PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دامنه .ir یا .com

shayanjj
March 26th, 2015, 16:05
با سلام

من خوام یه سایت دانلود زیرنویس فیلم و سریال راه اندازی کنم اما یه سرچی تو گوگل زدم دیدم که سایتهایی که تو این زمینه هستن بیشترشون ***** میشن و . . .

یه مشکل دیگه اینه که دامنه .ir نیاز به ایرنیک داره که تمام اطلاعات ادم توش هست و سوال اینجاست که سایتی در مورد زیرنویس اگه ادرس اصلی ***** بشه مشکل داره از نظر فردی؟!

و اینکه تفاوت دو دامنه .ir و .com چیه ؟!

باتشکر

ali0000
March 26th, 2015, 16:35
درود
دامنه های ir و زیر مجموعه های ir توسط سازمان فیزیک نظری ثبت میشن اسمش رو خودشه دیگه ، اگه کاری خلاف انجام بدی و مچتو بگیرن باهات برخورد فیزیکی میکنن ! :))
جدا از بحث طنز پیشنهاد میشه برای چنین موضوعی دامنه بین الملل استفاده کنید بدلیل اجبار در صحت اطلاعات در پنل کاربری nic.ir و محدودیت هایی از این قبیل باید دامنه غیر ایرانی استفاده کنید و البته هستند سایتهایی که با دامنه ir فعالیت میکنند و بسیاری هم ف/ی/ل/ت/ر شدند ...

Amir Mohammad 99
March 26th, 2015, 19:45
سایت هایی با محتوا منع شده رو بهتره نزنید
ولی به هر حال دامنه ملی نمیشه برای این کار انتخاب کرد
چون توسط سازمان تو ایران ثبت میشند و اطلاعات شما ثبت میشه و به صورت حضوری با شما برخورد میکنند
کلا پیشنهاد میکنم از استفاده از محتوا منع شده پرهیز کنید

!MihanIt!
March 26th, 2015, 19:51
دوست عزیز کار شما خلاف قوانین اسلامی و حکومت می باشد.
صد در صد از آی آر استفاده نکنید

menalgeya
March 27th, 2015, 01:11
درود

برای وب سایت هایی که از نظر محتوا خلاف قوانین می باشند از دامنه های بین المللی استفاده نمایید

shazo
March 27th, 2015, 01:14
سلام..

ir بزنید ممکنه یه مد فیل تر نشید ولی چون باید همه چی ثبت بشه خلاصه فی ل تر میشد و باید هم توضیح بدین ک چرا فی ل تر شدین..