توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب افزونه
hybrid
April 1st, 2015, 18:24
درود
میخوام افزونه برای سایتم نصب کنم
اما ارور زیر و میگیرم
افزونه ووکامرس هست
:
امکان ایجاد شاخه wp-content/uploads/2015/04 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟
مشکل از چیه ؟
mchteh
April 1st, 2015, 18:41
خودت دستکاری نکن
مشکل خاصی نیست اما یه تیکت بزن مسئول سرورت حل کنه
hybrid
April 1st, 2015, 23:38
پوشه رو دستی ساختم
پرمیژن 777 دادم اوکی شد اما چرا خودکار انجام نداد !
nasrsd98
April 1st, 2015, 23:50
مشکل از خیلی چیزا میتونه باشه یکیش هم محدودیت های اعمال شده بر هاست از طرف هاستینگ !!!! و یکی دیگه هم محدود کردن حجم اپلودی بازم از طرف هاستینگ!! الببه اون اروری ک گفتی از نداشتن دسترسی برای اپلود شدن است ک باید پرمیشن رو سطح دسترسی بالاتری بهش بدی
MersadRezvani
April 5th, 2015, 11:26
دوست عزیز سطح دسترسی پوشه مورد نظر امکان نوشتن نداشتن ! با تغییر سطح دسترسی مشکل به راحتی حل می شود
menalgeya
April 5th, 2015, 12:30
درود
اول سطح دسترسی پوشه رو چک کنید
بعد به مسیر گفته شده برید و ببنید پوشه ها حذف نشده اند
alborz94
April 5th, 2015, 20:27
درود
این مشکل به چند دلیل می تونه پیش بیاد.
پرمیژن wp-content و uploads رو چک کنین که حتما ۷۵۵ باشه. اگر با تغییر دسترسی پوشهی uploads به ۷۷۷ مشکلتون حل شد باید به پشتیبانی هاست اطلاع بدین تا تنظیمات رو چک کنن چون سطح دسترسی ۷۷۷ به دلایل امنیتی کلا توصیه نمیشه!
PHP Safe Mode رو هم چک کنین. Off نبودنش میتونه یکی از دلایل بروز این مشکل باشه. برای تشخیص این مورد پیشنهاد میکنم پلاگین ServerBuddy رو نصب کنین تا بیشتر دربارهی سازگاری سرورتون با وردپرس بدونین. اگر On بود به پشتیان هاست بگین تا خاموشش کنه.
جا دارین؟! البته این یکی خیلی نادره اما ممکنه فضای هاستتون پر شده باشه!
و در نهایت چیزی که چند بار تو وبلاگ خودم و بعضی دوستان بهش برخوردم مربوط به تنظیمات رسانه میشه. معمولا بعد از تغییر سرور این مورد پیش میاد. از منوی تنظیمات سری به بخش رسانه بزنین و اگر آدرس بلند بالایی تو کادر پروندههای فرستاده شده در این شاخه نگهداری میشوند بود پاکش کنین و دوباره سعی کنین.
ایجاد سطح دسترسی 777 برای پوشه توصیه نمی شه. یک تیکت به مسئول هاست یا سرور خودتون بدید. معمولا در کانفیگ هاست برای سایت های وردپرسی نصب suphp مهم هست.
مثلا این مقاله توی سایت بیگ تم هست که همین روش طریق سطح دسترسی رو گفته http://bigtheme.ir/an-error-has-occurred-while-loading-file/