توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک شدن دیتابیس
mory1983
April 1st, 2015, 21:07
درود خدمت شما
من حدود یک سال هست یک سایت فیلم دارم که سه ماه بود از سرور اختصاصی زرین سرور استفاده می کردم هفته پیش مدیر سرور گفت در حال ادیت کرنل هستیم و سایت در دسترس نیست بعدش گفت شما یه فایل ویروسی آپلود کردین و تمام فیلم ها و دیتا بیستون که چیزی حدود 1400 گیگابایت بود پاک شده و فقط 400 مگابایتش مونده. در صورتی که من اصلا فایلی رو آپلود نکردم. و با تهدید اینکه کلا از هرتزنر حذفتون میکنم با ما برخورد کرد. به نظر شما من چه کنم؟ تا الان کلی هزینه کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید
taksis
April 1st, 2015, 21:16
و باز هم کیارش خطیب حماسه ای جدید آفرید!
هیچی کاره خاصی لازم نیست بکنید.بجز شکر خدا
بکاپ هم که صد در صد نداشتید دیگه
OPENFIRE
April 1st, 2015, 21:21
راز موفقیت هر وبمستر = داشتن بکاپ !
jahromweb
April 1st, 2015, 21:25
فکر کنم پست بنده رو خوندید ، برای جلوگیری از بحث در تاپیک حذف شد
با جناب خطیب صحبت کردم گفتند بهتون گفته بودند بکاپ بگیرید اما انجام نداده بودید
موفق باشید
mory1983
April 1st, 2015, 21:26
سرور ما دو تا هارد 2tb بود مگه نباید تو یکیش بک آپ بگیرن؟ امکانش هست بخواد اطلاعات سرورمو بخواد بفروشه
- - - Updated - - -
سرور ما دو تا هارد 2TB بود مگه نباید تو یکیش بک آپ بگیرن؟ امکانش هست بخواد اطلاعات سرورمو بخواد بفروشه
taksis
April 1st, 2015, 21:30
سرور ما دو تا هارد 2tb بود مگه نباید تو یکیش بک آپ بگیرن؟ امکانش هست بخواد اطلاعات سرورمو بخواد بفروشه
- - - Updated - - -
سرور ما دو تا هارد 2TB بود مگه نباید تو یکیش بک آپ بگیرن؟ امکانش هست بخواد اطلاعات سرورمو بخواد بفروشه
بکاپ بگیرن نه.
بکاپ بگیرید
وظیفه ی خودتون بوده ایمیج گرفتن و بکاپ گرفتن
mory1983
April 1st, 2015, 21:30
در مورد دیتا بیس گفتن که بک آپش رو داریم ولی ایشون زده همه فیلم هارو پاک کرده انداخته گردن ما. قبولم نمیکنه مقصره
jahromweb
April 1st, 2015, 21:31
دوست عزیز توجه داشته باشید بکاپ را در سرور دیگر و معمولا در دیتاسنتر دیگر میگیرند
مثلا سرور من از OVH هست و سرور بکاپ در hetzner
پرسیدم ازشون گفتید که قرار بوده روی هارد دوم بکاپ بگیرید اما نگرفتید...
موفق باشید
mory1983
April 1st, 2015, 21:32
اینکه زده پاک کرده فیلمارو چی. سایت ما رو کرده بود آزمایشگاه خودش
mory1983
April 1st, 2015, 21:40
سایتمون داشت کار خودشو انجام میداد معلوم نیست خودش چکار کرده که الان قبول نمیکنه و بهونه ویروس رو گرفته. اصلا سرور لینوکسه مگه ویروس از ویندوز میشه آپ کرد؟؟؟
- - - Updated - - -
این حرفارو الان دارن میزنن ایشون هر روز یه حرفی میزنن و فقط دروغ به ما تحویل دادن
kool
April 1st, 2015, 21:53
دوست عزیز دیتابیس که حجم خیلی زیادی نمیگیره حداقل هفته ای یکبار بکاپ تهیه میکردید!
در مورد سرور مجازی و اختصاصی همیشه گرفتن بکاپ وظیفه کاربر است ... مگر اینکه سرور مدیریت شده تهیه کنید و طبق توافق، عملیات بکاپ گیری بر عهده سرویس دهنده بوده باشد!
در مورد ویروس نیز بله امکان دارد از روی ویندوز نیز در لینوکس خرابکاری کرد :)
ولی در مورد اینکه ویروس فایل ها رو پاک کرده یا مورد دیگری باعث شده نمیتوان نظر داد.
شما باید روی سرور دیگری بکاپ داشته باشید تا در مواقع نیاز استفاده کنید.