سلام
خسته نباشید
ما یک سرور اختصاصی داریم که روش دایرکت ادمین مستقیم نصب شده است . حالا میخوایم اون رو به سرور ویندوز دیگری منتقل کنیم که 5 ترا بایت اطلاعات توش هست. اما وسط انتقال با فایل زیلا با ارور فیلد مواجه میشیم . و اطلاعات ناقص منتقل میشه باید چیکار بکنیم راه حلش چیه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
jahromweb
March 24th, 2015, 18:32
سلام
امکان بکاپ گیری و انتقال با http وجود ندارد؟
معمولا امکان resume در زمان استفاده از filezilla وجود دارد و باید ادامه پیدا کند.
mizban97
March 24th, 2015, 19:03
سلام
امکان بکاپ گیری و انتقال با http وجود ندارد؟
معمولا امکان resume در زمان استفاده از filezilla وجود دارد و باید ادامه پیدا کند.
یعنی دقیقا چیکار باید بکنم؟
واضح تر توضیح بده ممنون
jahromweb
March 24th, 2015, 19:12
بهتر بگم :
امکانش هست که یک جور فایل ها رو gz کنید یا بکاپ بگیرید و با idm منتقل کنید؟
Yas-Host
March 24th, 2015, 19:22
سلام
خسته نباشید
ما یک سرور اختصاصی داریم که روش دایرکت ادمین مستقیم نصب شده است . حالا میخوایم اون رو به سرور ویندوز دیگری منتقل کنیم که 5 ترا بایت اطلاعات توش هست. اما وسط انتقال با فایل زیلا با ارور فیلد مواجه میشیم . و اطلاعات ناقص منتقل میشه باید چیکار بکنیم راه حلش چیه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
service iptables stop
csf -x
iptables -F
csf -F
chkconfig iptables off
chkconfig csf off
reboot
دستورات بالا را به ترتیب( حتما! ) بزنید سپس تست کنید اگر مشکل مجددا وجود داشت اعلام بفرمایید.
- - - Updated - - -
بهتر بگم :
امکانش هست که یک جور فایل ها رو gz کنید یا بکاپ بگیرید و با idm منتقل کنید؟
gz کنند ؟ مطمئنید ؟ 5 ترابایت ؟ آن هم زیب شود ؟!
استاتر عزیز:
در صورت اینکه موردی که اعلام کردم جواب نداد اقدام به نصب یک file zilla server بر روی سرور ویندوز کنید سپس از طریق ftp client بر روی لینوکس (کامند ftp ) فایل ها را به سرور ویندوز منتقل کنید.
در صورت اینکه file zilla client بر روی لینوکس نصب ندارید نوع سیستم عامل را بفرمایید تا rpm را ارسال کنم.
jahromweb
March 24th, 2015, 19:30
.
ممنون دقت به حجمش نکردم اصلا!!!
mizban97
March 24th, 2015, 20:25
service iptables stop
csf -x
iptables -F
csf -F
chkconfig iptables off
chkconfig csf off
reboot
دستورات بالا را به ترتیب( حتما! ) بزنید سپس تست کنید اگر مشکل مجددا وجود داشت اعلام بفرمایید.
- - - Updated - - -
استاتر عزیز:
در صورت اینکه موردی که اعلام کردم جواب نداد اقدام به نصب یک file zilla server بر روی سرور ویندوز کنید سپس از طریق ftp client بر روی لینوکس (کامند ftp ) فایل ها را به سرور ویندوز منتقل کنید.
در صورت اینکه file zilla client بر روی لینوکس نصب ندارید نوع سیستم عامل را بفرمایید تا rpm را ارسال کنم.
ممنون داداش
Filezilla به Centos 6.x رو اگه اموزش بگی ممنونت میشم