PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یکی به داد من هم برسه. رسم مهمون نوازیو ادا کنین! جبران میکنم انصافا!

navibd
August 8th, 2010, 22:14
من 2 روزه اینجا رو پیدا کردم و مطمینا اینجا رو میتر***م!
من میخوام سایت دانلود بزنم و میخوام از leaseweb سرویس بگیرم.اما نمیدونم leaseweb وارز ساپورت میکنه ؟ و یه سئوال دیگه اینکه این سرور جوابگوی چند نفر یوزر میشه و پهنای باند و آپ لینکش مناسب هست یا نه ؟ و برای چند نفر مناسبه و یه حساب سر انگشتی و تقریبی هم از کسایی که سایت دانلود دارن میخوام.که مثلا هر چند نفر یوزر چقدر رم یا سی پی یو لازم داره. تقریبی هر 500 نفر مثلا. برای دانلود هم زمان البته و برای گشتن در صفحات سایت دانلود.
من 4 تا آپشن در نظر گرفتم دو تای اولی توی express series leaseweb هستن.و سومی سری burstable S هستش و آخریش هم از یه شرکت دیگه تو آمریکا هستش به اسم routerhosting.com

HP ProLiant DL120
Dual-Core E2160
4GB DDR2
2x250GB SATA2
1 x 100Mbps Full-Duplex
4000 GB *
Excellent availablity

یه اپشن دیگه هم هست که cpu , ram و availability فرق میکنه و بقیه اپشن های با بالاییه یکیه

Quad Core Xeon X3210
2GB DDR2
good availablity

این دومیه 1 یورو ارزون تره!

یه اپشن دیگه هم هست Burstable - S به شرح زیر

HP ProLiant DL120 *
Dual-Core E2160 *
4GB DDR2 *
1 x 100Mbps Full-Duplex
10Mbps 95th percentile *

یه مشکلی که دارم این نوع پهنای باند و اصلا نمیدونم یعنی چه قدر! 10Mbps 95thpercentile

1 x 100Mbps Full-Duplex کافیه ؟

و کسی هست بدونه سرور میهن دانلود و یکی دیگه که از همین leaseweb خدمات گرفتن چه نوع سرورو مشخصاتی رو گرفتن؟

شرمنده از پر حرفیم!

نهایتا دوستان یه پیشنهاد واسه شروع سایت دانلود بهم بدن من هیچ آماری ندارم.

Arashdn
August 9th, 2010, 08:34
من میخوام سایت دانلود بزنم و میخوام از leaseweb سرویس بگیرم.اما نمیدونم leaseweb وارز ساپورت میکنه ؟
اینکه رسما ساپرت کنه که نه
ولی معمولا کاری نداره

و یه سئوال دیگه اینکه این سرور جوابگوی چند نفر یوزر میشه و پهنای باند و آپ لینکش مناسب هست یا نه ؟ و برای چند نفر مناسبه و یه حساب سر انگشتی و تقریبی هم از کسایی که سایت دانلود دارن میخوام.که مثلا هر چند نفر یوزر چقدر رم یا سی پی یو لازم داره. تقریبی هر 500 نفر مثلا. برای دانلود هم زمان البته و برای گشتن در صفحات سایت دانلود.

ای کاش از همین اول یه سی پی یو 4 هسته ای و رم 4 بگیرید ... خیلی بهتره

من 4 تا آپشن در نظر گرفتم دو تای اولی توی express series leaseweb هستن.و سومی سری burstable S هستش و آخریش هم از یه شرکت دیگه تو آمریکا هستش به اسم routerhosting.com
راتر هاستینگ تا یه ماه پیش که من روش بودم دان تایمش وحشتناک بالا بود شبکه هم داغون ، تو این یه ماهه نمیدونم بهتر شده یا نه

Quad Core Xeon X3210
2GB DDR2
good availablity

اینو رمش رو ارتقا بده به 4 از همش بهتره
میتونی الان با رم 2 بگیری و بعدا هم ارتقا بدی

kingoftehran
August 9th, 2010, 18:56
وارز ساپورت نیست بفهمن مشکل ایجاد می کنند.

Masoud.B
August 9th, 2010, 19:07
وارز ساپورت نیست بفهمن مشکل ایجاد می کنند.

دوست عزیز شما سرور داشتین از leaseweb ؟؟ یعنی شما میگی اینکه میهن دانلود این همه فایل کرک شده روش داره نفهمیدن تا حالا ؟

وارز ساپورتش مثل OVH هست شایدم بهتر از اون ( یعنی تا با شرکتی مشکلی نداشته باشید کاری باهاتون ندارن )

وارزه اصلا " خیالت راحت :d

mdt
August 9th, 2010, 22:47
یه مشکلی که دارم این نوع پهنای باند و اصلا نمیدونم یعنی چه قدر! 10Mbps 95thpercentile

اطلاعات بیشتر را می تونی اینجا بخونی در این مورد که سوال داری:
Dedicated Server Hosting | VPS | Domains | Webhosting | Private Racks by LeaseWeb > Bandwidth Billing (http://www.leaseweb.com/en/all-about-bandwidth-billing)