توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاركت در سايت
الهام بانو
April 1st, 2015, 23:11
سلام بچه ها من خودم نويسندگي سايت ميكردم و الان شغل مناسب تري دارم خيلي دلم ميخواد سايت بزنم ولي تخصص كافي ندارم دوست داريم با كسي مشاركت كنم هم مالي هم نويسندگي در هر دو ميتونم كمك كنم ولي خوب كمي ميترسم سرمايه دارم ولي خوب هيچ كس راضي نيس پولش الكي حروم بشه ميخوام يه خورده مطمئن بشم و كمي تضمين داشته باشم كه كارم ميگيره لطفا اگر افراد مستعد و خوش ذوقي هست ايده هاشون رو بنويسن و بگن چي كار كنيم؟بيش از 1 نفر هم باشه مشكلي ندارم
nasrsd98
April 1st, 2015, 23:18
درود
من طراحم یکی دو تام ایده دارم ک دارم رو یکی خودم کار میکنم بهتون پیشنهاد میکنم دنبال ایده ای برید ک قبلا یا ایجاد نشده یا اینکه اگه ایجاد شده رقبای شما ضعیف تر از شما باشند اینارو باید خودتون با تحقیق بهش دست پیدا کنید
مثلا 4 سال پیش من تو شبکه هایاجتماعی متوجه شدم ک موضوع ترول داره باب میشه من معطل نکردم و اولین سایت با همین موضوع رو طراحی کردم و شروع ب کار کردم سه ماه نشده تقریبا 20 سایت با همیین موضوع ایجاد شد البته چون من قبلا دس به کار شده بودم از همهشون سر تر شدم و با قیمت بسیار خوبیم سایت رو واگذار کردم این برای راهنمایی شما بود
الهام بانو
April 1st, 2015, 23:22
ممنون دوست عزيز البته گفتنش آسونه ولي در واقع پيدا كردن ايده خود سايت از همه سخت تر هست خودم چند تا ايده دارم ولي فرصت ندارم بهش برسم اگر يه طراح و همكار كاركشته پيدا كنم قطعا در موردش صحبت ميكنم فعلا بيشتر دنبال پايه ميگردم تنهايي از پسش بر نميام البته يه مدت قبل با كسي آشنا شدم كه متاسفانه فقط 2 ميليون پولمو حروم كرد و آخرشم سايت رو به قيمت 100هزار تومن واگذار كردم نميخوام دوباره ركب بخورم
Abolijoon
April 1st, 2015, 23:26
سلام و درود خدمت شما
در کار وردپرس میتونید همکاری کنید؟ اگه میتونید همه چی اماده هست فقط همکاری لازمه . هزینه ها هم مشکلی نداریم
الهام بانو
April 1st, 2015, 23:28
فقط بايد كمي برام توضيح بديد ورد پرس رو چند سال قبل كار ميكردم يه خورده فراموش كردم!!!!ضمنا منظور شما رو متوجه نشدم!من قصدم نويسندگي نيست همكاري هست دقيقا 50 پنجاه!!
nasrsd98
April 1st, 2015, 23:29
ب نظر من الان فقط باید سایت با اپلیکشن اندروید و ای او اس باشه یعنی یک اپ برای سایت و قرار دادن اون در اپ استور ها مقدری هزینه برای تبلیغ و به قول شما پایه بودن و خوش ذوق بودن شریکی ک دنبالش هستید اگه خواستید خصوصی با من ایده و کارتونو در میون بزارید بهش فکر میکنم و اگه شد حتما جواب میدم همه گزینه های ک شما در نظر داریدبرای من قابل اجراست ولی خوب باید جوری باشه ک وسط راه کم نیارم واسه همینم باید روش فکر کرد
Abolijoon
April 1st, 2015, 23:30
فقط بايد كمي برام توضيح بديد ورد پرس رو چند سال قبل كار ميكردم يه خورده فراموش كردم!!!!ضمنا منظور شما رو متوجه نشدم!من قصدم نويسندگي نيست همكاري هست دقيقا 50 پنجاه!!
یه سایت هست که مربوط به وردپرسه باید روش کار شه تا بشه درامد کسب کرد رتبش هم خوبه
ای دی یاهو دارید رام ارسال کنید توضیح میدم خدمتتون
saeed1988m
April 1st, 2015, 23:30
لطفا پل ارتباطی ارسال کنید با شما در تماس خواهیم بود در صورت تمایل همکاری می کنیم
mchteh
April 1st, 2015, 23:32
سلام بچه ها من خودم نويسندگي سايت ميكردم و الان شغل مناسب تري دارم خيلي دلم ميخواد سايت بزنم ولي تخصص كافي ندارم دوست داريم با كسي مشاركت كنم هم مالي هم نويسندگي در هر دو ميتونم كمك كنم ولي خوب كمي ميترسم سرمايه دارم ولي خوب هيچ كس راضي نيس پولش الكي حروم بشه ميخوام يه خورده مطمئن بشم و كمي تضمين داشته باشم كه كارم ميگيره لطفا اگر افراد مستعد و خوش ذوقي هست ايده هاشون رو بنويسن و بگن چي كار كنيم؟بيش از 1 نفر هم باشه مشكلي ندارم
باسلام
لطفااطلاعات زیر برام بفرستید
روزی چندساعت میتونید انلاین باشید؟
میانگین میزانی که میخواید سرمایه گذاری کنید؟
ساکن کدوم شهرید؟
من قرارداد میبندم بااینکه مشکلی ندارید؟جواباتون رو لطفاخصوصی بفرستید درجواب من جزئیات کارمو+تضمینام رو بهتون ارائه میدم
پروژه های خوبی دارم
منتظرپاسختونم
الهام بانو
April 1st, 2015, 23:33
ايميل:ebanoo2013@yahoo.com
آي دي:ebanoo2013
mchteh
April 1st, 2015, 23:34
اهان یادم رفت یه چیزمهم؛دوست دارید اون مبلغی ک سرمایه گذاری میکنید روسایت ماهانه چقد براتون سود بده؟
لطفارقم منطقی بگید که بررسی کنم
الهام بانو
April 1st, 2015, 23:36
دوستان عزيز قابليت پيام خصوصي رو ندارم لطفا ايميل بزنيد ساكن تهران هستم
- - - Updated - - -
اهان یادم رفت یه چیزمهم؛دوست دارید اون مبلغی ک سرمایه گذاری میکنید روسایت ماهانه چقد براتون سود بده؟
لطفارقم منطقی بگید که بررسی کنم
دوست عزيز رقم رو نميتونم بگم هر چه بيشتر بهتر ولي آينده سايت براي من مهم تره تا سود 100يا 200تومنه ماهانه اگر سايت خوب باشه خوب روش خرج ميكنم فقط نميخوام تجربه تلخ قبلي رو داشته باشم كه كسي بخواد سو استفاده كنه
mchteh
April 1st, 2015, 23:41
ايميل:ebanoo2013@yahoo.com
آي دي:ebanoo2013
استاد من باگوشیم
لطفا.لاین.وایبر.یا واتس اپ بدید
باگوشی نمیتونم ب یاهو متصل بشم
منتظرم
این واتسم
09388280648
لاینم
Bolormusic
وایبر
09211984209
الهام بانو
April 1st, 2015, 23:46
متاسفم امكان ارتباط با لاين و وايبر و وات اپ الان برام مقدور نيست
mchteh
April 2nd, 2015, 00:04
متاسفم امكان ارتباط با لاين و وايبر و وات اپ الان برام مقدور نيست
بجز ایمیل راه ارتباطی دیگه ای ندارید؟
Riko
April 2nd, 2015, 00:13
سلام
بهترین کار برین بازاریابی ( برترین کار سوم جهان ) تجارت الکترونیک.
در صورتی نیاز به بازگشایی در این مورد می تونید در حدی که میدونم بهتون اطلاعات بدم.
موفق باشید
الهام بانو
April 2nd, 2015, 00:17
بازاريابي؟نه اصلا علاقه ندارم
Riko
April 2nd, 2015, 00:26
بازاريابي؟نه اصلا علاقه ندارم
بازاریابی شبکه ای اون چیزی نیست که تو فکرتونه. مبحثش زیاده
من خودم الان دارم کار می کنم.
فرصت شغلیه از دستش بدی کسی دیگه میگیره و استفاده می کنه.
امیدوارم به ای کاش برنخورید.
همه دوستان می تونن از همین الان استارت کارشون بزنن
انجمن زیاد شلوغ نمی کنم هرکسی کارم داشت در یاهو درخدمتشم: amniyatdownload@yahoo.com