PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راه حل برای ارورهای زیاد not found وبمستر تولز

mahmoodsoft76
March 21st, 2015, 14:30
سلام
من یه دامنه .ir خریدم و در گوگل وبسمتر تولز ثبتش کردم ولی بعد یک روز مقادیر خیلی زیادی ارورnot found در وبسمتر تولز پیدا شده . مثل اینکه قبلا از این دامنه استفاده شده .
حالا میخوام بدونم چطور میتونم این ارور ها که خیلی هم زیادن رو رفع کرد ؟
اگه بزارم همینطور ارورها باشه مشکلی پیش نمیاد ؟

ممنون

menalgeya
March 21st, 2015, 15:22
درورد

از منوی وبمستر خود به قسمت Site Errors رفته و تمامی ارور هارو انتخاب کرده و گزینه fix را بزمید

اگر از وردپرس استفاده میکنید بعد از فیکس کردم میتونید از افزونه 404 استفاده کنید

mahmoodsoft76
March 21st, 2015, 15:54
درورد

از منوی وبمستر خود به قسمت Site Errors رفته و تمامی ارور هارو انتخاب کرده و گزینه fix را بزمید

اگر از وردپرس استفاده میکنید بعد از فیکس کردم میتونید از افزونه 404 استفاده کنید

ممنون
اتما این کار رو که انجام میدم بعد 24 ساعت دوباره میان . سیستم سایت هم وردپرس نیست .
راهی هست که صفحاتی که وجود نداره ریدایرکت 301 بشه به صفحه اصلی ؟

menalgeya
March 21st, 2015, 18:06
درورد

از کدهای ریدارکت در فایل htaccess استفاده نمایید

mohsen.unlimited
May 6th, 2015, 18:10
چرا انقدر از صفحات حذف شده می ترسید؟خب صفحه حذف شده دیگه وب مستر تولزم بهتون میگه.fix هم کنید فرقی نمیکنه دوباره میاد.ولشکنید.زندگیتونو بکنید.چرا فکر می کنید اگه وب مستر تولز ارور بده برای صفحات حذف شدتون ، سایتتون از نظر سئو مشکل داره؟