ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا آقای وردپرس را استفاده کنیم ؟

__coma__
March 21st, 2015, 04:41
در دنیای اینترنت امروزه سیستم های مدیریت محتوای فراوانی برای مدیریت وبسایت وجود دارد.از وردپرس گرفته تا جوملا،نیوک،دروپال،مووبل تایپ و … که هرکدام مزیت و معایب خود را دارند و برسی نقاط قوت و ضعف آنها کاری است بسی دشوار. اما چرا من بین این همه سیستم مدیریت محتوا وردپرس را ترجیح میدهم دلایل خاص خودش را دارد.هرچند یادتان باشد تمامی این مطلب به سلیقه و نظر من نوشته شده و بی شک نظرات و سلایق شما با من متفاوت خواهد بود.

سئو ! لازمه هر وب مستر ایرانی
اولین دلیل انتخاب وردپرس بی شک قدرت انعطاف پذیری آن در بحث سئو است.وردپرس پلاگین های زیادی برای سئو در مخزن خود دارد. با سرعت و براحتی در موتورهای جستجوگر ایندکس می شود که این خود کمک شایانی به بالا رفتن امتیاز وب سایت شما می کند.

پوسته.پوسته و باز هم پوسته
بی شک تا بحال در مورد پوسته های رایگان و فروشی وردپرس شنیده اید. از نظر بسیاری از وبمسترها یکی از جاذبه های ورپرس همین پوسته ها هستند. قابلیت استفاده از هزاران پوسته موجود در دنیای وب موجب محبوبیت این CMS (سیستم مدیریت محتوا) در میان کاربران اینترنت شده است. وبسایت های زیادی هستند که با مراجعه به آنها می توانید پوسته موردنظر خود را سفارش دهید.همچنین طراحی پوسته برای وردپرس بسیار آسان و به نظر من لذت بخش است.

انعطاف پذیری و کارایی فوق العاده آسان
شاید باورتان نشود ولی من ۹۹درصد از سایت های مشتریان خودم را با وردپرس طراحی میکنم. چه یک وبلاگ شخصی بخواهید چه یک فروشگاه اینترنتی و یا یک وب سایت تفریحی یا سایت خبری حرفه ای، همه و همه برروی وردپرس قابل اجرا می باشند.همچنین نصب وردپرس تنها ۱دقیقه از وقت شما را خواهد گرفت

مخزن وردپرس.دنیایی از پلاگین
اگر بخواهید کارهای پیچیده ای با وردپرس خود انجام بدهید بی شک مخزن عظیمی از پلاگین های وردپرس به شما کمک خواهد کرد.

بروز رسانی
وردپرس به طور مرتب به روزرسانی می شود و شما فقط با یک کلیک میتوانید سایت خود را به آخرین نسخه ارتقا دهید.
راستی دلیل استفاده شما از وردپرس چیست ؟

منبع وبلاگ خودم : ساسانم (http://sasanam.ir)

Mehran18
March 21st, 2015, 04:51
مفید بود
ممنون از مطلب خوبتون.