ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی + انتی ddos

arman021
March 29th, 2015, 18:18
درود دوستان من خودم الان وی پی اس دارم ولی ای پی اینترانت است میخوام ای پی رو به اینترنت تغییر بدم ولی جایی که ازشون خریدم میگن اکه بهش اتک بخوره سرویس رو مسدود میکنن ما گیم سرور داریم

دنبال یک جایی هستم که اگه اتک خورد ازمون پشتیبانی کنن یا یک کانفیگی انجام بدن که اتک نخوره یا حداقل از فایروال سخت افزاری خوب برخودار باشن.

کسی هست؟ چون اگه پیدا نشه مجبورم به دیتا سنتر های خارج از کشور مراجعه کنم که متاسفانه پینگ بالایی دارند.

RoobinaServer
March 29th, 2015, 18:36
درود دوستان من خودم الان وی پی اس دارم ولی ای پی اینترانت است میخوام ای پی رو به اینترنت تغییر بدم ولی جایی که ازشون خریدم میگن اکه بهش اتک بخوره سرویس رو مسدود میکنن ما گیم سرور داریم

دنبال یک جایی هستم که اگه اتک خورد ازمون پشتیبانی کنن یا یک کانفیگی انجام بدن که اتک نخوره یا حداقل از فایروال سخت افزاری خوب برخودار باشن.

کسی هست؟ چون اگه پیدا نشه مجبورم به دیتا سنتر های خارج از کشور مراجعه کنم که متاسفانه پینگ بالایی دارند.

کامل روی اینترنت هیچ کس توی ایران نمیتواند جلوی اتک را به شما قول بدهد که بگیرد این موارد به پهنای باند کشور مربوط میشه نه فایروال سخت افزاری. وقتی اتک بیش از 1 گیگ هست فایروال نقشش چیه ؟ کل پهنای باند دیگه خوابیده عزیز.

اگر مستر گیمتون خارج کشور هست و فقط باید شما به آن متصل شوید و کاربراتون ایرانی هستند میتوانیم اینترانت با اینترنت به شما بدهیم که فقط شما دسترسی داشته باشید.

میتوانید با ما در تماس باشید جهت مشاوره : http://www.Roobinaserver.ir

باتشکر

arman021
March 29th, 2015, 18:42
کامل روی اینترنت هیچ کس توی ایران نمیتواند جلوی اتک را به شما قول بدهد که بگیرد این موارد به پهنای باند کشور مربوط میشه نه فایروال سخت افزاری. وقتی اتک بیش از 1 گیگ هست فایروال نقشش چیه ؟ کل پهنای باند دیگه خوابیده عزیز.

اگر مستر گیمتون خارج کشور هست و فقط باید شما به آن متصل شوید و کاربراتون ایرانی هستند میتوانیم اینترانت با اینترنت به شما بدهیم که فقط شما دسترسی داشته باشید.

میتوانید با ما در تماس باشید جهت مشاوره : http://www.Roobinaserver.ir

باتشکر

سلام الان خیلی سرور های ایران بر بستر اینترنت هستند که اتک نمیخورن پس چرا؟ گیم سرور ما جوری هست اصلا مهم نیست کاربر خارجی بیاد یا ایرانی سایت ما به ۲ زبان فارسی و انگلیسی پشتیبانی میشه.

برا همین نمیخوایم پلیر خارجی رو از دس بدیم اینترانت فقط از ایران میتونن وارد شن.

yastheme
March 29th, 2015, 18:54
دوست عزیزمون راست می گن؛ اگر اتک رو آی پی شما باشه و ترافیک بالا بفرستند نمیشه کاریش کرد؛ اگه می تونید سرور به خارج از کشور انقال دهید پیشنهاد می کنم از ovh بگیرید( البته اگر نمی خواهید هزینه زیادی بکنید) و گرنه وی پی اس یا سرور های دیداس پروتکشن قیمتشون تقریبا بالاست.
اما چون گیم سروره و فکر کنم به بازیکنهای ایرانیتون بیشتر نیاز داشته باشید بستر اینترانت مناسبه؛
باز انتخاب با خودتونه

arman021
March 29th, 2015, 19:02
درود ممنون از نظر شما
ایا دیتا سنتر ovh مجهز به سیستم انتی دیداس میباشد؟

yastheme
March 29th, 2015, 19:07
آنتی دیداس OVH بیشتر جهت محافظت از خود شبکه دیتا سنتر است تا سرور شما ! بنابر این روش های دور زدن فایروال زیاد است اما نسبت به اکثر دیتا سنتر های معمول دیگر همچون XLhost,hetzner,leaseweb و...... در برابر حملات DDoS مقاوم تر و بهتر است.

arman021
March 29th, 2015, 19:10
آنتی دیداس OVH بیشتر جهت محافظت از خود شبکه دیتا سنتر است تا سرور شما ! بنابر این روش های دور زدن فایروال زیاد است اما نسبت به اکثر دیتا سنتر های معمول دیگر همچون XLhost,hetzner,leaseweb و...... در برابر حملات DDoS مقاوم تر و بهتر است.
خودم باید از سایتشون خریداری کنم یا میشه از نمایندگی ها خرید؟

!MihanIt!
March 29th, 2015, 19:10
تا سخن از دیداس هست Yastheme است .:دی
همانطور همکار عزیزمون فرمودن OVH نسبت به Dc های دیگر بهتر هست در آنتی دیداس ..
اما باعث نمیشه که نگیم دیتاسنتر های دیگرم هیچ کاری نکردن.

yastheme
March 29th, 2015, 19:20
حقیقتش اینه تو OVH به صورت عادی رکوئست های ارسالی به سرور اصلا از فایروال عبور نمی کنند و زمانی که حمله ای انجام شود ممکن است سرور برای یک دقیقه نیز Down باشد اما بعد به صورت اتومات ترافیک به فایروال هدایت می شوند؛
شاید یک اتکر آماتور( حالا نمی خواهیم زیاد وارد مباحث اتک بشیم) با 10 گیگ اتک هم نتونه سرور شما رو Dwon کنه؛ اما این زمانی هست که فایروال حمله رو تشخیص بده و بعد ترافیک شما را از شبکه فایروال عبور دهد.
با این حال دیتا سنتر های که نام بردم بیشترین حالی که می تونند بهتون بدند اینه که نهایت تا 1 الی دو گیگ ( در خوشبینانه ترین حالت) و در هتزنر که فکر کنم کمتر از 1 گیگ ؛ آی پی شما نال می شود؛ در بعضی دیتا سنتر ها در صورت تکرار چند باره حمله کلا سرور را از شما بدون بازگشت وجه میگیرند.
البته این بدین معنی نیست دیتا سنتر های دیگه خوب نیستند؛ من فقط در خصوص DDoS مقایسه کردم؛ وگرنه همه می دونند OVH مزخرفترین پشتیبانی ممکن رو داره :)

!MihanIt!
March 29th, 2015, 19:23
وگرنه همه می دونند OVH مزخرفترین پشتیبانی ممکن رو داره :)
درسته ولی یک روز یک روز تیکت پاسخ میدن دلیلشو نمی دونم اما کیفیت سرور ها مناسب هست.

novin-web
March 29th, 2015, 20:56
سلام
فروش ویژه سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
پورت 1 گیگ
مشاهده پلن ها (http://www.novinhost.org/index.php/vps/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86.html)

کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
راه اندازی گیم سرور
فایروال سخت افزاری
دارای پنل مانیتوریگ در صورت درخواست

-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :

تیکت : ارسال درخواست (http://www.novinhost.org/client/submitticket.php)
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست (http://www.novinhost.org/index.php/%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA.html)
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست

RoobinaServer
March 29th, 2015, 21:30
سلام الان خیلی سرور های ایران بر بستر اینترنت هستند که اتک نمیخورن پس چرا؟ گیم سرور ما جوری هست اصلا مهم نیست کاربر خارجی بیاد یا ایرانی سایت ما به ۲ زبان فارسی و انگلیسی پشتیبانی میشه.

برا همین نمیخوایم پلیر خارجی رو از دس بدیم اینترانت فقط از ایران میتونن وارد شن.
سلام مجدد

دو سوال داشتم از خدمتتون :

دقیقا کدام سرور ها هستند که اتک نمیخورند ؟

شما از کجا میدانید اتک نمیخورند ؟

چنین موردی امکان ندارد بهتر هست بیشتر تحقیق کنید و اطلاعات کاملتری به دست آورید و هرکسی به شما گفت سروری میدهد که 100% اتک روی آن اثری ندارد 100% شما هم از وی خرید نکنید چون دروغ از اول تا آخر سرویس مشخص هست.

موفق باشید.

mobinhost.in
March 29th, 2015, 21:58
دوست من در ایران همچین تضمینی وجود ندارد
در صورتی که براتون مهم نیست کمه در ایران یا خارج از ایران سرویس گیمتون راه اندازی شود پیشنهاد می کنیم به یکی از دو دیتاسنتر
رد استیشن و یا او وی اج منتقل کنید

ایران پهنای باند پایینی دارند و به سادگی می توان حتی با داشتن بهترین فایروال ها سرور رو مورد حمله قرار داد

arman021
March 29th, 2015, 23:37
خوب ممنون حرف شما متین است.

ولی الان خودم باید از دیتا سنتر ovh بخرم؟ یا میشه از نمایندگان در ایران هم خرید؟

OmidX
March 29th, 2015, 23:45

سلام ، از فرانسه بخواید ، در خدمتتون هستیم ...

aligoli
April 4th, 2015, 07:27

Pars-4 - Ram : 2048 MB - HDD : 100 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 2*2.0 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom

ماهانه 69 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین) (http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=46)

clack
April 5th, 2015, 22:25
با سلام .

از ايران و فرانسه در خدمت هستيم .
بسته به نوع استفاده شما ميتونيم از ايران (زيرساخت) و فرانسه (OVH) سرور ارئه بديم .
لازم به ذکر است که سرور مجازي ايران با ترافيک نامحدود قابل ارائه ميباشد .

براي مشاهده پلن هاي سرور مجازي ايران کليک کنيد . (http://my.fars7.com/cart.php?gid=9)

براي مشاهده پلن هاي سرور مجازي فرانسه کليک کنيد . (http://my.fars7.com/cart.php?gid=8)

کیفیت سرور های فرانسه ما عالی هست .
کیفیت سرور های ایران هم به نسبت ایران خوب هست .
(فایروال در حد معمول هست ولی شما میتونید خودتون سرور مجازی طوری کانفیگ کنید که خیلی از حملات جلوش رو بگیره .)
(قبلآ خودم در بخش گیم سرور فعالیت داشتم و معمولآ حملات از نوع ddos نیست و dos هست که udp flood هست .)
(درصورت درخواست میتونیم با دریافت هزینه کانفیگ برای شما انجام بدیم ولی هیچ تضمینی برای سرور ایران نمیتونیم بدیم با توجه به تنوع زیاد حملات.)

asrhosting
April 5th, 2015, 22:33

از ovh می تونیم بهتون سرویس بدیم و همین طور روی اینترانت روی ایران .

MR_Alone
April 5th, 2015, 22:59
میتونید از روش هایی که برای گیم سرور ورد اف وارکرافت استفاده میکنن استفاده کنید

سرور اینترنت ایران میخرن و یک سرور خارج
سرور ایران رو فقط به ای پی ایران محدود میکنن و خارج کلش رو مسدود میکنن بجز آی پی سرور خارج
و سرور خارج هم که کلا باز هستش این دو رو با هم کانکت میکنن
الان اکثر سرور های معروف ایران login.Site.com برای ایران گذاشتن وlogon.site.com برای خارج این مثال نمونه آی پی بود که الان سرور های معروف ازش استفاده میکنن
یا میتونید دوتا سرور ایران بگیرید یکی اینترانت و یکی دیگه اینترنت
که اگه اینترنت قطع شد یا دیداس شد برای کاربران ایرانی که روی اینترانت هستن مشکلی پیش نیاد