قصد گرفتن يك هاست لينوكس در خارج از كشور از يك هاستينگ بسيار عالي كه با كشور ايران مشكلي نداشته باشه و امنيت بسيار بالايي از همه لحاظ داشته باشه را دارم.
نظر دوستان عزيز چيست و كدام هاستينگ را پيشنهاد مي كنيد ؟
ممنونم.
api
April 1st, 2015, 02:58
اکثر هاستینگ های قوی خارج با ایران مشکل دارند !
حالا چرا خارج ؟
Sohan Roh
April 1st, 2015, 03:15
اکثر هاستینگ های قوی خارج با ایران مشکل دارند !
حالا چرا خارج ؟
با سلام و احترام.
حدود 6 تا هاست داخل از بهترين هاستينگ ها به قول دوستان گرفتم مانند : ميهن هاست و هاست ايران و....
كه همه از دم مشكل داشتند و يا يك جاي كارشون ميلنگيد !
فكر كنم چيزي نگم بهتر باشه .
حتما از خارج ميخوام.
ممنونم.
Cpt.Liux
April 1st, 2015, 04:19
Bluehost پیشنهاد میشه. زیاد خرید انجام دادیم برای دوستان.
Sohan Roh
April 1st, 2015, 15:51
Bluehost پیشنهاد میشه. زیاد خرید انجام دادیم برای دوستان.
با سلام.
اقا Bluehost كشور ايران رو نداره !
هر لحظه ممكنه تمامي هاستهايي كه براي دوستان خريديد رو بلوك كنه.
ولي بازم از پيشنهادتون ممنونم.
مینا-صیفی
April 1st, 2015, 18:41
از ایران خریداری کنید خیالتون راحت تر هست فکر نکنید خارجی ها امنیتشون بالاتر از ماست هر روز شاهد هک شدن سایت های خارجی از تمام نقاط خارج هستیم میبینیم در zone-h
از لحاظ امنیت بالا من این را بیش از اندازه پیشنهاد میدم irpowerweb.com
hostfire
April 1st, 2015, 19:21
میزبان سایت رو تست کردید؟
محال ممکنه بتونید از میزبان سایت یارادی بگیرید
Asp.Net
April 1st, 2015, 19:49
نت افزار خوب هست ، هاست خارجی دردسرهاش بیشتر از داخلی ها هست
- - - Updated - - -
با سلام و احترام.
حدود 6 تا هاست داخل از بهترين هاستينگ ها به قول دوستان گرفتم مانند : ميهن هاست و هاست ايران و....
حتما از خارج ميخوام.
ممنونم.
یکجا که میلنگیدن بگید کاربرای دیگه هم بدون هاست نخرن از این سایت ها
Sohan Roh
April 1st, 2015, 20:08
نت افزار خوب هست ، هاست خارجی دردسرهاش بیشتر از داخلی ها هست
- - - updated - - -
یکجا که میلنگیدن بگید کاربرای دیگه هم بدون هاست نخرن از این سایت ها
با سلام.
نيازي نيست كاربران بدونن ! ;)
به من هم ربطي نداره هاست از اين هاستينگ ها ميخرن يا نه >:p
دلشون خواست بگيرند دلشون نخواست نگيرند !
من با هر كدام از اين هاست ها حداقل 1 سال كار كردم.
فكر نكنم درست باشه اينجا ايرادات هاستينگ ها رو بگم.
موفق باشيد.
api
April 1st, 2015, 20:12
البته چیزی که من میگم فقط تجربه خودم هست
شرکت hostgator سرویس هاش خیلی خوب و پایدار هست . اما به هیچ عنوان نباید هویت ایرانی شما لو بره .
اگر سایت شما غیر قانونی هست از سرویس های خارجی هاست بگیرید . اما اگر سایت شما قانونی هست از سرویس دهنده های داخلی هاست بگیرید . پیشنهاد میشه قبلش حتما تحقیق کنید . شرکت هایی که اسم بردید قبلا تاپیک های شکایت ازشون زیاد باز شده . البته به تاپیک های شکایت هم نمیشه تکیه کرد . اما باز هم من سرویس دهنده های داخلی رو بیشتر تایید می کنم
Asp.Net
April 1st, 2015, 20:19
شرکت hostgator سرویس هاش خیلی خوب و پایدار هست . اما به هیچ عنوان نباید هویت ایرانی شما لو بره .
اگر سایت شما غیر قانونی هست از سرویس های خارجی هاست بگیرید . اما اگر سایت شما قانونی هست از سرویس دهنده های داخلی هاست بگیرید . پیشنهاد میشه قبلش حتما تحقیق کنید . شرکت هایی که اسم بردید قبلا تاپیک های شکایت ازشون زیاد باز شده . البته به تاپیک های شکایت هم نمیشه تکیه کرد . اما باز هم من سرویس دهنده های داخلی رو بیشتر تایید می کنم
یو گیگ خودش ریسلر یک شرکت انگلیسی هست که هاست رایگان میده و کار خاصی نمیکنه شما که خودتون مدیر یو گیگ هستین و زیاد براش تبلیغ میکنید میدونید ... هاست رایگان از اروپا میگیره میده به کاربره فقط با یک api
- - - Updated - - -
با سلام.
نيازي نيست كاربران بدونن ! ;)
به من هم ربطي نداره هاست از اين هاستينگ ها ميخرن يا نه >:p
دلشون خواست بگيرند دلشون نخواست نگيرند !
من با هر كدام از اين هاست ها حداقل 1 سال كار كردم.
فكر نكنم درست باشه اينجا ايرادات هاستينگ ها رو بگم.
موفق باشيد.
شما اگر ضعف شرکت ها رو بگید کاربرا میدونن ضرر نمیکنند ایرادی هم نداره دوست عزیز
api
April 1st, 2015, 20:46
یو گیگ خودش ریسلر یک شرکت انگلیسی هست که هاست رایگان میده و کار خاصی نمیکنه شما که خودتون مدیر یو گیگ هستین و زیاد براش تبلیغ میکنید میدونید ... هاست رایگان از اروپا میگیره میده به کاربره فقط با یک api
شما بر چه اساسی این حرف رو میزنید ؟؟؟
لطفا صحبت هاتون رو با مدارک ارائه کنید .
سرویس های رایگان یوگیگ از یک ریسلر هست و رایگان هم گرفته نمیشه ، ماهیانه 49 دلار بابتش هزینه پرداخت میکنم و رایگان به کاربران ارائه میدم .
اما تمامی سرویس های پولی از سرور های اختصاصی ( دیتاسنتر serverloft از آلمان ) هست و بابت تمامی لایسنس ها و . . . هزینه پرداخت می کنیم . ( در صورت نیاز پیغام خصوصی بدید تا مدارک براتون ارسال بشه )
همچنین پیشنهاد می کنم قبل از نظر دادن در مورد یک سرویس دهنده ، حتما قبلش راجع بهش تحقیق کنید .
زیاد براش تبلیغ میکنید
بله . هزینه می کنم و تبلیغ می کنم . فکر نمی کنم این کار خلاف قوانین باشد !
jahromweb
April 1st, 2015, 20:55
شما اگر ضعف شرکت ها رو بگید کاربرا میدونن ضرر نمیکنند ایرادی هم نداره دوست عزیز
سلام
داداش گلم روی هوا حرف نزن
بنده اشنایی کاملی با شرکت هاستینگر و زیر مجموعه هاش دارم (سایت های محلی (بیش از 30 سایت) ، هاستینگ 24 ، سایت یو هاستینگ ، باکس بیلینگ ، سایت ساز زیرو ، vps.me و ....)
اصلا شرکت انگلیسی نیست مشخص هست که شما روی هوا حرف میزنید
---------------------------------------------
از کی تا الان هاستینگر، هاست سی پنل نامحدود رایگان میداده؟
اگر چنین باشد من هم میخواهم! اما چنین چیزی نیست دوست عزیز
یوگیگ (به گفته ی مدیر این سایت)هاست های رایگان خود را از یوهاستینگ (زیر مجموعه ی هاستینگر )تهیه میکند
اما درمورد هاست های پولی ، روی سرور های اختصاصی قرار دارد
پیشنهاد میدهم تا درمورد یک شرکت / تیم / شخص اطلاعاتی ندارید نظر ندهید ، شما نه با هاستینگر اشنا هستید نه با یوگیگ
موفق باشید
Sohan Roh
April 1st, 2015, 23:44
با سلام و احترام.
منم همينو دارم داد ميزنم !
اكثر شركت ها بر خلاف تمامي تبليغاتي كه براشون ميشه مشكل دارند.
يكي از همين هاستينگ هاي مشهور تيكت بعد از 48 ساعت جواب ميده !
1 بعد از نصف شب تيكت كردم بعد از 48 ساعت جواب داده .
من تا يك سال پيش هاست از يك شركت خارجي داشتم كه يهو گفت به اي پي ايران سرويس نميده و بلوك كرد.
شايد باور كردنش سخت باشه روز اول سال نو ميلادي 10 تا تيكت زدم همه رو با فاصله 5 دقيقه جواب داد.
ممنونم.
jahromweb
April 1st, 2015, 23:47
با سلام و احترام.
منم همينو دارم داد ميزنم !
اكثر شركت ها بر خلاف تمامي تبليغاتي كه براشون ميشه مشكل دارند.
يكي از همين هاستينگ هاي مشهور تيكت بعد از 48 ساعت جواب ميده !
1 بعد از نصف شب تيكت كردم بعد از 48 ساعت جواب داده .
من تا يك سال پيش هاست از يك شركت خارجي داشتم كه يهو گفت به اي پي ايران سرويس نميده و بلوك كرد.
شايد باور كردنش سخت باشه روز اول سال نو ميلادي 10 تا تيكت زدم همه رو با فاصله 5 دقيقه جواب داد.
ممنونم.
سلام
شما که این قدر دنبال کیفیت هستید به نظرم یک سرور مجازی بگیرید شاید خیلی بهتر باشه
میتونید سرور مجازی مدیریت شده بگیرید
حجم تیکت ها یک دهم میشه و دسترسی کامل روی سرور دارید
موفق باشید
Cpt.Liux
April 2nd, 2015, 05:15
با سلام.
اقا Bluehost كشور ايران رو نداره !
هر لحظه ممكنه تمامي هاستهايي كه براي دوستان خريديد رو بلوك كنه.
ولي بازم از پيشنهادتون ممنونم.
خیر. اکانت ها با مشخصات ما خریداری شده در خارج از کشور.
Asp.Net
April 2nd, 2015, 18:51
سلام
داداش گلم روی هوا حرف نزن
بنده اشنایی کاملی با شرکت هاستینگر و زیر مجموعه هاش دارم (سایت های محلی (بیش از 30 سایت) ، هاستینگ 24 ، سایت یو هاستینگ ، باکس بیلینگ ، سایت ساز زیرو ، vps.me و ....)
اصلا شرکت انگلیسی نیست مشخص هست که شما روی هوا حرف میزنید
---------------------------------------------
از کی تا الان هاستینگر، هاست سی پنل نامحدود رایگان میداده؟
اگر چنین باشد من هم میخواهم! اما چنین چیزی نیست دوست عزیز
یوگیگ (به گفته ی مدیر این سایت)هاست های رایگان خود را از یوهاستینگ (زیر مجموعه ی هاستینگر )تهیه میکند
اما درمورد هاست های پولی ، روی سرور های اختصاصی قرار دارد
پیشنهاد میدهم تا درمورد یک شرکت / تیم / شخص اطلاعاتی ندارید نظر ندهید ، شما نه با هاستینگر اشنا هستید نه با یوگیگ
موفق باشید
:-b
Sohan Roh
April 2nd, 2015, 19:44
با سلام و احترام.
دوستان يك هاست لينوكس در خارج از كشور از يك هاستينگ بسيار عالي كه با كشور ايران مشكلي نداشته باشه و امنيت بسيار بالايي از همه لحاظ داشته باشه را پيشنهاد مي كنيد ؟
ممنونم.
30SecondToMars
April 3rd, 2015, 00:13
با سلام و احترام.
حتما از خارج ميخوام.
ممنونم.
اگر مشکلت همینه من پیشنهاد میکنم از پردیس هاستینگ بگیری، من چندساله ازشون هاست دارم واقعا حرف نداره.
اما به هر حال اگر دوست داری از خارج بگیری:
از hidemyhost.com بگیر
یا xsltel.com
mehrdad2
April 3rd, 2015, 03:30
عزيزم داخلي بگير بهتره
پنج هاست برتر خارجي هك شدن هيچي با ايران هم مشكل دارن حتي هم اگه خودشون گفتن باور نكن اونم فعلا مثله اينكه توافق شده شايد با ايران جور شدن