ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : می خوام دومین رو عوض کنم ولی مشکل دارم

zeperto
March 28th, 2015, 12:14
سلام
من می خوام نام دامنه سایتم رو عوض کنم.رفتم از تو پنل دومین dns های دومین جدیدم رو ست کردم به آی پی سرورم.
الان child host هاش رو زدم به ns1.****.com و ns2.****.com
A record و اینا رو هم دست نزدم و همون چیزیه که روی دومین فعالم هست.یعنی همین دومینی که الان سایتم باهاش بالا میاد.

الان اسم دامنه جدیده رو که تو مرورگر می زنم هیج کاری نمی کنه و هیچ اروری هم دیده نمی شه.البته تو سورس کدم چیزایی هست که باید تغییر کنه.ولی می خوام بدونم که مراحل کار رو برای ست کردن دومین جدید درست انجام دادم یا نه؟ یا باید تو فایل httpd.conf یا چیز دیگه تغییرات بدم؟

ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.من بیشتر کارم کد نویسیه و زیاد از تنظیمات سرور و این چیزا سر در نمیارم و در حد رفع نیاز بلدم.

farhadhelix
March 28th, 2015, 13:03
برای اضافه کردن دامنه باید از addon domain استفاده کنید.

zeperto
April 3rd, 2015, 15:42
برای اضافه کردن دامنه باید از addon domain استفاده کنید.
می خوام عوضش کنم و دامنه قبلی رو از تو پنلش ریدایرکت کنم به این جدیده.تو پنل دامین هم چیزی به عنوان addon domain نداره.میشه بیشتر توضیح بدید
من فقط می خوام نام دامنه رو عوض کنم.عکس زیر رو از پنل دامینم گرفتم که توش addon domain نداره
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=25663&stc=1

- - - Updated - - -

کسی نمی تونه بیشتر راهنمایی کنه؟

penfulmega
April 3rd, 2015, 17:07
دوست عزیز addon domain در کنترل پنل هاستتون هست مثلا در سی پنل
این عکسی که قرار دادید برای پنل دامین هست (ریسلو)
و این که child host در پنل دامین زمان می بره تا ست بشه
حالا نمیدونم از چی دارید استفاده می کنید
برای ری دایرکت هم به راحتی می تونید انجام بدید داخل همین پنل دامین

zeperto
April 3rd, 2015, 17:21
دوست عزیز addon domain در کنترل پنل هاستتون هست مثلا در سی پنل
این عکسی که قرار دادید برای پنل دامین هست (ریسلو)
و این که child host در پنل دامین زمان می بره تا ست بشه
حالا نمیدونم از چی دارید استفاده می کنید
برای ری دایرکت هم به راحتی می تونید انجام بدید داخل همین پنل دامین
سلام
من سرور اختصاصی دارم یعنی فقط یه سایت روی سرور داره کار می کنه و هیچ پنلی هم روش نصب نکردم.
یه سرچی کردم و تا اینجا فهمیدم که یا فایل /etc/named.conf رو باید ویرایش کنم یا فایل /etc/resolv.conf رو.
فقط می ترسم خرابکاری کنم . اصلا چیزی سر در نمیارم از کارای سرور.
تو فایل resolv.conf چند تا آی پی هست که برام ناشناسه nameserver 213.133.98.*
nameserver 213.133.100.*
nameserver 213.133.99.*

تو فایل named.conf هم همین یه خط واسم قابل فهمه چون دامینم توشه
zone "z***l.com" { type master; file "/var/named/z***l.com.db"; };

ping -c 3 z***l.com رو هم می زنم هیچی خواب نمیده

می تونی یه کمک بکنی؟از کجا باید شروع کنم و چیا رو باید تغییر بدم؟

Amir Soltani
April 3rd, 2015, 18:59
سلام
من سرور اختصاصی دارم یعنی فقط یه سایت روی سرور داره کار می کنه و هیچ پنلی هم روش نصب نکردم.
یه سرچی کردم و تا اینجا فهمیدم که یا فایل /etc/named.conf رو باید ویرایش کنم یا فایل /etc/resolv.conf رو.
فقط می ترسم خرابکاری کنم . اصلا چیزی سر در نمیارم از کارای سرور.
تو فایل resolv.conf چند تا آی پی هست که برام ناشناسه nameserver 213.133.98.*
nameserver 213.133.100.*
nameserver 213.133.99.*

تو فایل named.conf هم همین یه خط واسم قابل فهمه چون دامینم توشه
zone "z***l.com" { type master; file "/var/named/z***l.com.db"; };

ping -c 3 z***l.com رو هم می زنم هیچی خواب نمیده

می تونی یه کمک بکنی؟از کجا باید شروع کنم و چیا رو باید تغییر بدم؟

شما باید ابتدا از cms خودتون دامین را تغییر بدید
بعد دامین جدید رو ست کنید و دامین قبلی را ریدایرکت کنید.

zeperto
April 3rd, 2015, 19:28
دامینم ست شده البته احتمال می دم درست ست شده باشه منتها وقتی ping رو برای نام دامنه اجرا می کنم هیچ جوابی نمیده یعنی dns هاش رو هیچ جا ست نکردم.اگه اشتباه نکنم رو یه سروری باید ست بشه dns هاش که کار کنه یعنی اسم رو به آی پی ترجمه کنه.الان من چنین کاری رو هیچ سروری براش نکردم.cms هم ندارم البته اگر منظورتون word press و این جور چیزاست.

Amir Soltani
April 3rd, 2015, 19:33
دامینم ست شده البته احتمال می دم درست ست شده باشه منتها وقتی ping رو برای نام دامنه اجرا می کنم هیچ جوابی نمیده یعنی dns هاش رو هیچ جا ست نکردم.اگه اشتباه نکنم رو یه سروری باید ست بشه dns هاش که کار کنه یعنی اسم رو به آی پی ترجمه کنه.الان من چنین کاری رو هیچ سروری براش نکردم.cms هم ندارم البته اگر منظورتون word press و این جور چیزاست.

dns هارو پاک کنید و فقط آیپی را وارد کنید و از سرور دامین را ادد کنید
برای راهنمایی با آیدی یاهوی من در تماس باشید.

Amir.Sulltanii@yahoo.com

amin0181
April 3rd, 2015, 19:58
درود
1. dns جدید شما درست کار میکنن و اپ هست ؟
2. میتونید سایت اصلی رو روی ساب دامین ریدارکت کنید
3. اطلاعات پوشه اصلی رو به ساب دامین انتقال بدین
از سایت intodns.com چک کنید

zeperto
April 4th, 2015, 10:58
درود
1. dns جدید شما درست کار میکنن و اپ هست ؟
2. میتونید سایت اصلی رو روی ساب دامین ریدارکت کنید
3. اطلاعات پوشه اصلی رو به ساب دامین انتقال بدین
از سایت intodns.com چک کنید

dns های جدیدم اصلا کار نمی کنن.از توی همین سایت intodns.com هم چک کردم نصف گزینه هاش قرمز بود.یادمه قبلیه رو هم دادم یکی از بچه های همین فروم برام تنظیماتش رو انجام داد.الان چطوری می تونم چک کنم که dns هام رو سرور خودم ست شده یا نه و اگر شده یا نشده برای هردو حالت اگر ممکنه یه سایت واسه هر کدوم معرفی کنید که بتونم از روش کار رو انجام بدم و مزاحم شما نشم.دامین قبلی الان برام مهم نیست می خوام زودتر دامین جدیده رو راه بندازم.چطوری کار کردن dns ها رو بررسی کنم یا تغییر بدم.من کلا زیاد از کارای مربوط به سرور سر در نمیارم.راهنمایی کنید
خیلی ممنون

Amir Soltani
April 4th, 2015, 16:22
dns های جدیدم اصلا کار نمی کنن.از توی همین سایت intodns.com هم چک کردم نصف گزینه هاش قرمز بود.یادمه قبلیه رو هم دادم یکی از بچه های همین فروم برام تنظیماتش رو انجام داد.الان چطوری می تونم چک کنم که dns هام رو سرور خودم ست شده یا نه و اگر شده یا نشده برای هردو حالت اگر ممکنه یه سایت واسه هر کدوم معرفی کنید که بتونم از روش کار رو انجام بدم و مزاحم شما نشم.دامین قبلی الان برام مهم نیست می خوام زودتر دامین جدیده رو راه بندازم.چطوری کار کردن dns ها رو بررسی کنم یا تغییر بدم.من کلا زیاد از کارای مربوط به سرور سر در نمیارم.راهنمایی کنید
خیلی ممنون

یاهو پی ام بدید راهنماییتون کنم :
amir.sulltanii@yahoo.com

zeperto
April 6th, 2015, 18:24
اگر از روی این راهنما کار کنم به مشکل نمی خورم؟
من می خوام dns هام رو راه بندازم.زیادم سر در نمیارم.کسی هم کمک نمی کنه.حداقل بگید اگر از روی این کار کنم خرابکاری نمی شه که سرورم از کار بیافته؟نمی خوام مجبور شدم 100 تومن بدم که خرابکاریم رو درست کنن؟

اگر ممکنه یکی بگه اگر از روی این راهنما کار کنم درسته یا نه؟

http://www.unixmen.com/setting-dns-server-centos-7/

- - - Updated - - -

یاهو پی ام بدید راهنماییتون کنم :
amir.sulltanii@yahoo.com

امیر خان دست گلت درد نکنه. جا داشت تو فروم هم یه تشکر حسابی ازت بکنم.خیلی ممنون که وقت گذاشتی.امیدوارم که همیشه تو همه کارات موفق باشی.سپاس فراوان
خیلی خیلی ممنون

Amir Soltani
April 6th, 2015, 20:04
ارادتمندم ، وظیفه بود