PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور مجازی انگلستان + 8 ترابایت فیلم و سریال رایگان!!!!!!!!!!!

mizban97
March 27th, 2015, 03:24
با سلام خدمت دوستان وب هاست تالک
در این آفر قصد داریم سروری برای فروش قرار بدیم سرور های فوق با قیمت بسیار مناسب و کیفیت بسیار بالا ارائه خواهد شد
نکته ای که باید خدمتتون بگم در صورتی که سرور خریداری کنید 8 ترابایت فایل با موضوع فیلم و سریال بصورت رایگان به شما داده خواهد شد.
دو سرور مجازی از انگلستان رد استیشن با مشخصات زیر موجود هست.
Ram : 8GB
Cpu: 4core
HDD: 4TB SSHD
port: 1gbps
Bw: unlimited
هر عدد سرور با قیمت 220 هزار تومان فروخته میشود.
برای خرید لطفا تیکت بزنید یا با ایدی زیر در تماس باشید
http://hub.mizbanservers.com
YAHOO ID: info.mizbanserver
سوالی بود در خدمتم

taha_2011
March 27th, 2015, 03:30
با سلام

لطفا لیست و یا لینک دایرکتوری فیلم ها و سریال هایی که فرموده اید را ارسال نمایید.

ارادت

mizban97
March 27th, 2015, 03:51
با سلام

لطفا لیست و یا لینک دایرکتوری فیلم ها و سریال هایی که فرموده اید را ارسال نمایید.

ارادت

سلام
جناب براتون ارسال شد

mizban97
March 27th, 2015, 04:21
فیلم سوپر هم دارید؟ فیلم من و مامانت رو مثلا داری؟

متاسفم برای شما
پستتون گزارش شد.

company_hosting
March 27th, 2015, 04:24
فیلم سوپر هم دارید؟ فیلم من و مامانت رو مثلا داری؟

عقل سالم در تن سالم ..... جفتش ...

mr-hirad
March 27th, 2015, 04:37
ایشون یوزر قبلیشون رو ramin بن کرد دوباره اومند مخل انجمن شدن

JATHIYA
March 27th, 2015, 04:51
با سلام
دوستان عزیز شما باعث میشید این تاپیک دائم بالا بیاد
اگر کسی جواب ندهد باعث میشه کسی این تاپیک رو فعلا نبینه تا حذف بشود
دوستانی که میخواهند این .... رو ساکت کنند بدونند این ... اگر یکم شرافت ، غیرت ، مردونگی داشت که این جمله ی زشت رو نمی نوشت
و کسی که چنین جمله ای هم بنویسه اصلا ناموس نمیشناسه که در مورد مادرس یا ناموسش بهش بگی
پس کار عبس و بی فایده انحام ندهید
مثل آب در هاون کوبیدن است

همچنین امروز صبح جمعه هست و نزدیک به اذان صبح هستیم به احترام چنین ساعت خاص و معنوی و همچنین روز جمعه متعلق به آقا امام زمان (عج) دست از این کارتون بردارید
یاعلی

mizban97
March 27th, 2015, 21:39
از همه دوستان معذرت میخوام.
این اقا حرف حساب تو سرش نیست و شخصیت خانوادگی هم ندارن متاسفانه مشخص نیست تو کدوم تویله ای بزرگ شدن و آیا پدرو مادر دارن؟
تو هر مکانی یک ادم لاشی باید پیدا بشه....این کلمه درست نیست اما مناسب ایشون هست. کلمه دیگه ای پیدا نکردم.
از دوستان خواهش میکنم بحث ادامه ندن تا مدیر اسپم ها رو پاک کنند.

- - - Updated - - -

up

MR_Alone
March 27th, 2015, 21:47
25-3: هر گونه به روزرسانی تاپیک های فروش با استفاده از پست های اسپم و بیهوده ( به صورت مثال : بالا ، به روزرسانی ، Up ، فروش ادامه دارد ، اعلام جزئیات سرویس ، اعلام کدها تخفیف ، اعلام موجودی سرویس و ..... )ممنوع می باشد.

mizban97
March 27th, 2015, 21:51
25-3: هر گونه به روزرسانی تاپیک های فروش با استفاده از پست های اسپم و بیهوده ( به صورت مثال : بالا ، به روزرسانی ، Up ، فروش ادامه دارد ، اعلام جزئیات سرویس ، اعلام کدها تخفیف ، اعلام موجودی سرویس و ..... )ممنوع می باشد.

بله میدونم
ولی دیشب اگر اطلاع داشته باشید یک اسپمر حرفه ای اومد و پست ما رو خراب کرد.
لازم دونستم امروز پست اپدیت کنم.