توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دعوت به همکاری با مجموعه ایران فیلم
IranFilms
April 1st, 2015, 01:03
سلام و احترام
دوستان شاید خیلیاشون مجموعه ایران فیلم رو میشناسن ، از سال 93 ما باهمکاری چند وب سایت بزرگ ایران (عمدتا زیر 100 وب سایت برتر ایران) و با حمایت یکی از شرکت های تجارت الکترونیک ایران ، اقدام به راه اندازی مجموعه ایران فیلم کردیم .
هدف اصلی از این کار تولید فضای قابل اطمینان برای خانواده های ایرانی هست ، یعنی ما فیلم ها ، مستند ها ، انیمیشن های روزدنیا را به شکلی که قابلیت پخش در محیط خانواده های مسلمان ایرانی را داشته باشند ، به صورت رایگان برای خانواده ها آماده میکنیم .
در حال حاضر ایران فیلم ، روزانه بالغ بر 20 هزار آی پی دارد ، و این حجم بازدید و نظرات کاربران ، نشان دهنده این است که مردم هم از کار ما رضایت داشته اند .
در روزگاری که انواع و اقسام سایت ها ، فقط به خاطر مقدار اندکی پول همه جور محتوایی را نشر میدهند که کودکان ، نوجوانان و جوانان ما بدون اطلاع اقدام به دانلود فایلهای این سایت ها میکنند و ناخواسته در محیط های دردسر آفرین درگیر میشوند ، ارزش کار مجموعه های قابل اطمینانی مثل ایران فیلم مشخص میشود .
لذا از همه عزیزانی که تمایل و توانایی دارند که در این راه به ما کمک کنند ، دعوت به همکاری میکنیم تا دست در دست همدیگه خودمون نسبت به جلوگیری از آلوده کردن نسل های خودمون و آیندمون ، فرزندانمون و برادران و خواهرانمون ، اقدام کنیم .
(همانطور که میدانید در خارج از کشور نیز برای هر رنج سنی محتوای خاصی در نظر گرفته شده ، حتی فرهنگ طوری هست که به صورت خودکار هر رنج سنی را به محتوای خودشون سوق میده اما در ایران ، اگر ما مراقب نباشیم ، خصوصا با این حجم گسترش سایت های دانلود فیلم و سریال ، کودکان و نوجوانانمون به راحتی به هر محتوایی نزدیک خواهند شد )
حداقل شرایط مورد نیاز برای پذیرش همکاری :
- داشتن اطلاعات کافی در زمینه فیلم و سریال و سینمای ایران و جهان
- داشتن اطلاعات در زمینه انواع کیفیت های ویدئویی و پسوندهای صوتی و تصویری و همچنین آشنایی کار با نرم افزارهای ویرایش فیلم، سانسور فیلم ، کپی رایت گذاری ، تنظیم صوت و دوبله که توسط سایت های اینترنتی استفاده میشوند
- زمان همکاری و روحیه کار گروهی
- سرعت تایپ بالا و دسترسی به اینترنت پرسرعت
امتیاز های اولویت دار :
- محل سکونت نزدیک به دفترهای ایران فیلم (در حال حاضر شهرهای تهران ، قم ، سمنان و دامغان )
- آشنایی با وردپرس و ارسال مطالب بهینه شده
- ترجمه و تنظیم زیرنویس های ویدئویی
- سرعت اینترنت بالاتر از 15مگابیت
- رنج سنی کمتر از 23 سال (جهت یادگیری )
- سابقه فعالیت در زمینه فیلم و سریال
عزیزانی که تمایل به همکاری ، یا هرگونه نظر ، انتقاد یا پیشنهادی دارند میتوانند از طریق ایمیل info @ iranfilms.ir (http://www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Firanfilms.ir&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNGA***MJmuCbryFPHhWWvIV0YDnJg) با ما در ارتباط باشند. همچنین میتوانند به صورت مستقیم با شماره تلفن روابط عمومی 9128323804 تماس بگیرند. ما پیشاپیش دست شما را میفشاریم که در این راه قصد کمک به ترمیم و ترویج فرهنگ اصیل دارید.
ایران فیلم با تمام آدرس های زیر در دسترس خانواده های ایرانی می باشد و روزانه به بیش از 5800گیگ درخواست فیلم مناسب خانواده ایرانی پاسخ میدهد :
از مسئولین محترم این انجمن هم بابت قراردادن این فضا ، جهت اطلاعیه ایران فیلم وکمک به این پدیده فرهنگی ، سپاسگزاریم. لذا در همین تاپیک نیز پاسخگو خواهیم بود.
sor
April 1st, 2015, 01:11
کار خوبی هست . انشاا... موفق باشید
fanix
April 1st, 2015, 01:36
پ.خ ارسال شد
alifa
April 1st, 2015, 01:37
اولش فکر کردم ایران فیلم مشهور هست خخخخخخخخ
hack2hacker
April 1st, 2015, 01:59
مزایای همکاری چی هست؟
حقوق؟
takpar7
April 1st, 2015, 02:03
iranfilm.net
سایت اصلیه و خیلی هم تخصصی هستش
از اسم سایت هایی که سال ها براشون زحمت کشیده شده سوء استفاده نکنید چون پیشرفتی هم داشته باشید موقتی خواهد بود
و این فقط غیرحرفه ای بودن شما و تیم شما رو نشون میده
Esi
April 1st, 2015, 13:31
من به عنوان ریش سفید این انجمن از 4 تا کار این سایت خیلی خوشم اومده :
1- قالب حرفه ای و کلاسیکی طراحی کردند
2- توی سایتشون مثل بقیه سایت ها دانلود رو پولی نزاشتن یا هزارتا پاپ اپ و تبلیغ جورواجور ازاردهنده نزاشتن
3- فیلم ها رو از سایت های دیگه کپی نکردن . من هر چی دانلود کردم معلوم بود کار خودشونه
4- از همه مهترم اینکه بلاخره یکی توی ایران پیدا شد که حرفه ای کار کنه و معنای صحیح سانسور برای سنین زیر 18 سال رو اعمال کنه . چون نه به سایت هایی که بدترین فیلم ها رو میزارن نه به صدا و سیما که یه جوری سانسور میکنه که 45 دقیقه حذف میشه اصلا نمیفهمی چی شد ...
به نظر من که کار سایت خیلی خوبه و رنکتون هم کاملا نشون میده که دارید حرفه ای کار میکنید
از اسم سایت هایی که سال ها براشون زحمت کشیده شده سوء استفاده نکنید چون پیشرفتی هم داشته باشید موقتی خواهد بود
و این فقط غیرحرفه ای بودن شما و تیم شما رو نشون میده
نظر شخصی من اینه ربطی نداره چون اولا این وب سایت مرتبا ف-یلتر میشه دوما یک اسمی رو برا خودشون انتخاب کردن (دامنه ) دلیل نمیشه دیگه انحصاری اونا باشه . الان همین سایت فکر کنم دومین فارسی ایران فیلم رو داره و irش رو . شما برو تو خیابون ببین چندتا مثلا سوپرمارکت رنگین کمان وجود داره . یا چندتا مثلا مرکز رایانه ایران یا ایرانیان وجود داره ؟ خصوصا کسی که به نظر من کارش قانونی نیست نباید ادعای حق برند برای اون کشور داشته باشه ، هر چند فکرم نکنم اون وبسایت که شما گفتید این ادعا رو داشته باشه.
mchteh
April 1st, 2015, 13:57
کارتون بسیارعالیه
انشاا...همیشه موفق باشید
delta
April 1st, 2015, 14:25
صاحب ایران فیلم واقعی رفیق من هست و موقع راه اندازیش باهاش بودم میدونم چه قدر بدبختی و سختی کشیدند تا شده این.کسی هم نمیتونه جاشو بگیره...به شما هم پیشنهاد میدم یک اسم دیگر برای خودتون پیدا کنید و از نام دیگران استفاده نکنید که موفقیتی نخواهید داشت.
takpar7
April 1st, 2015, 16:23
2- توی سایتشون مثل بقیه سایت ها دانلود رو پولی نزاشتن یا هزارتا پاپ اپ و تبلیغ جورواجور ازاردهنده نزاشتن
3- فیلم ها رو از سایت های دیگه کپی نکردن . من هر چی دانلود کردم معلوم بود کار خودشونه
4- از همه مهترم اینکه بلاخره یکی توی ایران پیدا شد که حرفه ای کار کنه و معنای صحیح سانسور برای سنین زیر 18 سال رو اعمال کنه . چون نه به سایت هایی که بدترین فیلم ها رو میزارن نه به صدا و سیما که یه جوری سانسور میکنه که 45 دقیقه حذف میشه اصلا نمیفهمی چی شد ...
به نظر من که کار سایت خیلی خوبه و رنکتون هم کاملا نشون میده که دارید حرفه ای کار میکنید
نظر شخصی من اینه ربطی نداره چون اولا این وب سایت مرتبا ف-یلتر میشه دوما یک اسمی رو برا خودشون انتخاب کردن (دامنه ) دلیل نمیشه دیگه انحصاری اونا باشه . الان همین سایت فکر کنم دومین فارسی ایران فیلم رو داره و irش رو . شما برو تو خیابون ببین چندتا مثلا سوپرمارکت رنگین کمان وجود داره . یا چندتا مثلا مرکز رایانه ایران یا ایرانیان وجود داره ؟ خصوصا کسی که به نظر من کارش قانونی نیست نباید ادعای حق برند برای اون کشور داشته باشه ، هر چند فکرم نکنم اون وبسایت که شما گفتید این ادعا رو داشته باشه.
شما چیکار دارید به ***** شدنش
آدرس
iranfilm.net
رو بزنید و وارد سایت بشید بدون مشکل
من مدیریت سایت ایران فیلم رو نمیشناسم ولی فوق العاده حرفه ای دارن کار میکنن
گروه دوبله حرفه ای, آرشیو قوی و...
همین که برا ***** نشدنشون مثل بقیه خا.... نکردن خیلی خوب و دوست داشتنیه
- - - Updated - - -
شما چیکار دارید به ***** شدنش
آدرس
iranfilm.net
رو بزنید و وارد سایت بشید بدون مشکل
من مدیریت سایت ایران فیلم رو نمیشناسم ولی فوق العاده حرفه ای دارن کار میکنن
گروه دوبله حرفه ای, آرشیو قوی و...
همین که برا ***** نشدنشون مثل بقیه خا.... نکردن خیلی خوب و دوست داشتنیه
IranFilms
April 1st, 2015, 20:49
دوستان عزیزی که لطف کردن و از سایت و مجموعه ما تعریف کردن ما خیلی سپاسگزاریم .
دوستانی هم که نکته منفی سایت ما رو اسممون میدونن ، تشکر میکنم که نظرتون رو گفتید . حقیقت اینه ما فعالیتمون هیچ ربطی به سایتی که میگید نداره . اینکه عزیزان دیگه ای قبل از ما - حالا با هر نیت و هدفی- کار کردند ، جای تشکر داره ، ما نیومدیم بازار کسیو خراب کنیم . چون اصلا دنبال بازارشم نیستیم . نام مجموعه ما ایران فیلم هست و با ادرس های مستقیم زیر میتونید وارد سایت ما بشید :
iranfilm.tv
iranfilm.info
iranfilm.us
iranfilms.ir
ایرانفیلم.com
حالا اینکه تحت دامنه .net یا org دوستان عزیزی قبلا پروژه ای رو با همین نام در خارج از کشور - تا جایی که من متوجه شدم - شروع کردند ، واقعا دلیل قانع کننده ای نیست که این نام رو انحصار بدونیم . خصوصا اینکه دامنه دات کام در اختیارشون نبوده و ما هم دامنه هایی به همین نام رو داریم . اصلا این بحث اشتباه هست ، ما محتوایی داریم که با محتوای سایت های دیگه فرق داره ، سبک کاری متفاوتی داریم و کاربر مشترک زیادی نداریم . ما محتوا را برای محیط خانواده ایرانی آماده میکنیم . مستند ها رو برای ایرانیها دوبله میکنیم و بهترین فیلم ها و برنامه های صدا و سیما رو میزاریم و اخبار سینمای روز دنیا و ایران رو نشر میدیم . این ها فعالیت هایی است که قبلا نمونه نداشته . شما اگر منصف باشید واقعا متوجه میشید که مجموعه ما با هدف درست و در راه درستی داره کار میکنه
شما فکر کنید بچه شما میخواد یک فیلم دانلود کنه ، امروزه به راحتی تقریبا تمام سایت ها فیلم ها رو درهم برای دانلود میزارن ، چند دقیقه در موردش فکر کنید منظور من رو متوجه میشید . اینکه بسیاری از سایت های بزرگ ایران بعد از در جریان قرارگرفتن در مورد کل پروژه ایران فیلم اقدام به همکاری های تبلیغاتی با ما کردند ، نشان میده مجموعه ما در راه درستی گام برمیداره و ما از شما میخواهیم در این راه به ما کمک کنید هدف از این تاپیک صرفا همینه . نه اینکه بخواهیم وقت همدیگر رو در مورد مسائل کم ارزش هدر بدیم .
mostafadam
April 1st, 2015, 22:59
به نظر منم ربطی نداره چون اسمش شبیه یه سایت دیگس بیایم کل فعالیتش رو زیر سوال ببریم. مهم اینه توی مسیر خیلی خوبی داره میره و سمت تبلیغ های زننده و خسته کننده نرفته.
SamaN DL
April 1st, 2015, 23:22
به نظر منم ربطی نداره چون اسمش شبیه یه سایت دیگس بیایم کل فعالیتش رو زیر سوال ببریم. مهم اینه توی مسیر خیلی خوبی داره میره و سمت تبلیغ های زننده و خسته کننده نرفته.
مشکل اینجاست از نام, برند, سایت دیگری برای رسیدن ب اهدافش استفاده میکنه!
taksis
April 1st, 2015, 23:23
این انجمن هم داره از نام webhostingtalk.com استفاده میکنه !
IranFilms
April 2nd, 2015, 00:51
iranfilm.tv
iranfilm.info
شما بفرمایید ما اسم سایتمون رو چی بزاریم با این ادرس ها ؟ باورکنید دلیل نمیشه که یه بار یه نفری اومده از دامنه net استفاده کرده دیگه کسی حق نداشته باشه بره بقیه دامنه ها رو استفاده کنه . اصلا مگه دامنه دات کامش مال این عزیزان هست که میان عدد قبل و بعدش اضافه میکنن و سایت خودشون میکنن ؟ والا اینا هیچ ربطی نداره.هرکی داره کار خودشو میکنه حوزه کاری ما جداست . ما مطالبمون جداست ،هدفمون جداست ، نحوه کارمون جداست و عمده مخاطبمون هم جداست . ما داخل ایران هستیم .
دلیلی نداره بخواهید موضع خصمانه بگیرید،ما شمارو دوست محسوب کردیم که ازتون کمک خواستیم ، ماکه توی این سایت داریم با هزینه شخصی کار میکنیم ، تمام امکاناتمونم رایگان به کاربران میدیم . همه محتوا رو هم خودمون تولید میکنیم ، خودمون اپلود میکنیم ، از جیب خودمون خرجش میکنیم، دلیل موضع خصمانه شما چیه ؟ ما هیچ وقت نگفتیم فلان سایت داره از ما تقلید میکنه که همین الانش چندین سایت محتوای مارو کپی میکنند .میدونستید همین الان توی نوروز بیشتر از 4 وب سایت بزرگ ایران (زیر 900 ایران ) رو سریال هاشون رو ما داریم تامین میکنیم و با تگ خودشون تحویلشون میدیم . طرح نوروزی ما در مورد سریال های نوروز بوده ، همه رو خودمون ضبط و ادیت کردیم و بلافاصله بعد از پخش با سه کیفیت اونم رایگان برای دانلود گذاشتیم ، در حالی که همون سایتی که شما دارید بخاطرش نسبت به ما کم لطفی میکنید ، (خواهشا برید دانلود کنید و ببینید تا مطمئن بشید ! !!!!!!! ) اصلا تا قبلش سریال های نوروز نمیگذاشت یا فیلم ایرانی نمیگذاشت ، یک باره طرح زد که ما سریال نوروز رو میزاریم . حالا این بماند ؛ شما برید فقط اون سریال ها رو دانلودکنید . من ک هیچی نمیگم شما فقط برید دانلود کنید و ببینید تگ چه وب سایتی رو داره ؟ ایا محتوای خودشونه یانه ؟! خواهش میکنم برید تحقیق کنید بعد زحمات کسایی که دارن توی همین مملکت واسه جلوگیری از آسیب دیدن خانواده های همین مملکت رایگان کار میکنند رو به تمسخر نگیرید یا موضع خصمانه یکجانبه نسبت بهشون اعمال نکنید .بهرحال مردم که تلاش مارو میبینند . ما هرگز قصد نداشتیم و نیازی هم نداریم از نام برندی که غیرقانونی داره کارمیکنه و مدیرانش ایران نیستند و بدون محدودیت یا اعلام هشدار برای نوجوانان مروج آثار غیراخلاقی هست
، استفاده ای بکنیم .
دوست عزیزمون Taksis هم که دیگه مثالی زدن که اصلا بحثی باقی نمیزاره .
خواسته اخر من اینه همه عزیزان لطف کنند و به مجموعه ما کمک کنند ، از نظر فنی ، فکری ، اخلاقی ، پیشنهادی و هر چیزی که میتونند . همین کمک ها باعث شده تا ما بیش از 20 تا ابتکار توی سایت داشته باشیم که تا قبل از ما توی ایران نمونه نداشته . از جمله جدول مشخصات ، سیستم لایک-دیسلایک و اینکه تفاوتشون رو خودکار محاسبه کرده و در جدول نشان کاربر بدیم و...
takpar7
April 2nd, 2015, 02:45
این انجمن هم داره از نام webhostingtalk.com استفاده میکنه !
اگه سایت هدف سایت خارجی باشه و مشابه داخلی نداشته باشه هیچ مشکلی نداره!!!
ولی تو موضوع سایت های داخلی به هیچ وجه به این شکل نیست و قضیه فرق داره
asdadsdxz
April 2nd, 2015, 04:40
ببنید سایت iranfilm.net بازدید بسیار داره و خیلی ها هم تو نت و هم بیرون به واسطه دوبله های کیفیت بالایی که قرار میده میشناسنش و چند ده یا صد ها هزار مشترک داره
کلا من یک مثالی خدمتتون میگم ما یه برند پارس خزر داریم که کالا ای خوب و معروفی تو ایران داره حالا شرکت های اومدن برند های مثل پارس خزران یا خزر پارس رو راه انداختن و محصولاتشون تو بازار هست
این اسم حالا عمدا یا و... شباهت به پارس خزر داره و اون شرکت های دیگه که اسمشون شباهت داره حالا هر چی هم کار کنن و اگر حتی تولیداتی ۱۰ برابر بهتر از پارس خزر هم بدن بیرون
بازم حرفی که مردم و تو بازار زده خواهد شد اینه : تقلبی پارس خزره-کپی پارس خزره- جنس چینی و بنجله میخوان با این اسم سر مردم کلاه بزارن.
کسی هم مثلا جنس پارس خزران بخره راضی باشه و به دوستش پیشنهاد کنه یا دوستش اشتباهی فکرش میره به همون پارس خزر مشهور یا بره جایی بگه پارس خزران میخوام میگن کپی و چینی پارس خزر میخوای چیکار!
حالا در مورد شما هم به همین مشکل خواهید خورد وقتی تو گوگل کسی ایران فیلم سرچ کنه میره اونجا کسی بگه ایران فیلم ذهن همه میره اونجا و.... همون طورکه من از دیدن تیتر سایت ذهنم به اون سو رفت.
حالا شما حتی اگر بتونید ۱۰۰ برابر بهتر و کامل تر از iranfilm.net کار کنید بازهم نخواید تونست به یک برند مشخص تبدیل بشید. این اسم همیشه جلوی پیشرفت شما رو خواهد گرفت.
موفق و پیروز باشید
- - - Updated - - -
ببنید سایت iranfilm.net بازدید بسیار داره و خیلی ها هم تو نت و هم بیرون به واسطه دوبله های کیفیت بالایی که قرار میده میشناسنش و چند ده یا صد ها هزار مشترک داره
کلا من یک مثالی خدمتتون میگم ما یه برند پارس خزر داریم که کالا ای خوب و معروفی تو ایران داره حالا شرکت های اومدن برند های مثل پارس خزران یا خزر پارس رو راه انداختن و محصولاتشون تو بازار هست
این اسم حالا عمدا یا و... شباهت به پارس خزر داره و اون شرکت های دیگه که اسمشون شباهت داره حالا هر چی هم کار کنن و اگر حتی تولیداتی ۱۰ برابر بهتر از پارس خزر هم بدن بیرون
بازم حرفی که مردم و تو بازار زده خواهد شد اینه : تقلبی پارس خزره-کپی پارس خزره- جنس چینی و بنجله میخوان با این اسم سر مردم کلاه بزارن.
کسی هم مثلا جنس پارس خزران بخره راضی باشه و به دوستش پیشنهاد کنه یا دوستش اشتباهی فکرش میره به همون پارس خزر مشهور یا بره جایی بگه پارس خزران میخوام میگن کپی و چینی پارس خزر میخوای چیکار!
حالا در مورد شما هم به همین مشکل خواهید خورد وقتی تو گوگل کسی ایران فیلم سرچ کنه میره اونجا کسی بگه ایران فیلم ذهن همه میره اونجا و.... همون طورکه من از دیدن تیتر سایت ذهنم به اون سو رفت.
حالا شما حتی اگر بتونید ۱۰۰ برابر بهتر و کامل تر از iranfilm.net کار کنید بازهم نخواید تونست به یک برند مشخص تبدیل بشید. این اسم همیشه جلوی پیشرفت شما رو خواهد گرفت.
موفق و پیروز باشید
ΛmłЯФ
April 3rd, 2015, 02:29
درود،متن خیلی زیاد بود :دی
بنده تجربه سالانه مدیریت وردپرس/سایت/سرور و 2-3بار به مدت چند ماه سایت فیلم خودم را داشتم اما چون هی چیز.. میشد دیگه بیخیال شدم دنبال دردسر نبودم
فیلم و سریل کلا زیاد میبینم اما آشنایی اون طوری نیست(فیلم باز به قول معروف هستم اما در حد دیدن)
تایپ و سرعت اینترنت هم مشکلی نیست.. اما بیشتر ترجیح میدم دوبله اگر دارید(گفتید برای مستند انگار هست) کار کنم تانویسندگی،اگر برای دوبله میخواهید درخمدت هستم