سلام دوستان من از vsphere تحت ویندوز استفاده میکنم ، از دوستان کسی هست که بتونه به بنده اموزش یا مقاله ای بده که بتونم در این پنل سیستم عاملم رو تغییر بدم ؟
OPENFIRE
March 29th, 2015, 22:56
سلام
سرورتون اختصاصی هست یا سرور مجازی دازید ؟
Dead.Zone
March 29th, 2015, 23:57
خیر مجازی است :53:
OPENFIRE
March 30th, 2015, 00:05
خیر مجازی است :53:
توضیحات بیشتری بدید
از کسی خرید کردید سرور رو و بهتون کنسول دادن ؟
سرور متعلق به خودتون هست ؟
اگه از کسی خرید کردید بای بگید دسترسی لازم رو به اکانت شما بدن و ایزوی سیستم عامل رو مانت کنند
و بعد از اون مراحل نصب سیستم عامل رو در پیش بگیرید
Dead.Zone
March 30th, 2015, 00:11
سلام بله از دوریس وب فکر میکنم دسترسی لازم رو داده باشند چون زمان تحویل اکانت به دسترسی برای تعویض سیستم عامل اشاره کردم
ms96
March 30th, 2015, 00:35
ایزو رو براتون مونت کردن؟
Dead.Zone
March 30th, 2015, 00:41
دوست عزیز سرور برای خود ما هست چیزی که شما میخواهید آموزش هست
این گونه جواب دادند بخش پشتیبانی ، والا در جریان نیستم
OPENFIRE
March 30th, 2015, 00:47
این گونه جواب دادند بخش پشتیبانی ، والا در جریان نیستم
در صورتی که مایلید دسترسی بدید بنده براتون سنت او اس رو نصب کنم
باید ابتدا به پشتیبانی بگید دسترسی دیتا استور به شما یدن یا ایزو رو مانت کنند
و بوت سرور رو روی سی دی رام قرار بدید و بعد اقدام به نصب سیستم عامل کنید
Dead.Zone
March 30th, 2015, 00:51
بله خصوصی میکنم براتون ، امشب انجام میدید ؟
OPENFIRE
March 30th, 2015, 00:54
بله خصوصی میکنم براتون ، امشب انجام میدید ؟
ازسال کنید
اگر سرور از او وی اچ دارید باید مک آدرس هم بگیرید از فروشنده
توجه داشته باشید که اطلاعات سرور به کل پاک خواهند شد
Dead.Zone
March 30th, 2015, 12:55
دوستان کسی نیست ؟ کمک کنه
ms96
March 30th, 2015, 13:02
بفرمایید ایزو سیستم عامل رو براتون مونت کنند. بعد از مونت کردن به بنده پ.خ بدید براتون انجام بدم.
Dead.Zone
March 30th, 2015, 13:31
بله مونت کردن ، خیر والا من ممنونم از این که میخوای این لطف و در حق من بکنید اما اگر راهی داره لطفا اموزشی در اختیار من بزارید که هر زمان نیازم شد دیگه به دوستان رو نزنیم :d
OmidX
March 30th, 2015, 16:03
بله مونت کردن ، خیر والا من ممنونم از این که میخوای این لطف و در حق من بکنید اما اگر راهی داره لطفا اموزشی در اختیار من بزارید که هر زمان نیازم شد دیگه به دوستان رو نزنیم :d
سعی کنید ، موقع نصب با استفاده از محیط گرافیکی آی پی ، ساب نت ، گیت وی و DNS ها رو تنظیم کنید .
ساب نت شما : 255.255.255.255
ِDNS اول : 213.186.33.99
DNS دوم : 8.8.8.8
یا میتونید بعد از نصب ، ب مسیر :
/etc/sysconfig/network-scripts
برید و کارت شبکه در حال استفاده سرور رو ادیت کنید و ...
با تشکر ...
Dead.Zone
March 30th, 2015, 21:04
آموزش نصب Centos :http://www.tecmint.com/centos-6-3-step-by-step-installation-guide-with-screenshots/http://www.krizna.com/centos/centos-6-installation-step-by-step-screenshots/http://www.youtube.com/watch?v=rJ6a12rtM0gسعی کنید ، موقع نصب با استفاده از محیط گرافیکی آی پی ، ساب نت ، گیت وی و DNS ها رو تنظیم کنید .ساب نت شما : 255.255.255.255ِDNS اول : 213.186.33.99DNS دوم : 8.8.8.8یا میتونید بعد از نصب ، ب مسیر :/etc/sysconfig/network-scriptsبرید و کارت شبکه در حال استفاده سرور رو ادیت کنید و ...با تشکر ...شما ظاهرا منظورم رو بد متوجه شدید ، بنده با نصب Centos مشکلی ندارم ، مشکل اصلی بندهچگونگی نصب Centos 6 در کنترل پنل VspHere VMware هست ، پنلی که کنسول و برخی امکانات مدیریتی سرور ارائه میده :)
OmidX
March 31st, 2015, 01:35
شما ظاهرا منظورم رو بد متوجه شدید ، بنده با نصب Centos مشکلی ندارم ، مشکل اصلی بندهچگونگی نصب Centos 6 در کنترل پنل VspHere VMware هست ، پنلی که کنسول و برخی امکانات مدیریتی سرور ارائه میده :)
شما ایزو رو بدید براتون مانت کنند ، کنسول vsphere هم ک کاری نداره ، یک یوزر و پسورد و آي پی سرور کنسول هست ک از سرویس دهنده میگیرید ، بعد از لاگین یکبار سرور رو ریبوت کنید تا از رو ایزو بوت شه ، بقیه اش هم ک دیگه نصب عادی لینوکس ه .
Dead.Zone
March 31st, 2015, 02:26
سرور رو ریبوت کنم ؟ چگونه ؟ من نسخه کلاینت vsphere رو دارم تحت وب استفاده نمیکنم
مانت کردند :|
OmidX
March 31st, 2015, 02:31
سرور رو ریبوت کنم ؟ چگونه ؟ من نسخه کلاینت vsphere رو دارم تحت وب استفاده نمیکنم
مانت کردند :|
روی اسم vps رایت کلیک کنید ، ریبوت هر جزو گزینه ها هست ، (هم در وب کلاینت هست و هم در نرم افزار vsphere client ، البته ب شرطی ک دسترسیش رو ب شما داده باشند.)
Dead.Zone
March 31st, 2015, 12:59
راست کلیک میکنم این گزینه ها میاد
http://up.vbiran.ir/uploads/29544142779097637905_Screenshot%20(5).png
میزنم دوست عزیز اما هیچ اتفاقی نمیفته دوباره سیستم عامل بالا میاد
میخوام عملیات نصب سیستم عامل بیاد اما دوباره کنسول یوزر پسورد میخواد که وارد سرور بشه
MagicVps.Com
March 31st, 2015, 15:20
میزنم دوست عزیز اما هیچ اتفاقی نمیفته دوباره سیستم عامل بالا میاد
میخوام عملیات نصب سیستم عامل بیاد اما دوباره کنسول یوزر پسورد میخواد که وارد سرور بشه
احتمالا یادشون رفته که گزینه بوت از سی دی را هم فعال کنند
احتمالا الان بعداز ریبوت مستقیم سررو رییبوت میشه و از روی سیستم عامل لینوکسی قبلی مجدد بوت میشه و بالا میاد برای همین مجدد از شما مشخصات لوگین به سرور میخواد
قبل از این ها باید سی دی بوت شود
باید مدیر سرور براتون بوت رو روی bios بزارد که براتون بعد ریستارت تنظیمات باز شه بعد برید سی دی رو در اولویت بالاتر قرار بدید بعد بتونید سی دی رو بوت کنید
Dead.Zone
May 1st, 2015, 15:20
الان اوکی شد
یک Windows و Linux برام مانت کردن ؟
الان بوت که میکنم به صورت دیفالت به سی دی رام یک بوت میشه که توش Windows 2003 هست
چطوری به cdrom دومی بوت کنم که توش Linux 6.5 هست ؟