عرض سلام و خسته نباشید ضمن تبریک سال نو
راستیتش میخواستم که یه انجمن ایجاد کنم به طوری که اگه به هیچ عنوان هیچ کسی نتونه هیچ نگاهی به انجمنه بکنه.
ببینین حتی مثلا کسی هم آدرس وب سایت رو مستقیما میزنه یا ادرس انجمن رو فقط یه کادر ساده تحت عنوان درخواست یوضرنیم و پسوورد بکنه همین.
هیچ چیزی هم مشخص نشه از محیط انجمن.
ضمنا نکته ی دیگه ای هم که هست میخوام که تمام تاپیک هایی که ایجاد میشه داخل انجمن به هیچ وجه من الوجوه به داخل گوگل ایندکس نشن و کسی هم که لاگین نکرده در صورت داشتن اون لینک ها ، باز هم وقتی که در مرورگر وارد میکنه با همون صفحه مواجه بشه.
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنین و بگین که با توجه به این هدفی که دارم از چه اسکریپتی به جهت ایجاد کردن انجمن بهم پیشنهاد میکنین و هم اینکه برای اوکی کردن اون مواردی که گفتم باید چیکار کنم.
March 31st, 2015, 00:55
معمولا در اکثر اسکریپتهای انجمن ساز این قابلیت وجود داردو مورد سختی نیست. کافی است شما یک بخش ایجاد فرمائید و فول دسترسی آنرا برای تمام گروههای کاربری مسدود کنید جز یک گروه خاص . در VB ، Phpbb و ..... این قابلیتها وجود دارد
!MihanIt!
March 31st, 2015, 07:19
عرض سلام و خسته نباشید ضمن تبریک سال نو
راستیتش میخواستم که یه انجمن ایجاد کنم به طوری که اگه به هیچ عنوان هیچ کسی نتونه هیچ نگاهی به انجمنه بکنه.
ببینین حتی مثلا کسی هم آدرس وب سایت رو مستقیما میزنه یا ادرس انجمن رو فقط یه کادر ساده تحت عنوان درخواست یوضرنیم و پسوورد بکنه همین.
هیچ چیزی هم مشخص نشه از محیط انجمن.
ضمنا نکته ی دیگه ای هم که هست میخوام که تمام تاپیک هایی که ایجاد میشه داخل انجمن به هیچ وجه من الوجوه به داخل گوگل ایندکس نشن و کسی هم که لاگین نکرده در صورت داشتن اون لینک ها ، باز هم وقتی که در مرورگر وارد میکنه با همون صفحه مواجه بشه.
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنین و بگین که با توجه به این هدفی که دارم از چه اسکریپتی به جهت ایجاد کردن انجمن بهم پیشنهاد میکنین و هم اینکه برای اوکی کردن اون مواردی که گفتم باید چیکار کنم.
دوست عزیز در اسکریپت وی بی این امکان وجود داره.
demonvictor
March 31st, 2015, 11:41
آقا منظور من رو کلا اشتباه متوجه شدین.ببینین اگه من دسترسی شو محدود کنم به گروه های کاربری ، در هر صورت باز هم کسی ادرس سایت رو داشته باشه میتونه بخش های انجمن رو ببینه.من میخوام کسی ادرس سایت و انجمن یا کلا هر لینکی که زد اگه لاگین نکرده بود ، فقط یه کادر ساده که یوضرنیم پسوورد میخواد رو به بازدید کننده نشون بده.همین.اصلا هیچکدوم از بخش هارو نتونه اسماشم ببینه که بخواد دسترسیش محدود باشه.تنها چیزی که میبینه یه کادر مربع با یوضرنیم و پسوورد.
ممنون میشم حالا با این مضمون از منظورم من رو راهنمایی کنین.
- - - Updated - - -
آقا منظور من رو کلا اشتباه متوجه شدین.ببینین اگه من دسترسی شو محدود کنم به گروه های کاربری ، در هر صورت باز هم کسی ادرس سایت رو داشته باشه میتونه بخش های انجمن رو ببینه.من میخوام کسی ادرس سایت و انجمن یا کلا هر لینکی که زد اگه لاگین نکرده بود ، فقط یه کادر ساده که یوضرنیم پسوورد میخواد رو به بازدید کننده نشون بده.همین.اصلا هیچکدوم از بخش هارو نتونه اسماشم ببینه که بخواد دسترسیش محدود باشه.تنها چیزی که میبینه یه کادر مربع با یوضرنیم و پسوورد.
up.................
Ramin
March 31st, 2015, 12:54
- - - updated - - -
up.................
سلام
دقیقا همین قابلیت نیز در vb وجود دارد. شما "مشاهده" بخش مورد نظر ( یا تمام بخشهای انجمن ) را نیز محدود می کنید. حتی دیگران قادر به مشاهده نام بخش نیستند. یعنی کلا بخش مورد نظر دیده هم نمی شود .
ballance
March 31st, 2015, 13:15
- - - Updated - - -
up.................
فکر کنم شما میخواهید دسترسی کل دامنه را ببندید ! اگر به این صورت هست میتونید از طریق پسورد گذاری بر روی پوشه
public_html
میتونید کل دامنه را ببندید.در این صورت اگر کسی آدرس دامنه را وارد کنه برای مشاهده سایت باید یوزر و پسورد را وارد کنه.
میتونید از قسمت
password protection
اقدام به رمز گذاری بر روی پوشه
public_html
کنید
موفق باشید
abbas141
March 31st, 2015, 14:35
در ویبولتین چنین امکانی وجود دارد
اگر مشکلی داشتید نیز میتوانید در مرجع پشتیبانی ویبولتین vbiran.ir مطرح بفرمایید
amirho3in
March 31st, 2015, 15:23
چنانچه تمایل داشتید میتونم یک انجمن با انجمن ساز ویبولتین با امکانات خواسته شده طراحی کنم
در ارتباط باشید
mchteh
March 31st, 2015, 15:28
باسلام
شماتقریبا میخوای یه انجمن محرمانه وشخصی داشته باشید
تمامی اسکریپت های انجمن ساز این قابلیت دارند فقط کافیه یکم بادقت منومدیریتشونو مطالعه کنید قطعا گزینه های محدود سازی پیدامیکنید
Ramin
March 31st, 2015, 15:58
چنانچه تمایل داشتید میتونم یک انجمن با انجمن ساز ویبولتین با امکانات خواسته شده طراحی کنم
در ارتباط باشید
سلام
دقیقا چه طراحی برای vb انجام می دهید؟ منظور شما از "طراحی" تغییرات سطح دسترسی است؟
demonvictor
April 1st, 2015, 00:16
واقعا ممنون از راهنماییتون.یه مورد دیگه اگه من روی قسمت Public_html پسوورد قرار بدم ، در این صورت هر لینکی هم که وارد گوگل بشه باز هم نمیتونن واردش بشن؟
مورد بعدی چیکار کنم که اصلا هیچ کدوم از مطالبی که داخلش قرار داده میشه به هیچ عنوان به داخل گوگل ایندکس نشه؟یعنی گوگل اصلا نفهمه که همچین دامنه ای هست و با اون لینک ها؟
بابت سوال های قبلی واقعا یه دنیا تشکر بابت راهنماییتون.
ممنون میشم اگه در این مورد هم راهنمایی کنین.
ballance
April 1st, 2015, 00:23
واقعا ممنون از راهنماییتون.یه مورد دیگه اگه من روی قسمت Public_html پسوورد قرار بدم ، در این صورت هر لینکی هم که وارد گوگل بشه باز هم نمیتونن واردش بشن؟
مورد بعدی چیکار کنم که اصلا هیچ کدوم از مطالبی که داخلش قرار داده میشه به هیچ عنوان به داخل گوگل ایندکس نشه؟یعنی گوگل اصلا نفهمه که همچین دامنه ای هست و با اون لینک ها؟
بابت سوال های قبلی واقعا یه دنیا تشکر بابت راهنماییتون.
ممنون میشم اگه در این مورد هم راهنمایی کنین.
خیر هیچ مطلبی در گوگل ایندکس نمیشه.در صورت رمز گذاری بر روی پوشه public_html برای مشاهده محتویات دامنه حتما باید از یوزر و پسوردی که قبلا انتخاب کردید استفاده بشه در غیر این صورت خطای عدم دسترسی میده.
http://upload7.ir/uploads//cbb48ad21fd93e367742b1bda146c48322c1dcfa.png
demonvictor
April 3rd, 2015, 00:44
خیر هیچ مطلبی در گوگل ایندکس نمیشه.
چرا ایندکس نمیشه؟
فقط با رمز گذاری روی قسمت public_html باعث میشه که پست ها وارد گوگل نشن؟
- - - Updated - - -
من الان انجمنم رو ایجاد کردم و تنها کاری که کردم این بودش که اومدم روی پوشه ی Public_html پسوورد قرار دادم و الان هر لینکی رو که بخوان ببینن هیچ چیزی نمایش داده نمیشه مگر اینکه یوضر نیم و پسوورد رو وارد کنن.فقط ممنون میشم اگه بگین که الان باید چیکار کنم تا مطالب انجمن من هیچ کدومش هیچ اثری ازش داخل گوگل پیدا نشه.یعنی هیچ لینکی از انجمن ، داخل گوگل نره.
ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنین.
April 3rd, 2015, 00:48
چرا ایندکس نمیشه؟
- - - Updated - - -
من الان انجمنم رو ایجاد کردم و تنها کاری که کردم این بودش که اومدم روی پوشه ی Public_html پسوورد قرار دادم و الان هر لینکی رو که بخوان ببینن هیچ چیزی نمایش داده نمیشه مگر اینکه یوضر نیم و پسوورد رو وارد کنن.فقط ممنون میشم اگه بگین که الان باید چیکار کنم تا مطالب انجمن من هیچ کدومش هیچ اثری ازش داخل گوگل پیدا نشه.یعنی هیچ لینکی از انجمن ، داخل گوگل نره.
وقتی شما رمز گزاشتید گوگل هم نمیتونه وارد بشه که بخواهد انجمن شما رو ایندکس کنه
ballance
April 3rd, 2015, 01:15
چرا ایندکس نمیشه؟
- - - Updated - - -
همین رمز گذاری بر روی پوشه public_html کافی هست.در واقع شما با این عمل سایت خودتون را خصوصی کردید و تنها کسانی میتونند سایت را ببنیدید که اطلاعات ورود داشته باشن.موتور های جستجو هم به هیچ عنوان نمیتونند وارد سایت شما بشن و مطالب را ایندکس کنند
موفق باشید