از vvs.ir گرفتم (پیشنهاد شما برای هاست رایگان چیه و از کجا بگیرم؟) چون فعلا نمیتونم هزینه هاست رو تامین کنم و فعلا راه درامد از سایت رو بلد نیستم

قصد دارم یک سایت تفریحی مجله بزنم که خودم و دوستم مطالب رو از مجله بگیریم بزاریم تو سایت
سوالی که در ذهن دارم بعد این که بازدید زیاد شد و سایت رو جدی دنبال کردیم میشه به هاست جدید انتقال بدیم؟
هاست رایگان تا چند بازدید در روز میتونه پاسخگو باشه؟
ممنون

!MihanIt!
April 3rd, 2015, 17:29
دوست عزیز اگر هدف بزرگی دارید بهتره هاست تهیه کنید فکر نکنم ماهی پنج تومن چیزی باشه

nader1095
April 3rd, 2015, 17:34
دوست عزیز اگر هدف بزرگی دارید بهتره هاست تهیه کنید فکر نکنم ماهی پنج تومن چیزی باشه

ممکنه به سوال هام هم جواب بدین؟ فعلا دارم یاد میگیرم و هدف از زدن این تاپیک کسب اطلاعات هست.
بی شک هاست پولی بهتر و پشتیبان داره ولی فعلا نیاز نمیبینم

amin0181
April 3rd, 2015, 17:52
درود
هاست رایگان و از پارس پک نهیه کنید
و چیز هایی که لازم دارین و میتونید تجربه کنید
البته برای هاست های رایگان محدودیت میزارن که ممکنه در نصب اسکریپت ها به مشکل بخورین

nader1095
April 3rd, 2015, 19:13
درود
هاست رایگان و از پارس پک نهیه کنید
و چیز هایی که لازم دارین و میتونید تجربه کنید
البته برای هاست های رایگان محدودیت میزارن که ممکنه در نصب اسکریپت ها به مشکل بخورین

دوست عزیز این فضا و تعداد آنلاین بودن همزمان ۵ نفر خیلی کمه!
مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری هاست رایگان ابری به شرح زیر می باشد:
میزان فضا : 100 مگابایت
پهنای باند : 1 گیگابایت در ماه
میزان Ram :
128 مگابایت
تعداد بازدید در لحظه : 5
پردازشگر : 1 هسته
سیستم عامل : لینوکس
اسکریپت های قابل استفاده: php

xphost
April 3rd, 2015, 22:11
درود
بهتره هاست بخرید
چون رایگان ارزش نداره

trust toiler
April 3rd, 2015, 23:24
با سلام و احترام

در صورتی که مایل باشید هاست اسپانسری به شما خواهیم داد .

در صورت تمایل یا سوال در پیغام خصوصی در ارتباط باشید.

باتشکر

sina.click
April 4th, 2015, 06:43
سلام دوستان عزیز
تازه میخوام سایتی رو راه اندازی کنم برای سرگرمی و همچنین یادگیری چون تازه دارم با وبمستری آشنا میشم قبلا وبلاگ شخصی داشتم که بهش اهمیت نمیدادم و بازدیدم صفر شد.
فعلا یک دامین آی آر گرفتم و یک هاست رایگان از vvs.ir گرفتم (پیشنهاد شما برای هاست رایگان چیه و از کجا بگیرم؟) چون فعلا نمیتونم هزینه هاست رو تامین کنم و فعلا راه درامد از سایت رو بلد نیستم

قصد دارم یک سایت تفریحی مجله بزنم که خودم و دوستم مطالب رو از مجله بگیریم بزاریم تو سایت
سوالی که در ذهن دارم بعد این که بازدید زیاد شد و سایت رو جدی دنبال کردیم میشه به هاست جدید انتقال بدیم؟
ممنون

با سلام
هاست رایگان دارای محدودیت هایی است که ممکن است در نصب بعضی قسمت های سایت با آن به مشکل بخورید
هاست های پولی ، بسیار مناسب هستند و میتوانید با ماهانه 2 الی 3 هزار تومان تهیه فرمایید

taklogo
April 4th, 2015, 09:44
هاست رایگان یکم بازدیدت بره بالا سایتت بره دیگران بالا نمیاد نهایتا خیلی هاستش قوی باشه 5 نفر انلاینو بتونه جواب بده اونم کند باز میکنه

hades_54
April 4th, 2015, 23:05
با سلام
من vvs.ir رو پیشنهاد میکنم
خودم قبلا استفاده کردم راضی هستم

nader1095
April 5th, 2015, 06:03
سرور های نود و هشت سرور مشکلی با تعداد ایپی ندارن.و اگر احیانن به سرور فشار بیاد سرویس مسدود نمیشه و اطلاع داده میشه برای تغییر سرویس و یا خرید منابع اختصاصی
سلام قیمتشون بالا هست برای شروع هزینه زیادی نمیخوام بکنم

با سلام
من vvs.ir رو پیشنهاد میکنم
خودم قبلا استفاده کردم راضی هستم

میشه بیشتر توضیح بدید که چه امکاماتی داره و در روز چند آی پی میتونه جوابگو باشه؟

yaser_ph
April 5th, 2015, 13:48
سلام
هاست رایگان این شرکت رو پیشنهاد می کنم بدون هیچ محدودیتی
ادرسشم www.sahandhosting.ir

mshoja
April 5th, 2015, 14:46
سلام دوستان عزیز

ممنون

دوست عزیز پیام خصوصی تون رو چک کنید
با یاهو من در ارتباط باشید mahdi_shoja2009

nader1095
April 5th, 2015, 15:00
mshoja جان سلام دوست گرامی
ممنونم از شما ولی ای مقدار حجم بنظرم خیلی کمه چون زیاد عکس آپلود میشه بازم مرسی
یه‌سوال
هاست های رایگان مثل vvs و ztx جواب کارم رو نمیده؟ حجم و پهنای باندشون عالیه و بقیه چیزها رو سر در نمیارم مثلا بازدید روزانه و تعداد آنلاین بودن همزمان در سایت
اگه یه توضیح کوچیکی بدی ممنون میشم
امکان ارسال پیام نداشتم و فعلا دسترسی به یاهو ندارم

mshoja
April 5th, 2015, 15:02
دوست عزیز لطف کنید اون شماره منو از توی ارسالتون بردارید
اون هاست های رایگان محدودیت های زیادی داره اگه خاستید تو یاهو براتون توضیح میدم
چقدر حجم میخای؟
-----------
توضیحات هاست رایگان و مشکلاتش رو پ خ کردم براتون