توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چجوری هارد دایرکت ادمین زیاد کنم؟
mizban97
March 31st, 2015, 00:24
سلام
خدمت دوستان عزیز
همنطور که از عنوان مشخصه میخواستم نحوه افزایش هارد در دایرکت ادمین بدونم چجوریه؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید بهترین راه بگید
!MihanIt!
March 31st, 2015, 00:25
اینطوری که من می دونم امکان نداره باید سیستم عامل رو از اول نصب کنید البته من شنیدم که با ایجاد ماشین مجازی انتقالاتو انجام میدهند...
اساتید اگر اشتباه میگم راهنمای کنند.
mizban97
March 31st, 2015, 00:37
اینطوری که من می دونم امکان نداره باید سیستم عامل رو از اول نصب کنید البته من شنیدم که با ایجاد ماشین مجازی انتقالاتو انجام میدهند...
اساتید اگر اشتباه میگم راهنمای کنند.
خب تا اینجاشو بلدم تو ماشین مجازی برای vm مورد نظر هارد اضافه میکنیم.
بعد تو سنتوس باید پارتیشن بندی کنیم اینجاشو بلد نیستم دوستان استادید ممنون میشم بگن.
باتشکر
سلام
اگه میشه مطلب رو باز بکنید دقیقا متوجه نشدم!
سلام
دوست عزیز تاجایی که میدانم درصورتی که پارتیشن به صورت lvm باشد باید فضای پارتیشن /home را زیاد کنید
درمورد پارتیشن بندی lvm یک اموزش کامل در همین انجمن هست
خوشحال میشوم اساتید توضیح کاملی ارائه کنند
amin0181
March 31st, 2015, 02:03
سلام
اگه میشه مطلب رو باز بکنید دقیقا متوجه نشدم!
کدوم قسمت نا مفهوم بود ؟
سیستم عامل شما چیه ؟
-
در صورت نیاز میتونید دست رسی بدید براتون انجام میدم
یکی دو تا آموزش برای اضافه کردن فضا و نحوه پارتیشن بندی برای لینوکس در انجمن دیده بودم یه سرچ کنید
OmidX
March 31st, 2015, 02:29
سلام
خدمت دوستان عزیز
همنطور که از عنوان مشخصه میخواستم نحوه افزایش هارد در دایرکت ادمین بدونم چجوریه؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید بهترین راه بگید
سرور مجازی هست ؟ یا اختصاصی ؟
اگر سرور مجازی هست ، بعد از اضافه کردن هارد توسط vmware ، طبق این آموزش عمل کنید : کلیک کنید .
(http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=90012&p=851198&viewfull=1#post851198)
فقط در مرحله آخر باید طبق اسم پارتیشن خودتون کامند رو وارد کنید ، برای دیدن لیست پارتیشن ها از df -h استفاده کنید ...
jahromweb
March 31st, 2015, 03:08
برای همکار عزیز به صورت خیلی ساده و راحت در teamviewer انجام شد ( کلا با 4 5 تا دستور ساده) قرار شد به اشتراک بگذارن ...