ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب در نوع کدنویسی سایت

JATHIYA
April 2nd, 2015, 19:14
با سلام
دوستان عزیز من شاید سوالی که میپرسم خیلی آماتو رو ساده باشه اما ممنون میشوم که دوستان به صورت حرفه ای راهنمایی کنند

کدنویسی سایت ها مختلف صورت میگیر
بر اساس مدیریت محتوا مورد نظر
وردپرس
جوملا
دروپال
یا بر اساس
html
css

به نظر شما دوستان عزیز کدام نوع کد نویسی
سرعت بالاتر داره
سئو بهتری داره

در کل خیلی سریعتر و بهتر اجرا میشه و دستمون برای خیلی کارها رو باز میگذاره
با تشکر

MersadRezvani
April 2nd, 2015, 22:23
با سلام
دوستان عزیز من شاید سوالی که میپرسم خیلی آماتو رو ساده باشه اما ممنون میشوم که دوستان به صورت حرفه ای راهنمایی کنند

وردپرس
جوملا
دروپال
یا بر اساس
html
css

سرعت بالاتر داره
سئو بهتری داره

با تشکر

دوست عزیز شما با توجه به نیازتون سیستم مدیریت محتوا دلخواه رو استفاده می کنید
برای سایت هایی که به صورت ارسال مطلب می باشد سیستم مدیریت محتوا باید استفاده کنید که وردپرس از هرلحاظ الویت داره
اگر سایت ساده ای خواهد بود و به صورت یکبار Html

JATHIYA
April 3rd, 2015, 08:15
دوست عزیز شما با توجه به نیازتون سیستم مدیریت محتوا دلخواه رو استفاده می کنید
برای سایت هایی که به صورت ارسال مطلب می باشد سیستم مدیریت محتوا باید استفاده کنید که وردپرس از هرلحاظ الویت داره
اگر سایت ساده ای خواهد بود و به صورت یکبار html

خب میخواهم بدونم کدام از نظر سئو و سرعت بهتره
سیستم که با مدیریت محتوا بالا بیاد
یا
html و css خالی؟

sor
April 3rd, 2015, 08:28
یا
html و css خالی؟

سلام دوست عزیز .
حرف های اقا مرصاد درسته . بستگی به کار شما داره .و این که چه کاری میخوایید بکنید

وردپرس از همه نظر بهتره ( از نظر من ) اگه میخوایی یه سایت بزنی که نیاز به بروز رسانی و ... باشه اصطلاحا سایت های داینامیک بزنی وردپرس عالیه
ولی نه اگه یه چیز ساده در جد معرفی این باشه ( سایت های استاتیک ) بنظرم همون html . css کافی باشه

JeyServer
April 3rd, 2015, 15:18
با سلام

وردپرس
جوملا
دروپال
یا بر اساس
html
css

سرعت بالاتر داره
سئو بهتری داره

با تشکر

سلام
و بسیارند دوستانی که با تعصب تصمیم میگیرند!
دوست من شما پارامتر سرعت رو مد نظر دارید، قطعا که html و css خالی بهترین سرعت رو داره!
اما به راحتی کارتون هم فکر کردید؟آیا سایتی که مایلید طراحی کنید نیاز به بروزرسانی و پویایی داره؟
اگر بله که قطعا استفاده از html و css بصورت تنها، کار اشتباهی هست چون شما مجبورید بابت هر بروزرسانی کلی وقت بذارید و کد هاتون رو تغییر بدید
اما چه سیستم مدیریت محتوایی رو انتخاب کنید؟
اگر سایت شما شباهت زیادی به یک وبلاگ دارد و قرار هست که در طی بازه های منظمی فقط مطالبی منتشر بشه یا سایر امکانات اولیه رو نیاز دارید Wordpress رو از دست ندید!
البته اشتباها فکر نکنید که Wordpress چون ساده است، پیش پا افتاده است، خیر وردپرس بسیار انعطاف پذیره و خیلی طرفدار داره
اما اگر به سایت های فروشگاهی یا سایت های بزرگ و جامع فکر میکنید بهتره به فکر جوملا و دروپال باشید.

besthosti.com
April 3rd, 2015, 15:34
یا
html و css خالی؟
هم از نظر سئو و هم از نظر سرعت استفاده خالی فقط از html & css بهترین گززینه هست ولی وقتی میخواهید که مطلب و یا صفحه ای رو اضافه کنید وقت زیادی رو خواهد گرفت.

Amir Soltani
April 3rd, 2015, 19:19
با سلام

وردپرس
جوملا
دروپال
یا بر اساس
html
css

سرعت بالاتر داره
سئو بهتری داره

با تشکر

اگر از BLOG و News در سایت استفاده میکنید طبق عملکردتون از WP یا Joomla استفاده کنید
و اگر متن هارو تغییر نمیدید و سایت ثابت است با بهترین سرعت میشه از HTML5 و CSS استفاده نمود