توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عضویت و مدیریت کاربران
taraneha
March 26th, 2015, 13:01
سلام.دوستان عزیز در سیستم وردپرس افزونه ای میخوام برای عضویت کاربران قابلیت زد اسپم و امکان ارسال پیام خصوصی بین کاربران وجود داشته باشه.فارسی شده باشه که خیلی بهتره.دوستان موردی هست معرفی کنید.
taksis
March 26th, 2015, 13:03
افزونه ی UserPro هستش که پولیه.فارسی هم شده
برای اسپم هم از اکیسمت استفاده کنید
taraneha
March 26th, 2015, 14:03
مثلا پست دانلود فیلم میزارم تو سایت و حق دسترسی براش تعیین میکنم فقط کاربران عضو ببیند و در همون صفحه پیشنهاد عضویت برای کاربر ارسال بشه.
- - - Updated - - -
افزونه ی UserPro هستش که پولیه.فارسی هم شده
برای اسپم هم از اکیسمت استفاده کنید
این افزونه رو نصب کردم اما تنضیماتش خیلی گیج کنندس.
من فقط اینو تو سایتم میخوام که موقع پست نوشتن حق دسترسی به ادامه مطلب به کاربرانی داده بشه که عضو هستن.مطلب در صفحه اول نشون داده بشه اما وقتی میزنی ادامه مطلب ازت بخواد عضو بشی
yourhosting
March 26th, 2015, 14:07
مثلا پست دانلود فیلم میزارم تو سایت و حق دسترسی براش تعیین میکنم فقط کاربران عضو ببیند و در همون صفحه پیشنهاد عضویت برای کاربر ارسال بشه.
- - - updated - - -
این افزونه رو نصب کردم اما تنضیماتش خیلی گیج کنندس.
من فقط اینو تو سایتم میخوام که موقع پست نوشتن حق دسترسی به ادامه مطلب به کاربرانی داده بشه که عضو هستن.مطلب در صفحه اول نشون داده بشه اما وقتی میزنی ادامه مطلب ازت بخواد عضو بشی
از ماژول vip استفاده کنید
taraneha
March 26th, 2015, 15:19
از ماژول vip استفاده کنید
vip نمیخوام.قبلا از سیستم نیوک استفاده میکردم موقع پست مطلب گزینه ای داشت مثلا انتشار عمومی و خصوصی.خصوصی رو میزدی فقط کاربران عضو میتونستن ادامه مطلب رو ببینن.عضو نبود به جای ادامه مطلب پیغام میداد برای مشاهده ادامه مطلب عضو شوید ... همچین افزونه ای میخوام