توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور و عدم ایجاد فاکتور در هتزنر
mynetwork
March 29th, 2015, 12:33
سلام دوستان من سه سرور از هتزنر خریداری کردم (اول دوتا سرور باهم و بعد از یک هفته یک سرور دیگه) برای اون دو سرور اول فاکتور ایجاد شد و پرداخت کردم و موفقیت آمیز هم بود ... اما از زمانی که سرور سوم رو خریدم هیچ فاکتوری برای اون سرور سوم برای من نیومده و الان هم 7-8 روز گذشته !!! قضیه چی هست ؟
morgoet
March 29th, 2015, 12:38
سلام خدمت شما
تا جایی که بنده اطلاع دارم هتزنر اول و پانزدهم ماه میلادی برای تمامی سرویس ها فاکتور صادر میکند
موفق باشید
meysam021
March 29th, 2015, 12:41
بصورت دیفالت در اکانت شما هر یکم میلادی و هر 15 میلادی بخش مالی هتزنر فاکتور سرور ها رو صادر میکنه
درصورتی که دوست ندارید این تاریخ ها صادر بشه و تاریخ دلخواه صادر کنند میتونید از بخش مالی پنل روز رو تغییر بدید.
جای نگرانی نیست فاکتور شما امشب یا فردا صبح صادر میشه ، به احتمال زیاد ساعت 10 صبح فردا
mynetwork
March 29th, 2015, 12:56
بصورت دیفالت در اکانت شما هر یکم میلادی و هر 15 میلادی بخش مالی هتزنر فاکتور سرور ها رو صادر میکنه
درصورتی که دوست ندارید این تاریخ ها صادر بشه و تاریخ دلخواه صادر کنند میتونید از بخش مالی پنل روز رو تغییر بدید.
جای نگرانی نیست فاکتور شما امشب یا فردا صبح صادر میشه ، به احتمال زیاد ساعت 10 صبح فردا
سلام صحیح یعنی اگر مثلا دوم میلادی ما یک سرور بخریم و 15 میلادی فاکتور صادر بشه اینجا یعنی 13 روز سرور رایگان دست ما بوده ؟
mizban97
March 29th, 2015, 13:07
سلام صحیح یعنی اگر مثلا دوم میلادی ما یک سرور بخریم و 15 میلادی فاکتور صادر بشه اینجا یعنی 13 روز سرور رایگان دست ما بوده ؟
اگر دو هفته اول ماه باشه بله میتونید 14 روز رایگان داشته باشید
meysam021
March 29th, 2015, 13:17
خیر دوست خوبم ، اگر تا 14 روز سرور رو کنسل بزنید هزینه ای نخواهید پرداخت ، اما اگر 14 روز شد 15 روز و فاکتور صادر شد ، 15 روز رو براتون فاکتور میکنند ، هتزنر خودش یک ترفند هایی داره مو رو از ماست میکشه بیرون از یه قرون پول نمیگذره ، 14 روز رایگان درصورتی هست که کنسل بدید نه استفاده کنید.
!MihanIt!
March 29th, 2015, 13:41
به هیچ وجه رایگان نخواهد بود باید کنسل کنید و استفاده نکنید....
اگر رایگان بود خودم ده تا می گرفتم :دی
sarwhost
March 29th, 2015, 15:05
البته اگه اون کارو بکنید دیگه بهتون اعتماد نمیکنند
newidea
March 29th, 2015, 17:02
البته اگه اون کارو بکنید دیگه بهتون اعتماد نمیکنند
ایشون کاملا درست میگن
این بلا سر ما اومده
۳ تا سرور کنسل کردیم دیگه سرور اوردر نمی گرفتن
se7en-host
March 29th, 2015, 17:18
در پنل های جدید ماهی یک بار فاکتور می زنند و تاریخ فاکتور کردن هم روزی که ثبت نام می کنید هست
می تونید در قسمت فاکتور ها در پنل خود مراجعه کنید و ببینید چه روزی براتون فاکتور میزنند یا چند بار در ماه میززند
برای تغییر هم می تونید ببشون تیکت بدید و تغییر بدید