ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا سایتم بالا نمیاد ؟

Amir Mohammad 99
March 29th, 2015, 21:23
سایتم به کلی از دسترس خارج شد http://community.vcp.ir/images/smilies/2.gif
متاسفانه نمیدونم امروز غروب بدون هیچ دلیلی سایت با سرعت بسیار پایین لود میشد . یعنی اصلا تایتل نمیومد که بگیم لود دیر بود یعنی اتصال به سرور نداشت
تیکت دادیم گفتند قالب رو عوض کنید یا وردپرس رو دوباره نصب کنید !
برام مقدور نبود وردپرس رو دوباره نصب کنم پس قالب رو عوض کردم گذاشتم روی 2015 وردپرس ( استاندارد وردپرس )
یه بار سایت بالا اومد با اون قالب بعد دیگه ارور داد مووقع لود : Content Encoding Error
متاسفانه معلوم نیست تا کی درست بشه ولی امیدواریم شتابان هاست به مشکل ما رسیدگی کنند
چون ممطئن هستم مشکل از سایت نیست
آدرس سایتم : Rashaweb.ir (http://Rashaweb.ir)

sor
March 29th, 2015, 21:28
برای من این بالا اومد :

شات :

http://8pic.ir/images/yaqrgyk0k172wgeju10i.png

بعد از مدت طولاتی البته

TN Projects
March 29th, 2015, 21:32
با درود و احترام.
ابتدا از طریق هاست افزونه هاتون رو کاملا غیرفعال کنید ... اگر جوابگو نبود در یک پوشه جداگانه وردپرس نصب کنید اگر باز همین نتیجه رو گرفتید مشکل از سرورتون هست ولی اگر نتیجه متفاوت بود باید سایتتون بررسی بشه.
بعد از انجام این مراحل نتیجه رو هم یادتون نره بزارید

Amir Mohammad 99
March 29th, 2015, 21:37
سلام
چیجوری باید غیر فعال کرد ؟
فقط بلد حذف کنم از پوشه پلاگین !

TN Projects
March 29th, 2015, 21:47
سلام
چیجوری باید غیر فعال کرد ؟
فقط بلد حذف کنم از پوشه پلاگین !
وارد phpmyadmin شین از اونجا وارد wp_options و بعد به فیلد active_plugins مراجعه کنید و سپس مقدارش رو به زیر ویرایش کنید :

a:0:{}
یا اگر مورد بالا واستون سخت بود از هاست پوشه پلاگینها رو یه بکاپ بگیرید و بعدش هم پوشه های داخل فولدر plugins رو به جای دیگه منتقل کنید.

kool
March 29th, 2015, 22:00
می تونید نام پوشه پلاگین ها رو تغییر بدید و تست کنید.
جدیدا افزونه خاصی نصب کردید؟

quran
March 29th, 2015, 22:05
بالا میاد ..

yourhosting
March 29th, 2015, 22:16
پوشه ی plugins رو تغییر نام بدید همینطور قالب پیشفرض رو بزارید ببینید ایا بازم مشکل وجود داره یا خیر.اگر بازم جواب نداد از کل سایتتون بک اپ بگیرید سپس وردپرس رو دانلود و جایگزین قابلی کنید(بجز فولدر wp-content و wp-config.php) و دوباره تست کنید یا اینکه در فولدر جدا وردپرس رو از نو نصب کنید اگر بالا نیومد مشکل از هاست هست
موفق باشید

lemo1996
March 29th, 2015, 22:23
از چه افزونه هایی استفاده یکنید ؟

افرونه ی post view و Seo رو از طریق هاست پاک کنید و یا پوشه ها رو تغییر نیم بدید (که اگه مشکل برطرف نشد بتونید برگردونید )

Amir Mohammad 99
March 29th, 2015, 22:32
دوستان حلش کردم !
افزونه های که برای افزایش سرعت بود مثل gzip رو از هاست حذف کردم درست شد !
مرسی از راهنماییتون !
واقعا به موقع بود

alborz94
April 6th, 2015, 00:20
درود
افزونه های کش و gzip معمولا این مشکل رو ایجاد می کنن چون فایل های مختلفی رو کم حجم می کنن و فاصله ها رو مثلا در css از بین می برن. البته اصولی اینه که قالب رو استاندارد کنی نه اینکه افزونه رو حذف کنی.
سایتت رو توی gtmetrix چک کن تا مشکلات سایتت رو بهت نشون بده. روش های حلش هم سادس.
موفق باشی